Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna kawa bez mleka

Pytanie do RODZIN, w których oboje rodzice pracują po 8 godzin dziennie

Polecane posty

Gość pracująca mama
Ja w tym tygodniu pracuje po 7 godzin, super ale od 13 do 20, więc dziecko widzę z rana przed szkołą, potem, przychodzi do mnie po szkole do pracy na chwilkę i idzie d babci czekać na tatę, który pracuje do 17 plus dojazd...A potem jeszcze bajka przed snem i tyle w tym tygodniu się widzimy. Ala za to za tydzień mam tydzień urlopu a córka zaczyna ferie, juhuu:) Drugi tydzień urlopu( 4 dni ) bierze mąż:)

śmiech na sali z jagody, maz jest od tego zeby pracowal taka jego rola :) moja rola jest dbac o dom i wych. dzieci + najwazniejsze- dbac o meza :) Nie musze pracowac :D Zal ci dupe scisnal widze. 1 śm, nie boje sie tego, ze mnie zostawi bo jestesmy szczesliwym malzenstwem ktore inni stawiaja sobie za wzor ( sama to slyszalam od kogos) a gdyby nawet poszedl to mam duzy majatek moge cos sprzedac i bede zyla jak ksiezniczka dalej. :D 1 pracująca mama, wiec wychodzi na to, ze corka zapomnie niedlugo jak wygladasz. :(

Gość pracująca mama
Jagoda- niech Cię głowa o to nie boli;-) Częściej mam zmianę, że pracuję do 14, więc po szkole mam bardzo dużo czasu dla dziecka:)

Gość pracująca mama
A majątek też posiadam...ale wolę go mieć dla córki;)

Gość do jagoda369
jagoda w z jakiej ty wiochy jesteś ze masz takie Średniowiecze poglądy. Twój maż jest alkoholikiem wiec prędzej czy później ty albo twoje dzieci wciągnie w długi i wtedy będzie płacz ...

Gość jolka jaolallalla
jagoda?? bezrobotna i alkoholik-super malzenstwo:) i rodzice

No widzisz jak mi sie poszczescilo :) jak sie ciesze, ze taka inteligentna osoba z forum jak ty moze mi naswietlic moja sytuacje rodzinna :D wow ale ze mnie szzcesciara. :D

Gość no i???
jagoda współczuje męża

Każdy robi jak uważa. Jak ktoś chce siedzieć w domu,ok:) Nie mój biznes:P Znam właśnie,siedzi w domu ileś tam lat,teraz szuka pracy bo finansowo już nie ma tak dobrze i zero szans,,Pani ostatnia praca? Aha,dziękuje.'' i koło się zamyka. Jestem zdania,że są plusy kobiet pracujących jak i minusy,tak samo plusy kobiet siedzących w domu jak i minusy. Sama poszukuję pracy,bo chcę,ale każdy ma własny wybór czy chce pracować czy też nie.

No wlasnie wiewiora nic tobie ani nikomu innemu do tego czy ktos pracuje czy nie. Tak sie podniecacie ta praca a teraz a teraz nie dosc , ze tej pracy nigdzie nie ma to jeszcze placa smieszne pieniadze np niedawno dziewczyna obslugujaca na kasie w realu powiedziala mi , ze ma 4,20/h :( za takie pieniadze to ja wole w domu siedziec i dziecmi sie zajac a nie harowac na jakiegos szwaba ktory sie z nas smieje i jest w 7 niebie , ze pl ludzie za takie stawki godza sie pracowac i to w jakich warunkach :( to glowa mala. 1 Ale ok skoro lubicie byc pomiatane to ok no bo przeciez pracujecie. :D a za ile i w jakich warunkach to juz inna sprawa. Ahhh , zapomnialam, ze na kafe siedza same bizneswomen albo min ksiegowe gdzie im tam do pracownicy biedronki lub lidla :( tylko ciekawe skad sie biora tematy o biedzie??????

Gość gienka ty to masz
jagoda jak ciebie nie stac na znalezienie normrlanej pracy za przyzwoite pieniadze , z to sory nie kazdy w lidlu pracuje czy za kasa i skad wzielas te stawkii, jak tak madra jestes jak tu czesto podkreslasz , znajdz praca za 10 tys.. hahha jak cie ten twoj alkoholik zostawi albo cos mu sie stanie to nawet grosza zlamanego miec nie bedziesz.

Gość oj tammmm oj tam
jagoda zapisz męża do AA .

Gość oj tammmm oj tam
teraz jagoda napisze ze jesteśmy głupie heheh

oj tammmm oj tam teraz jagoda napisze ze jesteśmy głupie heheh" 1 No widzisz sama juz nawet o swoim stanie wiesz , ze nawet pisac nie musze :D 1 1 Jesli cos by sie stalo mam duzy majatek z ktorego moge zyc do konca zycia jak krolowa niepracujac :) hehehe

jagoda niektórzy lubią pracować a czasami ludzie pracują za większe pieniadze niz 4,2pln/h (w co osobiście nie wierzę, że w tesco takie kwoty są).

nie w tesco tylko w realu, czytac sie naucz! 1 jest taka stawka bo na kafe jest nawet taki topik o tym :(

Jagoda369 Ale nie każdy pracuje za 4,20 zł jak ta dziewczyna. Prawda jest taka,że owszem ciężko teraz znaleźć uczciwą pracę,ale jednak w końcu się znajdzie. To już w tesco czy w lidlu dają chyba więcej. Wiesz co do stawek wystarczy wejść na inny temat który dzisiaj też był kontynuowany na tym dziale(szukanie pracy) i o dziwo są kobiety które by się zdecydowały na pracę za 700 zł / mc , 8 godzin dziennie.... No ale to już każdego osobista sprawa na jakie warunki przystaje. Dlaczego tak najeżdżasz na kobiety pracujące? Nie chcesz pracować i ok,ale nie każdy chce/może siedzieć w domu.

Gość zona persaaaa
jak ja bym mila w domu siedziec to bym samoboja popelnila chyba, pamietam jak miesiac niepracowalam lazilam po scianach i wylam, ba nawet mi sie mys nie chcilo i wstawac z lozzka, wpadlam w straszny stan jak nepelnosprawna sie czulam, a po zasilek nawet nie poszlam bo wstyd mi bylo serio, ale ja zawsze bylam ambitna, matka mi to wbila ze uczuc sie i pracowac trzeba, chlop to dodatek raz jest raz nie ma:)

Gość halu haluuu
jagoda jak mąż przepije majątek to nie będziesz miała co sprzedawać.

jak Jagody mąż przepije majątek, to Jagoda sprzeda butelki i będzie żyła jak szlachta buhahahahahahaha ewentualnie sprzeda swoje futro z lisów, dorzuci jarmułkę futrzastą i będzie jeszcze pare miechów wegetować w wałkach na łbie, szlafroku, bamboszkach na kopytach i z kiepem w buzi jak księżniczka :D:D:D

Musialby bardzo duzo pic zeby przepic majatek :D Ehhh , ale mi pojechalyscie :( chyba sie rozplacze :( 1 :D:D:DD, a do ciebie to jzu szkoda pisac bo widac, ze jad ci sie wylewa :( i jeszcze ten poziom wypowiedzi :( oj biedna biedna jestes :(

Gość halu halu
biedna to ty bo grosza nie masz swego kolo dupy! majatek? ahha stara walaca chata na wsi po dziadkach zapewnw nazywasz majatkiem hahahahahhahahhahha

Gość ulkknsajskds
jagoda ma racje ,że za takie pieniądze to nie warto wogóle iść robić, zgadzam się z tym, że potem tacy właściciele śmieją się z was ,ze za takie marne pieniądze robicie.

Gość ulkknsajskds
A takie stawki są możliwe w marketach, nawet jedna baba mówiła tu,że proponowali jej robote za 700zł ja to bym sie roześmiała w twarz takiej kierowniczce,że mi oferuje taką kwote

Jagoda uważaj żebys w tym kryzysie czegos nie sprzedała po dobrej cenie buhahahah żebys sie nie zdziwiła jaki zastój na rynku nieruchomości i jak spadły ceny!!lata świetlne upłyną zanim to wróci do stanu z przed kryzysu,w tym czasie dobijesz do 67 roku zycia bez doświadczenia, bez jakiejkolwiek emerytury, z ruderą po rodzicach, działkach za psie pieniądze po których sprzedazy, będzie cię stać co najwyżej na remont domu w którym obecnie mieszkasz. Majątek po smierci rodziców, trza będzie jeszcze podzielic na 7-ro twojego rodzeństwa. Zatem twojego majątku będzie tyle co nic. Żyj dalej laska w iluzji nowobogactwa buhahahahahahahahaha

Gość spokojnie.....
przestańcie wyżywać się na tej jagodzie. Za co jej dokuczacie,że mówi prawd,że nie opłaca się robić za 700 zł. Jak chcecie się tak upadlać to się upadlajcie,ale sa jeszcze ludzie co mają godnośc i nie pójdą robic za takie gówno śmierdzące