Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggrubaaskaa21

START 98 KG

Polecane posty

Witam,moj nick pokazuje do jakiej wagi sie doprowadzilam.Od roku jestem szczesliwa mama i zona do takiej wagi doprowadzilam po ciazy w ciazy przytylam malo ale to juz inna sprawa to co bylo pozniej to koszmar.Postanowilam zmienic swoje zycie nie chce juz sie dalej wstydzic swojego wygladu i tego ze moj maz musi na to patrzec. Nie mam zadnej konkretnej diety ale mysle zeby miescic sie w 600kcal i zjesc zdrowo. Czekam na kobietki ktore pragna pozbyc sie zbenego sadla. Pozdrawiam

Gość kaska2112
Kochana ja mam do zrzucenia okolo 40 kg, tez po ciazy:) Odradzam Ci 600 kcal dziennie, bo nie dasz rady. Tysiac to malo przy takiej wadze. No ale, jesli bedziesz sie miescic w tysiacu lub lekko wyzej, to bankowo schudniesz. Nie przeginaj, bo im mniej kalorii na poczatek, tym gorzej - murowane jojo. I nie mow, ze nie! Schudlam kiedys 25 kg, wiem co trzeba i jak:) Powodzenia!

Witaj Kasiu mysle ze dalabym rade ogolenie duzo nie jem normalnego jedzenia tylko te slodycze nie potrafie sobie odmowic tymbardziej ze maz mnie ciagle kusi.Myslalam ze jak juz by udalo mi sie schudnac to bym powoli dodawala sobie po 100kcal i do tysiaca bym doszla i tak juz na zawsze,mysle ze to by ne doprowadzilo do jojo.A Ty juz sie odchudzasz czy dopiero masz zamiar?Z jakiej wagi startujesz?

powodzenia dziewczyny-będe za Was i za siebie trzymać kciuki! miłego dnia!

Witam. Ja sama mam do zrzucenia około 10 kilo, ale z przyjemnością od czasu do czasu do was dziewczyny napiszę :). Mam dość restrykcyjną dietę, bo zaledwie 600 kalorii, ale myślę, że spokojnie dam radę :)

Gość jolaDD
Nie dasz , nie dasz to stanowczo za mało, 30 dyszki do zrzucenia to długoterminowy plan odchudzania , ,zaraz dopadnie Ci e głód i pożresz to co będziesz widzieć. Tak jak pisała przedmówczyni 1000 to min

Gość llalalllal
a ja kopenhaska zrobie i tez jest tam 600 i dam rade tylko 13 dni a waga ladnie leci

600 kalorii idzie fajnie podzielić i ma się 4 posiłki więc myślę że będzie okej :) Ale zgadzam się, że jeśli ktoś ma dużo do zrzucenia to ta dieta odpada :)

Gość ggrubaaskaa
Witajcie ja mam nadzieje ze mi sie uda problem w tym ze nie jadlam duzo tylko zapychalam sie slodyczami,zaparlam sie i prosze nie krytykujcie mnie tylko wspierajcie.Wiem ze to glupie ale musi mi sie udac i wierze ze schudne.Na sniadanie zrobilam sobie pol kostaki twarogu z cebulka ale zjadlam tylko polowe bo bylam pelna nie dawno jablko a teraz szykuje obiad i zjem pieczone udko bez skory takze jestem najedzona i nie odczuwam glodu takze UDA MI SIE chociaz wiem ze to dopiero poczatek ale wiara czyni cuda,pozniej skakanka i rowerek,pozdrawiam

Super! Podoba mi się twoje nastawienie :). Co do krytyki...czasami się przydaje, bo osładzanie sytuacji nie ma sensu...Ale postaram się być ludzka ;)

Gość ggrubaaksaa21
Nie wiem jak to zrobic ale jaz jestem czarna a raz pomaranczowa;/ Dziekuje Ci Mala mam nadzieje ze Ty bedziesz moim wsparciem chociaz jak patrze na na Twoja stopke to mi wstyd:)Ale pocieszam sie mysla ze sa jeszcze wieksze ode mnie;) Jakos sie trzymam jestem juz po obiedzie pozniej tylko jablko i na tym koniecJuz troche poskakalam na skakance i zrobilam brzuszki a pozniej jak cora pojdzie spac to pojezdze na rowerku:)

czesc, powodzenia :* uda ci sie!!!! ja waze 12 kg wiecej ale jestem 7cm wyzsza ;) czyli wygladam pewnie jak ty, znam ten bol, wiem jak sie czujesz, zycze ci zrzucenia tych wstretnych kilogramow z calego serducha, trzymaj sie, na pewno ci sie uda!!!!!

Gość ggrubaaksaa21
Witaj Daphne mam nadzieje ze jestes ze mna i razem stoczymy wojne z sadelkiem:)

Joł! U mnie dzisiaj było wesoło, bo miałam odwiedziny ( jestem na l-4). Co do jedzonka: pół grahamki z 2 plasterkami chudej szynki- 120 kal ćwiartka jabłka- 20 kal zupa ogórkowa na rosołku knorr- 200 kal 2 wafle ryżowe i jajko gotowane- 170 kawa z mlekiem, bez cukru - 40 kalorii czyli jakieś 550 kalorii

Gość NieTakaMała
Cześć dziewczyny:) Można się dołączyć? :) po raz kolejny moje postanowienie noworoczne brzmi: chce schudnac;P moja waga przed swietami to bylo niecale 78kg, ale obawiam sie ze przytylam "troszeczke". jakies 2lata temu udalo mi sie schudnac z 89kg do 75kg, potem byly spore wahania i teraz od nowa walczę z pomoca dietetyka. moja dieta to 1200kcal i troche przyznaje ze jestem przerazona jak czytam o 600kcal. ja bym nie wytrzymala. od nastepnego tygodnia na basen ( musze się przemoc i wyjsc w kostiumie- na pewno rozumiecie co to za stres) i raz w tygodniu silownia. mialam tez ambitny plan chodzenia na rolletic, kupilam juz karnet, ale pod koniec godzinnego masazu zasłabłam i to by bylo na tyle z moich checi. wspierajmy się nawzajem a będzie dobrze:)

Gość ewelinaaa3333
hej . tez chcialabym sie dolaczyc ..dzisiaj ogladalam zdjecia w komorce i zobaczylam swoje stare zdjecie..jaka ja bylam chuda..szok normalnie...dzis pewnie waga kolo 85 kg ..masakra wtedy moze bylo z 65 . Chcialabym znowu tyle wazyc . Mam nadzieje ze bedziemy sie wspieraly i damy rade. Mam w domu malo silownie ale mam takiego lenia ze nie chce mi sie cwiczyc . ale postanowilam ze musze. chyba sobie wydrukuje te zdjecie i powiesze na silowni i bede cwiczyc. jutro rano sie dokladnie zwaze i wam napisze :)

Eweliniaa ja też widząc się na zdjęciach ostatnio zwątpiłam! Nie moge na siebie patrzeć.Niemiło mi.. i chcę to zmienić. Ja planowałam ze dziś zrobie sobie zdjęcie jak i po schudnięciu :D (dalekosiężne plany) oraz zmontuje zdjęcie moje z ciałem jakiejś laski zeby wiedzieć jak MOGE WYGLĄDAC :D.Bardzo obawiam się wiszącej skóry zwłaszcza na brzuchu ,bo niestety brzuch to mój najwiekszy wagowo obszar :( ,a do ćwiczeń się nie palę :((.

Gość NieTakaMała
Hej;) saszka31: jeśli chodzi o ujędrnienie no to własnie slyszalam super opinie o rolleticu. mi niestety ten sprzet nie sprzyja, ale jasne ze wiekszosc tak nie reaguje;) jesli nie masz problemu z wysokim cisnieniem to mysle ze smialo mozesz sie zorientowac czy jest w Twoim miescie;)

Gość ewelinaaa3333
dziewczyny a planujecie jakos diete czy po prostu bedziecie mniej jesc ?

Hejka,ja juz po sniadaniu zjadlam 1/4 kostki twarogu z cebulka,pozniej zjem barszcz czerwony jeden talerz i jabluszko i cwiczonka.Ja nie mam zadnej konkretnej diety tylko tyle ze nie jem pieczywa a tak to obiad normalnie tylko bez ziemniakow i pije litr herbarty czerwonej i wode to tyle co do mojej diety:)pozdrawiam

Gość ewelinaaa3333
nie myslalyscie o diecie dukana? ja tak sie zastanawiam ..kiedys na niej duzo schudlam..jednak kg wrocily

Gość NieTakaMała
Czesc dziewczeta;) dzien dobiega konca i moge go zaliczyc do udanych:) diety dukana nie bralam pod uwage ze wzgledu na efekt jojo i zły wplyw na organizm. ja mam jadlospis dobierany pod siebie przez dietetyka i jestem zadowolona. tak jak pisalam wczesniej parenascie kilo schudlam i to wylacznie dzieki dietetykowi.

Gość ewelinaaa3333
no wlasnie tez mam taka diete przez dietetyka ale to mojej mamy ale tez czesto z niej korzystalam. tylko troche denerwuje mnie te kontrolowanie godzin jedzenia i ciagle robienie zakupow a w dukanie tak naprawde sie jadlo o ktorej sie chcialo

joł...u mnie dzionek udany...Dukana nie polecam, bo po pierwsze jojo atakuje, po drugie wkurzało by mnie to, że nie mogę jeść w pewnym momencie warzyw i owoców, no i lubię sama wybierać to co chcę jeść, a nie to co narzuca mi dieta :)...dlatego lubię dietę 600 kal...niby mało, ale w ramach tego jem co chcę, byle w limicie się zmieścić :)

Witajcie. Jak mija pierwszy dzionek diety ? U mnie średnio.. Wspomagam się tabletkami ,,afrykańskie mango,, szczerze to nie wierze,że to działa ALE warto spróbować. Dzis po zarzyciu pierwszej czułam goraco jak by mi się metabolizm podkręcił. Zobaczymy. Byłam na spacerze z dzieckiem dobro dla mnie i przyjemnośc dla dziecka ;) . Natomiast przegladajac wczoraj masę stron doszłam do wniosku ze będe bazować na diecie Montignac,czyli jesć produkty z niskim indeksem glikemcznym. Doczytałam że udowodniono ze osoby z otyłościa brzuszną,aby zgubic ten ,,fat,, ;) muszą własnie jesc produkty o niskim IG. Można na niej jeśc wiele.. nie będe się wymadrzać na jej temat, bo znalazłam urywki w necie.Zamierzam zamówić ksiązkę o tej diecie z przpisami.. i próbowac połączyć mało kalorii(choć w diecie montignac nie trzeba) i niskie GI. Na razie bedę PRÓBOWAĆ. Dziś zjadłam ; -bułka maslana z serem żółtym i kleksem ketchupu -szklanka rozwodnionego soku -2 małe owocowe jogurty z płatkami kukurydzianymi -kromkę razowego chleba muśniętego serkiem topionym Popijam wode w między czasie. Szczerze TO COŚ BYM ZJADŁA,żeby się z aprzeproszeniem ,,napchac,, :D ale ochoty nie mam na nic konkretnego.Raczej chodzi o to uczucie sytości aby poczuć :). Chciała bym NIE JEŚC PO 18 .. jednak nie bede za wiele planować,bo im więcej zamierzam tym ciężej do celu wagowego. Jutro zamierzam zaszaleć z kaszą gryczaną bo niski indeks glikemiczny :D zgrzeszę dodając doń masła ;P. Myślę,że waarto abysmy sie dziliły tym co jemy :) . Trochę trudniej jest gotować dziecku i a sobie chudsza wersję .

grubassko21 ja uwielbiam czerwona herbatę od wielu miesięcy ja piję ale... szczerze nie poleciałam z wagi .Może gdybym wypijała ich kilka dziennie a nie jedną ,,siekierę,, :D może efekt był by inny , w każdym bądz razie tez ja lubię,i w ogóle mi nie przeszkadza ze bez cukru :). Kawy nie lubię ,nie pijam ,nie palę :). Za to kocham słodycze ;P.

NieTakaMała nie słyszałam o rellticu :) jednak nie wyglada zachęcająco :),nie wyobrazam sobie siebie rolującej się na na jakimś wałku :). Podziwiam te Panie które się zdecydowały!