Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały kret

gdzie kupujecie zasłony?

Polecane posty

Gość biały kret

nie mam już pomysłów nie chcę się spłukać wydając kupę kasy na - mimo wszystko- szmatę ale nie chcę żadnego poliestru, świecącej satyny w moim mieście, zwiedzanym wzdłuż i wszerz, innych nie ma gotowce na allegro w interesujących mnie wzorach, matowe kosztują majątek - po 500 zł za parę, a ja potrzebuję 3 kompletów do salonu albo znajduję materiał - pasujący, ale po 200 zł za metr bieżący

Gość biały kret
nie jakie, a gdzie

Gość kup rolety
:O

Gość biały kret
mam już, dziękuję:)

niestety ceny śa jakie są . Ja lubię materiały dość grube - taras mam od zachodu i słońce pali w niego niemiłosiernie i niestety musiałam trochę kartę nadszarpnąć . ale mam też zasłony z Ikei - z jakiejś wyprzedaży , gdzie ten sam materiał kosztował 25 zł za metr przy szerokości 145 cm a ja kupiłam uszyte , nabite kółkami zasłony za ...80 zł :) Teraz żałuję , że nie kupiłam i ch więcej ,bo nawet na prezent mogłyby być .

Gość biały kret
a można wiedzieć, gdzie kupiłaś? też mam bardzo słoneczne mieszkanie i chciałabym jakieś grubsze zasłony a jak mam już wydawać kupę kasy to chociaż niech mi się naprawdę spodobają, bo póki co to zachwyt na zasadzie: może te mogłyby być

Jeden materiał mam z Castoramy a inne z Lerua Merlę - nie wiem jak to sie pisze :) Ale też łaziłam i cudowałam aż w końcu zdecydowałam i koniec :)

Gość biały kret
chyba muszę wziąć przykład, bo już pół roku tak wymyślam a wszędzie ten świecący plastik

powiem ci szczerze ,ze po jakimś czasie o już przestaje być już sprawą podobania ale kwestią decyzji :)

Gość replinka
Ja swoje zasłony kupowałam w sklepie http://www.firany.pl Ktoś, gdzieś polecał i jak zajrzałam to od razu się skusiłam. Mąż pochwalił mnie, że bardzo ładnie się prezentują.