Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiskiIiiii

Mam 173 cm wzrostu . Przegrałem życie .

Polecane posty

Panowie wyluzujcie Boże dlaczego faceci muszą od razu się walić po mordzie nikt tu nie mowi o waleniu po mordzie wystarczy rozwiazac problem po mesku, iwesz na czym to polega? nastolatek probuje udowadniac ze jest facet z jajami, ja daje mu szanse sie wykazac pokaz ze nie jestes taka lajza za jaka cie wszyscy uwazaja

Gość lejcie się
Panowie wyluzujcie Boże dlaczego faceci muszą od razu się walić po mordzie Bo tak się załatwia takie sprawy proste

Po 1 Mam 16 lat i mnie rodzice tak wychowali , ze takie sprawy nie załatwia się biciem , ciebie wychowali koledzy tak ? Dlatego podszywasz sie pod moj nick i sie wpierdzielasz w moj temat ? Wiedzialem , ze tacy frustraci jak ty są ale 1 raz widzę takiego zj**a :) Bicia dla lamusów , jesteś słaby psychicznie to załatwiasz sprawy biciem. Masz 25 lat i kozaczysz w necie ze bd sie lał z 16 latkiem ? Bo co bili cie w szkole i lubisz doje**ac młodszym ? Coś takiego to pedofilia wiesz o tym :)

Gość Ewa z Krakowa
forume Powiniśmy chyba opuścić te grono agresorów :D ;)

Mam czas dla cb do 25 panie "dorosły" z "ubogiej umyslowo rodziny" , nie bd marnował tak pieknego wieczoru dla jakiegoś zje**a bez szkoły i po gimazjum :)

Gość lejcie się
I nie jestem zadnym tchórzem , mnie po prostu dobrze wychowali :D:D:D już się nie tłumacz wygodna wymówka dobre wychowanie :D raczej brak męskości i testosteronu 😴 🖐️

Nie mam 25lat jestem blisko twojemu wiekowi nie zamierzam umawiac się na bicie to od ciebie zależy koles nie wiem do jakiego gimnazjum chodziłeś ale wiochmen to ty jesteś widać że ze wsi

Gość obaj jesteście ze wsi
tak się kłócicie że az pewnie macie czerwone karki :D

Nastolatek sory ja z wieśniakami bez zasad się nie zadaje więc nie zaluje że cię proste tyle w temacie widzę że dygasz spędz ten wieczór na redtube opuszczam te niskie progi

Gość obaj jesteście ze wsi
albo nawet jak jesteście z miasta macie mentalność wiejską

Gość o widzę że panowie
kłócą się który jest większy :D

Pochodze z 700tys miasta to nazywasz wiochą niedoedukowany peda**le Podałem ci dane teraz wysij mozgownice z jakiego jestem miasta zerowcu tak to ejst wiocha jezeli uwazasz ze tak nie jest znaczy ze jestes biedak z polski dupy nigdy nie ruszyles w tym momencie koncze te niszową gimbusiarska napinke. hej wieśniakos

bez zasad to jest twój stary jak twoja matke zaspermił" ok dzieki juz jakis punkt zaczepienia zniewazyles moja mame, czekalem na to mam motyw by tera tobie proces cywilny wytoczyc :)

Gość Nie jest źle
Nie martw się. Wzrost nie jest w życiu najważniejszy, a poza tym nie twój jest ok.

Gość sexy córa afrodyty
bez zasad to jest twój stary jak twoja matke zaspermił nie żebym was podjudzała ale uuuuuuuuu ale ci pocisnął

Gość sexy córa afrodyty
forume Pa kochana :) 🖐️

Gość sexy córa afrodyty
Nie martw się. Wzrost nie jest w życiu najważniejszy, a poza tym nie twój jest ok. Ale ich olałaś :D tu taka bitwa a ta skomentowała sobie tylko główny temat autorki :D:D:D

no nareszcie mowisz jak normalny facet a nie co biciem by tylko załatwiał brawoo zerowcu bez roznicy czy jestes lekarz czy pracownik fabryki, jak ktos jest takim gownem co na rodzicow wskakuje to zawsze dostanie w paskudny ryj ;] jestes prozny nie mam ochoty na dyskusje z toba dlatego przymknij juz dziub siedzisz tu 5h no wyczyn stary wyczyn nie masz ty zycia poza netem?