Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusialusia

Do Mam z UK skapy okres w ciazy!!! prosze o rade:

Polecane posty

Gość do buhahahahahha!!!
czy ty do mnie pijesz? jakbyś miała dobry wzrok to być widziała ze pytania zadaje nie tobie, tylko osobie o nicku buahahahahaha!!!!!!! Jezu jacy ludzie sa przewrażliwieni !

czyli wyrzucasz smieci do smietnika sasiadow ? oby ci sie udalo z tym przekretem - wiesz ze oni chodza sprawdzaja - mnie i partnera raz sprawdzili - tylko ze my we dwoje jestesmy zameldowani. chodzili po domach :/ tak samo jest z TV licence, jezdza takimi malymi samochodami z taka kula na dachu sprawdzaja kto placi a kto nie :/ jezeli nie placisz kara 1000 funtow a tak to kosztuje to 150 funtow rocznie

Gość do buhahahahahha!!!
mieszkam w starym flaciena poddaszu.Poddasze to jest dobudówką- z ulicy tego nawet nie widać - widac od strony ogrodu .Osoby które mieszkały przede mną tez nie płaciły councilu .Śmieci wyrzucam na śmietniku nie wrzucam sąsiadom.

Gość buahahahahaha!!!!!!!
do "do buhahahahahha!!!" x Nie umiem odpowiedzic na twoje pytania, niestety. Mysle, ze najlepiej abys zadzwonila do biura i tam sie dowiedziala jak to jest. Jakis adres musisz im podac ale w koncu przyjmuja na liste rowniez ludzi bezdomnych....Ja pomagalam kolezance wypelnic aplikacje i przejsc przez ten caly proces - ona z gory ma zapowiedziane, ze sobie poczeka troche bo oboje pracuja (chociaz kolezanka na part time) bo nie sa patologia, wynajmuja normalny dom a nie spelune.... Dowiedz sie w lokalnym biurze councilu jak to wyglada doklanie. xxx zadziorna sucz :) "chodzilo mi o beszczelna! jedna literka mi sie wtracila..." x :D :D :D Panna, nie chodzi o zadna dodatkowa literke tylko o blad w slowie. Gdybys byla inteligentna to bys sie domyslila, ze nie chodzi o to co ci sie tam "wtracilo" , w google (angielskie nawet) wpisala bys wyraz z bledem i ujrzala poprawna forme. Ludzie inteligentni popelniaja bledy ale potrafia je skorygowac, naprawic i przede wszystkim nie boja sie do nich przyznac. Male jazgotliwe przekupki potrafia jedynie szczekac - byle szybciej, byle glosniej... Ba! Moglabym nawet zrozmiec, ze napisalas z bledem bo jako dziecko wyjechalas do UK a o twoja edukacje chyba nie bardzo dbano.... Ale wszelkie "spierdalaj" i reszta laciny podworkowej wychodzi ci znakomicie i bez bledow, jedynie polszczyzna (jak i angielski) kuleja :O Masz 21 lat a zachowujesz sie jak 16 latka z burza hormonow :O Milego dnia panna ;-)

buhahahahah- jestes smiesznym czlowiekiem i zaliczasz sie wlasnie do tego marnego grona kafetarianow ktorzy szukaja zaczepki. w dupie mam co o mnie powiesz - bo nawet ciebie nie znam :D (dzieki Bogu) musisz byc naprawde smutna osoba aby sie tak czepiac kazdej pierdoly hehhe... mow sobie co chcesz pozdrawiam i zycze tobie milego dnia i nie brania kafeteri tak do siebie bo sie nerwicy nabawisz ... ciao!

Gość takie pytanko
Czy zadziorna sucz to gratka? Bo glupia jak tamta, toczka w toczke ten sam debilizm.

takie pytanko- a dlaczego uwazasz ze jestem glupia ? bo jakas inna osoba starala sie pokazac co to nie ona tutaj i zrobic ze mnie kretynke ? ja tylko staralam sie wytlumaczyc. ale i tak nie wytlumacze na forum bo to dluga historia. chyba ze jestes ta sama osoba co buhahahah tylko zmieniles/las nick.

Gość takie pytanko
ale wlasnie ty nie mialas racji :D a upierasz sie dokladnie jak gratka. Tamta to samo, pokazano jej czarno na bialym, ze sie myli a ona, ze sie nie myli bo reszta ma zamknac jape i reszta jest glupia :D Dokladnie to samo :D Madra nie jestes, sorry. Z twoich wypowiedzi wychodzi jakois belkot i wielkie tupanie noga "ja ma racje, ja mam racje". Zachowujesz sie gorzej niz moja 4 letnia corka :D I jak ty masz czas siedziec caly dzien na necie jak podobno pracujesz? :P Druga gratka, slowo daje :D Ani za granica nie mieszkasz, ani nie pracujesz, ani nie jestes tym za kogo sie podajesz. I tyle w temacie.

Znowu wszystko sprowadza się do gratki,dajcie już spokój z tą gratką. zadziorna Wysłałam Ci maila.

posluchaj - siedze na neie bo pracuje w biurze i mam dostep do neta. nie miala racji bo nie zna mojej histori ja tutaj napisalam mniej wiec o co chodzilo ale bez zadnych szczegolow. ja moge napisac to wszystko od poczatku do konca ale watpie zeby to kogos interesowalo. chodzilo o sam fakt tego ze w angli mozna dostac mieszkanie od councilu. nikt nie pytal sie jak sie musi o to starac. podalam przyklad na moich rodzicach- mniej wiecej jak to bylo. chcesz wiecej szczegolow wiedziec lub buhahha - trzeba bylo powiedziec. ja nie musze i nie mam zamiaru wypisywac tutaj swojego zyciorcu. nie udzielam sie w tematach na ktore nie mam pojecia. powiedzialam juz wiele na temat benefitow- to co wiem - jezeli ktos chce wiedziec jak ma sie starac o dom tez moge powiedziec. a to ona zaczela mnie pierwsza wyzywac, szydzic z moich rodzicow i sie wywyzszac nie znajac histori od A do Z. po za tym przeprosilam ja za moje wulgarne odzywii- nie lubie jak ktos mi wmawia i mowi ze klamie.

Gość takie pytanko
Hmmm...wskaz gdzie szydzila z twoich rodzicow. Wskazala jedynie ze to nie bylo nic zwiaxanego z honorem i ze kilka bzdur wypisalas :D Ty okropnie nerwowa jestes.