Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta Kołakowska

Opinia o gabinecie ANIDENT _Ursynów

Polecane posty

Gość Marta Kołakowska

Jakiś czas temu miałam wątpliwą przyjemność skorzystania z usług przychodni stomatologicznej Anidednt na Ursynowie, a konkretnie p. Ostrowskiej w związku, z czym pragnę przekazać kilka uwag:. Po pierwsze placówka nie oferuje darmowych przeglądów, bo jest to wyłącznie trick reklamowy mający na celu przyciągniecie klientów, ja z pełnym przekonaniem mogę stwierdzić, że jest to fikcja i nabieranie klientów, straciłam przez to naciąganie na darmowy przegląd ok. dwóch godzin (wraz z długim oczekiwaniem na „salonach). Wracając do pani Ostrowskiej, nie wspomnę już o jakiejkolwiek kulturze tej pani typu dzień dobry, osoba ta była bardzo opryskliwa, wręcz niegrzeczna, cały „przegląd trwał 15, 20 sekund, p. Ostrowska zajrzała do jamy ustnej bez narzędzi i rzucenia choćby pobieżnego na poszczególne zęby, gdy wskazałam jeden ząb, że pobolewa stwierdziła, autorytatywnie, że jest tam próchnica. Po wizycie u Państwa byłam na 2 dwóch prawdziwych przeglądach i żadnej próchnicy tam nie było!!!!. W swojej naiwności przyniosłam jeszcze pantomogram, który pani doktor w ogóle nie zainteresował. Tak wiec po 20 sekundowej „wizycie p. Ostrowska dala mi jednoznacznie do zrozumienia, żebym sobie już poszła, a wszystko to niegrzecznie i bardzo, bardzo opryskliwie. Rozumiem, ze firma nie chce fudować darmochy,ale dobrze by było w takim razie jasno napisać, że przegląd jest płatny i (powtarzam) nie narażać nikogo na stratę paru godzin, szanując jego czas.

Gość gość
zgadzam sie. fikcja te niby darmowe konsultacje i przeglady. na odwal. glupie to bo bardziej zniecheca iz zacheca takie postepowanie. na recepcji dosc opryskliwa dziewczyna jak na dzisiejsze standardy. anident nic specjalego