Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Chrust77

Wyrwanie zęba szwy ból...

Polecane posty

Gość Chrust77

Przepraszam za taki nie spójny ale już wyjaśniam o co chodzi.. 27 Grudnia 2012 byłem u chirurga dentystycznego miałem do wyrwania dolna szustke od samego początku były problemy zaczynajmy od znieczulenia pierwszy zastrzyk mój organizm wogule nie zareagował po drugim delikatne mrowienie dopiero trzeci.. Z moimi zebami jest taki problem ze korzenie moich zembów nie są normalne to znaczy nie są proste tylko takie haki chirurg się ponad godzinę się męczył nacinał podważał itp gdy po godzinie wyrwała pani w końcu mój ząb okazało się ze trzeba dziąsło szyć miałem założone 4 szwy;/ masakra ból niesamowity.. w środe minoł tyg więc poszedłem na zdjęcie szwów od tego dnia juz trzy razy byłem na założenie opatrunku cos mi wkłada w dziure po zembie... i coś dziwnego zauwazyłem ostatnio tam gdzie była szustka jest wyrwa jak po wybuchu a naj lepsze jest w tym wszystkim to ze zab nr 5 i 7 sasiadujace z zembem nr 6 cos dziwnego z nimi jest to znaczy ze w oby dwuch zembach jak jest otoczka dziasła wokuł zemba to polowa dziasla jest luzna czyli jak by było kulko w srodku zab i by byl rozciety w jednym miejscu i polowa dziasla jest luzna i lata nie jest przyczepiona do zemba spojona... dziwi mnie to ze takie cos sie stalo i dlaczego tam dziasla mam naderwane teraz musze chodzic do niej na oopatrunki ktore mi sprawiaja ogromny bol nie da sie go wytrzymac :( od wyrwania zemba spalem kilka godzin tylko spalem nic jesc nie moge jestem przemeczony i oslabiony i widze jak by te dziasla sie nie goily myje 4 razy dzienie zemby i chyba po 30 razy dzienie plucze szałwia :( gdy sie pytalem chirurga czy by mi zapisala jakis antybiotyk lub cos to powiedziała ze nie trzeba a ja widze ze to sie wogule nie goji caly czas siedze na ketonalach setkach gdyby nie one bym biegał po scianach :( moze ktos mi poradzic co zrobic by w jaki kolwiek sposob przyspieszyc gojenie?? i dlaczego te dziasla takie rozwalone sa?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować