Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K a r e n

Grupa wsparcia od 7.01.2013 (do -10kg) + o życiu rozmowy :)

Polecane posty

zimne dłonie - JA JA JA !!! Już któryś raz się za to zabieram, ale się nie udaje, a palę dużo :( Chciałabym rzucić skutecznie :( Zwłaszcza, że za rok będę się starać o potomka więc dobrze by było to rzucić w cholerę :O Niestety wiem, że dieta i odchudzanie mi nie sprzyja w rzucaniu...

macie takie konkretne menu którego sie trzymacie? bo powiem szczerze że ja nie mam motywacji zeby dokładnie sprawdzac wszytsko co zjem. Postawię chyba na MŻ

Gość nienawidze imienia
ja mam 166 cm i obecnie waze 62 kg, zostalo mi po ciazy;)jestem 4 miesiace po porodzie i nadal karmie piersia wiec jakies zabojcze diety nie wchodza w gre, chcialabym wrocic do swojego 55 kg sprzed ciazy, bylam wtedy wystarczajaco szczupla..ale z duzym biustem.. mysle ze zaczne od definitywnego konca ze slodyczami i jedzenia wieczorami..

no własnie, z tym rzucaniem palenia przy diecie bedzie cięzko bo wiadomo ze sie chce wtedy wiecej jesć, ale moze jak byśmy sie czyms zajęły to nie myślałybyśmy o tym:) Ja np pale w pracy ze 4 i na wieczór jednego a tak to na imprezach, czyli nie tak duzo, w domu nie pale bo 6 dzieciaków (wiek 7m-cy do 6,5 lat:) to nawet nie mam kiedy o tym pomyśleć:)

no własnie, z tym rzucaniem palenia przy diecie bedzie cięzko bo wiadomo ze sie chce wtedy wiecej jesć, ale moze jak byśmy sie czyms zajęły to nie myślałybyśmy o tym:) Ja np pale w pracy ze 4 i na wieczór jednego a tak to na imprezach, czyli nie tak duzo, w domu nie pale bo 6 dzieciaków (wiek 7m-cy do 6,5 lat:) to nawet nie mam kiedy o tym pomyśleć:)

Gość aaagata
JA NA CODZIEN TEZ DUZO NIE PALE NAJWIECEJ NA IMPREZACH .... W CIAGU DNIA 5-6 NIE WIĘCEJ ALE MOGŁOBY BYĆ 0 .... CHOCIAZ TERAZ JESTEM NA ANTYBIOTYKU TO W OGOLE NIE MAM OCHOTY NA PAPIEROSY - CZY TAK NIE MOGLOBY BYĆ ZAWSZE HEHE :))

Znalazłam sobie jakieś aplikacje na androida, zaraz przetestuje o co tam chodzi :D :)

Gość aaagata
DZIEWCZYNY LECĘ DO PRACY .... MIŁEGO DNIA I WYTRWAŁOŚCI ... WIECZOREM SKONSULTUJEMY CO KTO ZJADŁ :) PAAAA

aagata a ja właśnie za chwilkę koncze prace, więc miłego dnia dziewczynki:) wieczorem napisze czy udało mi wytrwac w postanowieniu nie jedzenia do końca dnia:)

Gość Natka.
jest moze ktoras z Was ? help. placki mi sie po bokach przypalają jak szalone chociaz na malym ogniu i duzo oleju. cos dalam nie tak ? taka ze mnie kuchgarka jak z koziej ...

Gość Natka.
a kij go wie.moj bedzie musial takie zjesc ;p

Kurde, ale się namęczyłam ... zapomniałam hasła, już myślałam, że sobie nie przypomnę :P Ja już się melduje i czekam na Was. Na obiad zjadłam biały barszczyk z małą ilością ziemniaków, później przegryzłam śledzika w occie, a na kolacje 2 paróweczki, same bez pieczywa, bo tak lubię :)

jak tam dziewczyny, wytrzymałyście do wieczora? na kolację zrobiłam omlet z pietruszka i cebulką, smażony bez tłuszczu. pierwszy raz jadłam omlet i muszę przyznać, ze chyba włączę go do menu, to i tak samo białko :) kusi mnie, żeby sie zważyć, ale wytrwam dzielnie do 3. lutego! :)

Gość aaagata
HEJ DZIEWCZYNY - WŁAŚNIE WRÓCIŁAM Z PRACY .... DZIEN UWAŻAM ZA UDANY :) W PRACY ZJADŁAM KOLACJE O 18 : - JOGURT NATURALNY 0% TŁUSZCZU -POMARAŃCZE A TERAZ POPIJAM SOBIE WODĘ .... :))

aaagata, woda dobra rzecz :) ja tak jak pisałam, piję strasznie dużo wody dziennie, koło 4 litrów. ostatnio jak poszłam na pobieranie krwi z palca to kobiecie kolana zalałam, taka rzadką mam krew przez to :)

Gość aaagata
zimne dłonie czego takie się najadłaś??

Gość aaagata
takiego*

aaagata prosze Cie- dramat:( przyszłąm do domu ok.15.30 zjadłam 2 ziemniaki z rybą i surówką, pozniej jeszcze dojadałam resztki po dzieciach, a na kolacje 3 kanapki z serem i pomidorem.. pozniej jakieś ciasteczka, a i jeszcze teraz pije kakao:( czuje sie mega pełna

Gość aaagata
TAK SOBIE POCZYTAŁAM WCZEŚNIEJSZE WPISY ... TO TY CHUDZINKA JESTEŚ :) WIĘC NIE MASZ CZYM SIĘ PRZEJMOWAĆ ... JA UCIEKAM - OBEJRZĘ JAKIŚ FILM I SPAĆ DOBRANOC- DO JUTRA

a ta buzka uśmiechnięta przy tym celulitisie to wcale nie oznaka ze sie z niego cieszę :) po prostu zaśmiałam sie jak to pisałam ponieważ chyba wiekszość z nas boryka sie z tym problemem

raz udało mi się pozbyć cellulitu - chrzestna zabrała mnie do Hiszpanii na wakacje, jeździłysmy do takich 'błotnych grot' i nacierałyśmy się tym błotkiem, plus mnóstwo czasu spędzałyśmy w morzu, gdzie fale MOCNO uderzały, wróciłam do domu po dwóch tygodniach z gładziutkimi nogami. niestety, szybko odbudowałam paskudztwo :/ no i niestety taka 'kuracja' raczej kosztowna pod kątem przelotu itd.

Gość karitija
witajcie dziewczynki! dopiero teraz znalazłam chwilkę. więc dziuś bardzo ładnie mi szło aż byłam z siebie zadowolona dopóki nie wypiłam procentów ...wiem wiem głupia jestem ale to taka nagroda po całym dniu, pocieszam się tylko że piwko w celulit raczej nie idzie:) 3majcie się i do następnego!

kurcze no to moja najwieksza zmora:( niby smaruję sie tymi kremami antycell ale nie widze skutków:( pasowało by mi sie przejść na siłownie, teraz zima to nawet nie chce sie wychodzic na spacer. Zmykam do wyra, dobrej nocy;)

Gość Lipikar
No to ja zaczynam z Wami tzn. zaczęłam 2 dni temu ale od dzis z Wami :) Nie stosuje specjalnej diety - wyeliminowałam prawie zupełnie węglowodany. Dziś przeczytałam coś o diecie osmiogodzinnej i chyba się będę jej trzymała. Chodzi w niej o to aby jesć tylko [rzez 8h w ciagu dnia tzn np. ja pomiędzy 10-18 (u mnie beda to max 3 posilki) a miedzy 18 a 10 kompletnie NIC! mam 174 cm i 67 kg CEL ; 60 kg :) hohohoh

Gość Lipikar
Zimne dłonie - masz 6 dzieci ? gratuluję i podziwiam :D za organizację, mi przy jednym ciężko się zorganizować.. I czekaj czekaj ..Ty masz taką figurę po 6 ciążach?? no no..