Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiskiIiiii

Mam 173 cm wzrostu . Przegrałem życie .

Polecane posty

"uuu chodzisz do urologa" nie ale gdybym mial problem to bym poszedl, ty bys sie tego mikro wstydzil wyciagnac co ?

Wezme swoja pake i wista wio przyjdz sam ;] nie zbieraj gimnazjum bo mi wioche przed ludzmi zrobisz za jednego pajaca wstydzic sie nie bede

No tak nie ruszaj goowna bo smierdzi ja ruszyleem i capi tutaj a fuu umyj sie zmien majti bo ci gdzyb na fiucie urosnie nie wpierdalaj sie do czyjejs higieny, bezpodstawnie zreszta, nachyl leb w strone fiuta to moze gowno wyczujesz o ile go nie zezarles

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wyczuuwam maluutki bulwersik hahahaha umyyj doope bo capisz cały i polip ci urosnie na mosznie hahaha po co tykac takie góówn w rl jak bd caly w goownie haha xD

" uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wyczuuwam maluutki bulwersik hahahaha umyyj doope bo capisz cały i polip ci urosnie na mosznie hahaha po co tykac takie góówn w rl jak bd caly w goownie haha xD" kurwa nie moge z tego gimbusiarskiego belkotu stary nie wiem kto cie wychowal ale maciora byla zjebana sugeruje ciao mlody wyrobisz sie jeszcze a wagrow pozbedziesz

heheheheheheh teraz sie przezuciles na podszywanie ok ok hahahahah bo sie boisz juz napisac ze swojego konta ok ok ale ta sztuczka ci wyszła smieciuszku xdddd z l szacuuun :) PS. zainwestuj w mydełko i wodee to nie bd capił pzdroo!! hahaha ale polewa nie zła była thx koleś :D:D