Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki i koko

i niech mi nikt nie mówi,że Warszawiak ma kulturę

Polecane posty

Gość kiki i koko
wypowiedzi niby warszawiaków też o nich samych świadczą

Gość kukuryku na patyku
właśnie pod moim blokiem centralnie na trawniku zagradza wejscie do klatki stoi warszawiak,przyjechał do mamy, a co wszysko mu wolno

Gość rozgrzanaNinja
skoro przyjechał do mamy na wies to jaki on warszawiak ?

Gość kiloffffffffff
a co za rożnica czy prawdziwy czy nie prawdziwy,jak mieszka w Warszawie to buraczeje,uczy się od prawdziwych warszawiaków

Gość dwdwdrq2de
warsawka tez kozaczy w gorach i to niezle bo sa najlepsiejsi i msuza byc najpierwsiejsi obsluzeni it itd chamizna masakryczna

Gość tego,ze Warszawiacy --
maja kulture powiedziec sie nie da A jak maja,to nie ci,ktorzy sie tu wypowiadaja...

Gość najlepsi są warszawiacy...
na Mazurach:D, przyjeżdżają na swoje działki i bij im pokłony:D. A my ich napierdalamy po ryjach a oni uciekaja z płaczem z tymi swoimi skuterkami i wiecej nie wracają:D, a jak juz wrócą to włażą nam w dupe byle tylko znów wpierdol nie dostać:D

Gość A jakie ma to znaczenie
skąd sie pochodzi czy gdzie mieszka? Co ma powiedzieć osoba, która już pare razy w swoim 30-letnim życiu sie przeprowadzała? Akurat teraz od kilkunastu lat W-wa i częściowo okolice, ale jakie to ma znaczenie? Przez takie typowo polskie gadanie i stereotypy jak sie mnie pytają skąd jestem to mówię ze z centralnej Polski, żeby głupich przytykow nie było... Teraz jestem, powiedzmy, z Warszawy, ale wychowałam sie na Pomorzu, nie czuje sie już ani dziewczyna z Pomorza, ani tym bardziej Warszawianka, choć tu 12 lat mieszkam... Chamstwa i buractwa wszędzie pełno, to takie polskie mieć uprzedzenia i z góry kogoś oceniać :-/

Gość fhiufhkll
@czarna zła dziewczynka Czytając twoje wypowiedzi tu i ówdzie zauważyć można, że wredne z ciebie babsko. A teraz jeszcze dowiadujemy się, że jesteś warszawianka. Przysłowiowa kropka nad i

Gość WARSZAWIANKA123
Zazdrośniki !

pewnie, że wredne - nie toleruję głupców i wieśniaków od pługa oderwanych, którzy marzą, żeby być prawdziwym warszawiakiem, a nie napływową, tanią siłą roboczą. frustracja ich zżera, że są z wiochy, to sobie poplują w Internecie, ale niestety - nic to nie zmieni. słoma zawsze będzie wystawała z butów. biedne, zazdrosne pachoły. a ty wyżej - uśmiałam się z tej kulturalnej jazdy po pachy. nie umiesz dynamicznie jeździć po mieście, wsioku, to się pakuj do autobusu razem z resztą motłochu. a już najlepiej do metra, tylko zdjęć nie zapomnij zrobić, żeby było się czym chwalić na zadupiu. u siebie mają dwa skrzyżowania, to nie dziwne, że głupieją. cieszyć się powinniście, że do was na zadupia turyści z Warszawy przyjeżdżają, a nie narzekać. w końcu to za ich pieniądze cały rok przebiedujecie. zarabiać na nich to już nie problem, co, hipokryci? obrzydliwa zawiść.

Gość lulu 2
samochodzikiem sie jezdzi zła czarna dziewczynko zeby ze słojem nie pomylili hahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bogdusia
Wow, plujcie na siebie na wzajem .... Prawda jest taka że prawdziwych warszawiaków takich z krwi i kości w Wawie jest bardzo mało większość to już ludność napływowa. Widać to szczególnie w piątkowe popołudnie jak pustoszeją miejsca postojowe dla aut. Jednak i tu są kulturalni kierowcy, którzy wpuszczą, podziękują jeśli trzeba. Jazda autem po Warszawie szczególnie w godzinach szczytu jest dość trudna jednak ja kocham swoje miasto bo jeździ się tu świetnie. Są sygnalizatory, pasy ruchu a nie wolna amerykanka jak w mniejszych miejscowościach .Tylko pamiętać trzeba o włączeniu kierunku nieco wcześniej, a nie kierunek i wio pas łoś zmienia i zajeżdża drogę wrrrrr... takiego to i ja nie wpuszczę żeby nie wiem co. Wpuszczono Cię naciśnij awaryjne podziękuj , zmienia się nasza mentalność na lepsze dziękują nawet już niektórzy kierowcy ZTM, czekam teraz na taksówkarzy. Panowie zawodowi kierowcy taksówek nauczcie się w końcu kultury jazdy bo wiele wam można zarzucić....