Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polskye kobyety

Polacy mają kobiecy charakter dlatego wolimy cudzoziemców

Polecane posty

Gość polskye kobyety

Badacz polskiego charakteru narodowego Stanisław Trzebiński uważał, że polski brak stałości i wytrwałości wynika z kobiecych cech charakteru. Twierdził, ze polscy mężczyźni mają słaby, kobiecy charakter. Według tegoż autora charakteryzuje ich: nadmierna pobudliwość emocjonalna, labilność, zmienność i wybuchowość w działaniu oraz upór, podejrzliwość i brak ufności, szybko wyrabiają sobie zdanie i myślą w czasie działania lub po działaniu, są niecierpliwi, lekkomyślni i powierzchowni. Dlatego takim panom dziękujemy :)

Gość tratw
W takim razie kobietom też dziekujemy

Gość a kogo to obchodzi ludzie
ja tam mieszkam w Francji i jestem z Francuzką :) Po za tym ludzie dobierają się różnie narodowościami i nikt tego tak nie przeżywa jak poleczki i Polacy

Gość polskye kobyety
Ponadto Polacy są nadętymi nierobami. "Wielkopańska duma i zawiść. Wyniosłość wiązana z kulturą szlachecką. Kompleks niższości, stąd skłonność do pijaństwa. Gościnni, towarzyscy, hojni, wspaniałomyślni, ofiarni, pełni pychy i zamiłowanie do próżniactwa. Polacy i sobie nawzajem okazują pogardę zazwyczaj bez podstaw do poczucia wyższości. Niedocenianie wybitnych rodaków. Źle traktowane są osoby wyróżniające się intelektem czy moralnie. Upór i samowola połączona z pychą i próżniactwem. Mówienie do siebie per „pan jako pozostałość po szlachcie".

Gość inny d
Polki są identyczne i nawet przewyższają w nierobstwie mezczyzn

Gość Madziula123
Takich tematów było mnóstwo nuda 😴

Gość ale hryja !
to sie nazywa zniewiescienie. i dotyczy wielu nacji. czlowiek ma te sklonosc ze nie umie byc po srodku a to swietnie jedzie po skrajnosciach. i to wlasnie obserwujemy. meżczyzni: a) zniewiesciali, b) demscy bokserzy i chamy. kobiety: a) upadłe, rozpite, nic nie umiejace b) zdewociałe zapiete pod samą szyje ascetki. pośrodku ze swieczka szukać

Gość Madziula123
Polacy i sobie nawzajem okazują pogardę zazwyczaj To toy do nich należysz imbecylko

Gość Madziula123
to sie nazywa zniewiescienie. i dotyczy wielu nacji. czlowiek ma te sklonosc ze nie umie byc po srodku a to swietnie jedzie po skrajnosciach. i to wlasnie obserwujemy. meżczyzni: a) zniewiesciali, b) demscy bokserzy i chamy. kobiety: a) upadłe, rozpite, nic nie umiejace b) zdewociałe zapiete pod samą szyje ascetki. pośrodku ze swieczka szukać No pewnie że masz rację ! Polscy mężczyźnie wcale nie są gorsi niż inni często są nawet lepsi a mieszkam za granicą i wiem co mówię w każdej nacji może być np. bogaty i biedny, dobry lub zły itp

Gość wasza wina bo chciałyście
MIŁYCH MISIÓW, a teraz przez drani płaczecie:D

Gość ale hryja !
toy? moze toi-toi? po jakiemu to inteligentko?

Gość dvfdbvd
polskye kobyety J nie znalam tego artykulu :D dobrze ze podalas

Gość Madziula123
A anglcy i angielki piją mniej ? przestań chyba nigdy nie byłaś za granicą piją tak samo jak Polacy nie mniej nie wiecej po za tym Polacy za granicą i to w wielu krajch są uważani za TYTANÓW PRACY mało wiesz i powielasz tylko mity ogólnie zauważyłam że jest dużo mitów na świecie ktróre czasem błędnie napędzają

O kurcze jaki szowinista z tego naukowca;) Tak zdefiniowac kobiecy charakter;) Heloł, gdzie sa feministki?;)

Gość hgafh
dla mnie tam faceci są wszędzie tacy sami czyli beznadziejni :D

Gość wolimy??? mówisz za siebie i
swoją matkę? :D:D:D:D weź pierdolisz bzdury bo tego sie czytać nie da, kobiety charakter, trafiałaś na cioty twój problem i gówno kogo to obchodzi, mnie to lata ale wkurzają mnie takie ograniczone picze wkładające wszystkich do jednego wora, ilu polaków miałaś? że tak uogólniasz a może jesteś tajwańskim imigrantem pracującym tutaj na zmywaku na czarno i laski mają cie głęboko w dupie dlatego za uzbieraną kasę kupiłeś laptopa i pieeerdolisz na kobiecym forum ze twojego papy chuujoooorr jest słodki

Gość gość
Odgrzewam pyr....pyr..... pyr...