Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K a r e n

Grupa wsparcia od 7.01.2013 (do -10kg) + o życiu rozmowy :)

Polecane posty

Gość Natka.
gdyby nie pracowal tak ciezko fizycznie to moze i by mi sie nie chcialo ale po prostu mi go szkoda. takie u nas bezrobocie ze biedny musi harować przez 12 godzin bardzo ciezko, jak wraca to jest wrecz wrak czlowieka, nie ma sily nawet sie umyc, ledwo pod prysznic wlazi. Dajcie spokoj co za czasy.

Gość Natka.
idz idz, z dala od lodowki ! :P

Gość Natka.
wstawaaaaać ! :P

witam wszystkich:) jak mija wam kolejny dzien? ale zimno jest brrr dzień zaczęłam od kakao- musiała sie jakoś rozgrzać:) pozniej w pracy kawa ze śmietanką i cukrem (ograniczyłam cukier do jednej płaskiej łyżeczki) czerwona herbata i przekonałam sie do jogurtu naturalnego ale zjadłam go z musli, w pracy mam zamiar zjeśc jeszcze pomidorka i wypić kolejną kawe i oczywiscie cały czas piję wode z cytryna:) w domu bd kolo 17 to zjem coś konkretnego ale nie będe przesadzała z ilością:)

Gość aaagata
HEJ LASKI ! DZISIAJ MAM WOLNE WIĘC MUSZE CZYMŚ SIĘ ZAJĄĆ ŻEBY NIE MYŚLEĆ O JEDZENIU .... WSTAŁAM RANO I NIE ZAGLĄDAJĄC DO LODÓWKI POBIEGŁAM NIE DO NAJBLIŻSZEGO A NAWET SPORY KAWAŁEK ODDALONEGO OD DOMU SKLEPU TYLKO PO KEFIRY :) A WIĘC NA 1 SNIADANIE BYŁ KEFIR TERAZ POPIJAM KAWE OCZYWISCIE BEZ CUKRU :)

Ja sie dzisiaj nieco podlamalam, 57 kg, nie wiem skad, trzy dni temu bylo 55,8 :( Jakas taka podpuchnieta sie czuje, moze to tylko woda :( Dzis na sniadanko kawa i jablko, zaraz zjem moje dwie kanapeczki. A wieczorem koniecznie musze na silownie pojsc....

Gość aaagata
JA TEŻ SIĘ DZISIAJ RANO ZWAŻYŁAM I MAM -1 KG HUUUUURA :) NA BRZUCHU WIDAĆ MAŁĄ RÓŻNICĘ :)

Gość aaagata
copo_de_nieve NIE ZAŁAMUJ SIĘ .... JEŚLI PRZESTRZEGAŁAŚ DIETY TO NA PEWNO NIE PRZYTYŁAŚ :) DLATEGO NIE WARTO SIĘ ZA CZESTO WAŻYĆ ŻEBY SIĘ NIE WKUR...... :)

Gość karitija
witajcie dziewczyny:). wczoraj miałam sporo zajęć więc nie dało rady już odpalić kompa wieczorem byłam padnięta. ja wczoraj miałam średnio udany dzień w sumie zjadłam tylko jedną suchą bułkę z ziarnami i jedną z serem i to byłoby na tyle no i kilka kaw czarna gorzka oczywiście...ale jakoś nie czuję sie najlepiej i nie mam apetytu...a wiadomo jak w pracy dzionek się rozkręci to maskara zwłaszcza w poniedziałek...nie lubię tak nie jeść w ciagu dnia bo gdy wacam do domu ok 23 to mnie głód dopada i spać nie mogę:p dziś stwierdziłam ze sie zważe i d6am znać jak rezultaty...

juz myslałam ze zrezygnowałyście- taka pusto tu było:) copo-de-nieve moze okres Ci sie zbliża i dlatego waga pokazała wiecej

Gość karitija
a co do tabletek anty. brałam przez 7 lat (zmieniałam w międzyczasie) wydawało mi się że mam normalną wagę ale gdy przestałam brać okazało sie że zrzuciłam w ciągu miesiąca 4 kilo a wcale diety nie było...coś w tym jest być moze, choć teoretycznie technologia jest tak rozwinięta i wszyscy mówią że to mało realne .. sama nie wiem

dziewczyny a słyszałyście o tej diecie 8 godzin? jesz wszystko, oczywiście w granicach rozsądku:) przez 8h dziennie, np od 10 do 18, ja moze spróbuję trzymać sie tego schematu, oczywiście dodatkowo poranna kawa musi być a wieczorkiem woda, zielona herbata

Gość aaagata
COŚ OBIŁO MI SIĘ O USZY I NA FORUM COŚ CZYTAŁAM ... ALE NIE WNIKAŁAM ZA BARDZO ... JA NA RAZIE TRZYMAM SIĘ SWOJEJ MŻ :))

witajcie ja zjadlam dzis musli na sniadanko i skusilam sie na ciastko ale jestem juz 30 min po stepperze ale jeszcze na niego wejde dzis nie dam rady wytrzymac na nim 1 godzine dlatego robie sobie odstepy zobaczymy czy beda efekty po nim

witaj osa, malutko dzisiaj zjadłaś, nie czujesz sie głodna? ja nie dam rady ćwiczyc, mam zakwasy po wczorajszym treningu:(

no jeszcze cos zjem ale dziwne bo ja nie mam zakwasow po stepperze czuje cos ale wyobrazalam sobie gorzej

no malo ale zjem jeszcze cos dziwne tylko ze ja nie mam zakwasow po stepperze

nie ma nikogo ??? pokusilam sie na nalesniki no wiec niejem juz dzis ale i potrenowalam tez spalilam 500 kalorii a zjadlam 1500 kalorii z przymruzeniem oka moze byc

witam ponownie:) przyszłam do domu taaka głodna że zrobiłam sobie jajecznicę z 3 jajek + cebula i pieczony kurczak, dodatkowo zjadłam 2 kromki z masłem.. troche duzo tego ale bardzo chciało mi sie jeść. od 18stej juz nic nie jem, ewentualnie pozniej wypiję zieloną herbatkę :) a wy jak tam dziewczynki?

Gość aaagata
JA DZISIAJ JAKIŚ HARDCOR HEHE PRZEZ CAŁY DZIEŃ WYPIŁAM TYLKO 3 KEFIRY - ALE OSTATNI RAZ BO GŁOWA MI BOLI I ŹLE SIĘ CZUJE

Gość aaagata
WIEM DLATEGO PISZE ZE OSTATNI RAZ TAK MAŁO ZJADŁAM :))

Cześć dziewczyny, ja tylko na moment dziś, dopiero wróciłam z uczelni i niezbyt dobrze się czuję. Kolejny dzień diety zaliczony. Soczek, udko, ogórek, omlet. Jutro na 7, blee. Do napisania!

Gość qwaska
Hej dziewczynyL(fajnie sie was czyta:) Ja rowniez dzis wytrwalam:) zadowolona jestem,tyle tylko ze nie cwiczylam nic ,tylko praca fiz 8 godz co do papierosow to rzucilam,nie pale juz ponad rok,a palilam dlugie lata jak smok..miedzy innymi dlatego tak przytylam Zjadlam dzis; 2 jajka na twardo,jogurt naturalny,troszke czerwonej papryki,3 kawy,jablko,barszczyk,serekze szczypiorkiem

Gość mrta
Przyłączam się! Dostałam od męża prezent motywacyjny ( http://motivato.pl/?c=a9e7ce63 ), to nie mogę go teraz zawieść :) Z 66kg do 56kg do końca maja! Zaczynam od porannego fitnessu jutro :) I dzisiaj bez kolacji ;)

Gość karitija
hej:) dzisiaj było mało! zjadłam tylko sniadanko przygotowane do pracy (2 bułki) plus banan i 2 pomarancze- to z racji tego że obiad podawali niedobry-flaki, więc wolałam już nie jeść... ide sie ważyć zaraz napisze ile jest:)