Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Menelaos.

masz problem z alkoholem, lub czujesz ze z Twoim piciem cos jest nie tak?

Polecane posty

nie to nie prowokacja, ale miejsza z tym. teraz nie jestem na dyzurze. Jakie miales problemy, jezeli mozna spytac? To nie zadne przesluchanie, spokojnie po prostu chcialem skonfrontowac swoje problemy. Miales robione wskazniki watrobowe? Alat aspat ldh?

Miałem....były złe ale nie pamietam dokładnie jakie, po ok 1,5 roku czy dwóch lat abstynecji mam wyniki jak małolat. Pozbyłem sie również nadcisnienia na które sie leczyłem i schudłem 20kg

bolał mi brzuch, z dupy lała się żółc, ciągłe sraczki i takie tam klimaty:o

dzieki stary. Wiesz, tutaj wszyscy jestesmy ludzmi, niezaleznie od wykonywanego zawodu. Kazdy ma jakies problemy. Ja zaczalem pic po tym jak zerwalem z moja kobieta, po tym jak mnie zdradzila z pewnym czlowiekiem, ktory rowniez byl mi bliski. To tak gwoli wytlumaczenia jakby :) Pozdrawiam

miales stolce tluszczowe i wyszedles z tego? To juz powazny stan niewydolnosci trzustki. Gratuluje ze udalo Ci sie z tym zerwac i wyleczyc z tego stanu

Mnie nie musisz sie tłumaczyć. Przykro tylko sie czyta, ze młody człowiek, lekarz, w którego rękach jest ludzkie zycie, chodzi do pracy pod wpływem alkoholu:(....to jest straszne:(

ja snie nie leczyłem, po prostu przestałem pić....a reszta sama przyszła w swoim czasie

jezeli Cie zdemotywowalem to sorry, wiesz ja tez mam zamiar z tym calkowicie zerwac. Juz moglem byc w Kanadzie na stazu gdyby nie to, a tak to siedze tutaj w tym zasciankowym kraju. Pozdrawiam serdecznie

Nie niezdemotywowałeś mnie, ale wybacz, nie chciał bym zeby moje dziecko trafiło do takiego lekarza jak Ty - gdy bedziesz po 5 piwach. Bez urazy. Również pozdrawiam

Nie dowaliłem, napisalem smutną prawdę. Bo zycie ludzkie to nie zabawka, pamietaj o tym jak bedziesz sięgał po alkohol przed lub w pracy

poważny temat...ehhh..:o no nic...idę spać Dobranoc

nie nie jestem kimś innym, nie czuję się tak wtedy. czuję się jakby nie było barier wynikających z moich psychicznych, debilnych problemów i alko bardzo mi pomógł. choć wiadomo że trzba być ostrożnym ale wszystko ma plusy i minusy

Widzisz...ja jestem zwykłym elektrykiem np...przychodzę do Ciebie robić instalację...jestem pijany, robie swoje i idę. Kupujesz drogie sprzety, telewizory, pralki lodówki laptopy...podłanczasz...i chuj strzela wszystko...tracisz sporo kasy. Ty też podłanczasz...ale Twój błąd zaprowadzi kogoś do piachu, a telewizor mozesz kupić nowy:o

whedif...przeczysz sama sobie, ale o tym w następnym odcinku. Dobranoc

nie przeczę:D po prostu nie popadajmy w skrajności. nie znam Twojego życia ani Ty mojego. dobranoc;)

spokojnie, do pracy przychodze w takim stanie ze moge leczyc najbardziej chore przypadki. Akurat staram sie byc na tyle "normalny" zeby nie przekraczac tej granicy. Wiesz dla mnie 4 czy tam 5 piw, to zadan roznica , i tak jestem trzezwy.

tak, ale zrób komuś krzywdę, nawet nie z Twojej winy i niech Cie wtedy przedmuchaja alkomatem. Chyba wiesz co bedzie dalej?