Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitka b

tracę nadzieję na dobrą pracę

Polecane posty

Gość tego państwa już nie ma
W interesie Niemiec i Rosji nie leży silna Polska.Wojna się skończyła ale honor polskich bohaterów jeszcze nie został odzyskany

Gość wolfsangel
Czemu polski obywatel ma opuszczać swoją ojczyznę?Tylko dlatego,że debile wybrali debili?Nie mamy prawa do godnego życia w tym kraju?

Gość wolfsangel
Zamiast wyjeżdżać to wyjdźmy na ulicę i walczmy o swoje!

Gość wyrocznia z matrixa
nie mamy widocznie, bo odczuwam tak samo jak ty, ze wiekszosc to tepe bydło i debile, czemu ludzie jeszxcze wierza w te bajki? czemu jeszcze znajduja sie tacy co bronia Tuska i ten cały chory system? przeciez nawet do lekarza ciezko sie dostac w tym kraju!!! prawda jest taka ze jkak sie komus za dobrze zyje, to twierdzi ze jest ok i wcale nie jest tak zle

Ale kto ma walczyć? Renciści i emeryci, czy może matki z dziećmi na rękach?

Gość wyrocznia z matrixa
wciaz jest jeszcze przekoanaie ze polityka zmierza we wlasciwym kierunku, niektorzy by nawet zagryzli zeby udowodnic swoja racje

Gość wyrocznia z matrixa
własnie chyba tak, matki z dziecmi... iMoherowe berety po wylewie

Gość Strasznatulipa
niestety nie ma w Polsce na kogo głosować... PO robi to co robi, alternatywy i tak nie ma żadnej, bo na psycholi z PiSu to już tym bardziej nie zamierzam głosować... SLD strachliwe i tak nic nie zrobi... Tragedia jest. Mój mąż jest wykształconym człowiekiem, z pozoru ma świetną pracę, ale zarabia tylko 5tys na rękę. Tak - na Polskie warunki to super, zwłaszcza dla młodego przed 30stką. Ale powiedzmy sobie szczerze, co to jest 5tys na 3 osobową rodzinę? Z takim wykształceniem i doświadczeniem? Też rozważamy wyjazd, bo ma kilka propozycji zagranicznych gdzie pensję liczy się w euro... Ale wiadomo, że ciągnie do pozostania w kraju, przy rodzinie i przyjaciołach... Jednak mąż już traci cierpliwość...

Gość wolfsangel
"Dajcie Polakom władzę,a sami się wykończą" Otto von Bismarck

Gość djjdjdjdjdjdjdddd
Only PiS.ci którzy twierdzą że to psychole to mają wyprane mózgi

Ja też uważam, że nie ma na kogo głosować w tym kraju :( Jak to kiedyś ktoś powiedział: koryto to samo, tylko świnie się zmieniają! Kto by nie był przy tym korycie, PO, PIS, SLD czy ktokolwiek inny to koniec końców ciągną tylko do siebie, załatwiają interesiki koleżkom, a ludzi mają głęboko w d... tylko przed wyborami wszyscy obiecują cuda na kiju, a jak już się dopchają do koryta, to zapominają o obietnicach :(

Gość wyrocznia z matrixa
powiedzmy sobie szczerze, chciałabym zerby Polska rzadzili głownie polacy, niestety wiekszosc to zydzi, jak ktos jest w miare ogarniety moze poszperac, w opini publicznej o tym nie mowia, bo zydowskie pochodzenie wiaze sie z agresja

Gość wolfsangel
Alma się trochę mylisz-PiS nie ciągnął do siebie.To fakty...

Gość wyrocznia z matrixa
z jednej strony polskie nazwisko z drugiej zydowskie

Gość wolfsangel
Żydzi to zagrożenie dla Polski,a zagrożeniem jest w ogóle obcy kapitał,a także Arabowie,choć to trochę inna beczka.

Gość wyrocznia z matrixa
nie jestem rasistka, ale widac jak sie zydzi potrafia wypowiadac o Polkach, pachołki, bydło to cos oznacza

Gość Strasznatulipa
Na PIS głosować? A co oni niby zrobią? chyba poustawiają pomniki Leszkowi i Jarkowi w każdym mieście w Polsce i będą ciągle pierdzielić o Smoleńsku a każdy, kto nie uzna, że to był zamach trafi do więzienia... Oni wszyscy są tacy sami, za PISu było takie samo gówno w PL jak jest teraz.

Gość pissssski
Rok cudów nadchodzi ...

Gość pissssski
Smoleńsk to sprawa którą rozwiązać trzeba.Nie chcę żyć w niepewności co sie tam stało.to wina Tuska że Smoleńsk jest wciąz na tapacie

No i jak zwykle z tematu o braku pracy zeszło na temat... Smoleńska! A właśnie między innymi także tym Smoleńskiem politycy nam mydlą oczy, żeby ludzie nie myśleli o tym jak jest źle w kraju i nie zorganizowali się do walki o swoje! Tańczymy jak nam politycy zagrają, a oni wciąż wymyślają nowe tematy, byle odwrócić naszą uwagę od tego co najważniejsze, czyli od totalnie złej gospodarki kraju.

Gość Strasznatulipa
to nie Tusk ciągle o Smoleńsku gada. Poza tym dla większości ludzi sprawa została dawno rozwiązana. A przede wszystkim nie to powinno być głównym celem "polepszenia bytu w Polsce" a PIS jakoś o niczym sensownym nie gada...

Gość Strasznatulipa
Co do gospodarki to nie liczyłabym na to że się coś zmieni. Żaden rząd nic nie wniósł do niej i pewnie żaden kolejny też nic nie zmieni...

Gość ewqweqwewqewq
Luudzie, pomyslccie, jakby faktyczne bezrobocie wynosiło 13 % to przeciez nie byłoby problemu ze znaleznieniem pracy! Prawdziwe bezrobocie wynosi ok. 42 % i się wacha nieznacznie... W Polsce wg statystyk pracuje niewiele ponad 16 mln osob, i to juz podobno z szarą strefą, na 27 mln osób w wieku produkcyjnym, i 38 mln ludzi w całym kraju... Mam nadzieję, autorko, że nie smiałaś się kiedyś z ludzi na bezrobociu, jak wiele osób co mają pojęcia równe zeru o tym i piszą brednie, że jak ktos nie ma pracy to leniwy

Gość Strasznatulipa
no już nie przesadzajmy z tym bezrobociem ;) 30% to tak, ale nie prawie 50... to by oznaczało, że niemal co druga osoba nie ma pracy...

Gość ewqweqwewqewq
ja nie przesadzam, sa oficjalnie statystyki ilosci zatrudnionych, o faktycznym bezrobociu w POlsce jednak cicho sza. Tzw propoganda sukcesu to celowe zawyzanie wszystkiego- to samo z płaca średnią, nikt na szczeście nie wierzy że w Polsce sie zarabia średnio te 3 tysiace... W realu to większosc ma minimum lub nieznacznie więcej... z bezrobociem jest b. niejednolicie- zupełnie do innego miasta duze, co innego wsie. Na wsiach większoc kobiet co ma dzieci nie pracuje.

Gość bilkija
Ja nie mam po co wychodic na ulice,tych w rzadzie mam gdzies,sam jestem panem swojego losu,mam.wlasny interes i trzepie kase,przyszlosc juz zabezpieczona,mam troche nieruchomosci,waluty i zlota,tusk mi w tym nie pomogl ani zaszkodzil,nie kumam ludzi ktorzy za swoj los obwiniaja wszystkich tylko nie siebie

Gość ewqweqwewqewq
no mieszkam w miescie, i tu większosc chyba pracuje, ale z reguły jak ktoś znajdzie to po znajomosci, bo sama szukałam ponad rok i głupiego sprzątania nie mogłam znalezc

Gość bilkija
Ja nie mam po co wychodic na ulice,tych w rzadzie mam gdzies,sam jestem panem swojego losu,mam.wlasny interes i trzepie kase,przyszlosc juz zabezpieczona,mam troche nieruchomosci,waluty i zlota,tusk mi w tym nie pomogl ani zaszkodzil,nie kumam ludzi ktorzy za swoj los obwiniaja wszystkich tylko nie siebie

Gość ewqweqwewqewq
co do wychodzenia na ulice to to nic nie da, niestety jesli chodzi przynajmniej o bezrobocie. Ja bym byla za ustawa zakazującą zatrudniania z budzetówce osób z własnej rodziny, ogólnie za walką z napotyzmem, ale pewnie opinie byłyby podzielone na ten temat delikatnie mówiąc... :p