Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiskiIiiii

Mam 173 cm wzrostu . Przegrałem życie .

Polecane posty

Gość meiweina
Mój narzeczony ma 168 cm wzrostu. Był jednym z najprzystojnieszych facetow w liceum. Laski za nim lataly jak glupie. wzrost to nie jest zaden problem. A jeśli Ty sobie tak wmawiasz, to jest ot problem tylko dla Ciebie.

a co nie stać na adwokacika ? pochodzisz z biednej rodziny ? to nie mój problem. Mnie matka uczyła inaczej , a mam bardz bogatych rodziców więc lepiej ogarnij swój język bo ci moge uprzykrzyć zycie Jesteś dresem ? Moze byles juz karany dzieciaku ? to jest nie istotne to nie problem dla mnie wykolowac pare k na adwokata zrozum kasa nie gra roli ja nie musze sie chwalic kasa rodzicow (pewnie to zreszta mtit ) zapewniam cie chcesz spotkajmy sie gdziekolwiek nawet na sali sadowej

Gość podszyw dżentelmen
Nie robię głupiej z "forume" miała racje to ja tego nie widziałem

A ten nastolatek jest zjebany a Ty dżentelmen nie rób głupiej z forume każdy kto choć trochę używa mózgu to zauważył od razu wychodzi że nastolatek go nie ma , k**wa takim głupim być NO WIESZ NIE MOJA WINA ZE WCHODZA TU DZIECI JA MOGE RozWIAZAC TEN PROBLEM WSZEDZIE NIE JESETEm dresem kasa rowniez nie gra roli od niego zalezy gdzie dostanie wpierdol ale podejrzewam ze skoro tutaj trafil to jest bardzo cienki w uszach

Gość podszyw dżentelmen
no fakt ja też tego długo nie widziałem :D gdyby nie "forume" to bym nawet tego nie widział :D jestem ślepy przyznaję :D

jeszcze z tymi psami dojebal nic nie mam do Policji ale jak takie gowno odgraza sie policja to naprawde cieniutko z nim, nie masz kolegow, nie wiesz jakie zasady panuja w spoleczenswie, nie odpowiadaj zastanow sie nad swoim losem, czasem mama ci nie pomoze, mozesz byc bogaty nie neguje tego dodam ze sam mialem bogatszych rodzicow ale nie musze sie chwalic bo wiem ze to nie kassa czyni mnie czyms lepszym od takiego szczura jak ty :)

Gość marta szmajdzińska
Mój narzeczony ma 168 cm wzrostu. Był jednym z najprzystojnieszych facetow w liceum. Laski za nim lataly jak glupie Bo w liceum to dziwczynki nie kobiety prawdziwa kobieta chce wielkigo silnego samca

No ok porusze pewne kontakty z wujkiem przy najblizszej okazji dla mnie jesteś zero kompletny dzieciak co sie podszywa pod czyjes konta pewnie cie tamta babka przysłała nie myle sie ? Po 2 to przyznaj sie ile masz lat ?

Gość podszyw dżentelmen
e tam a ustawke zostawmy dzieciakom Ja mam zamiar tak uczynić nadal nie mogę uwierzyć że byłem taki ślepy ...:D wtf ? Co się ze mną dzieje :D

to jak badz facet odpowiedz - jestem ciotą i nie osmieszam sie juz/ Jestem facet i pogadamy sobie w realu co wybierasz? pokaz klase

Gość marta szmajdzińska
Kuba Ustawka Ile masz wzrostu ile masz lat jaką masz wagę ćwiczysz ? Uprawiasz jakieś sporty walki

dobra stary rozumiem ze chcesz sie wykrecic listu moge sie spodziewac moze z psychiatryka do mnie napiszesz jak juz wyleczysz swoja zfichrowana psyche wiem ze pomysl z zalozeniem jakiegos nicka i pisaneim glupot byl szczeniacki ale przyznaje sie do bledu koles obrazal kobiete i w ogole jego postawa kim ty jestes facet zasatanow sie nad soba

Gość marta szmajdzińska
Nastolatek16letni To samo pytanie do Ciebie co do kubusia

Kuba Ustawka Ile masz wzrostu ile masz lat jaką masz wagę ćwiczysz ? Uprawiasz jakieś sporty walki zapewniam cie ze nie waga w normie wzrost przecietny nie jestem pakerem ale potrafie rozwiazac sprawy po mesku, chyba ze ktos pajacuje to moze sie spodziewac odemnie pogardy, ale taka osoba sama w sobie wie ze jestem smieciem

Gość marta szmajdzińska
nastolatek będziesz się z nim bił ?

A tak z ciekawosci spytam - jestes kolezka tamtej no life czy jestes neutral ? Sluchaj to jest nie istotne ja daje ci szanse zalatwic nasz spor internet nie jest dla mnie bariera

Gość lejcie się
po męsku kurwa ale czuje że nastolatek wymięknie

zamiast krecic ss y bedzie mial okazje nakrecic film :) o ile jest facet a nie ciota z babskiego forum pokaz ze piszesz z pokryciem na czyny

Gość ja też was czytam
i czekam aż będzie wybuch :D

Gość Ewa z Krakowa
Panowie wyluzujcie Boże dlaczego faceci muszą od razu się walić po mordzie

nawet nie wiecie jakie ludzie robia z Was jaja obaj Jestescie niedojrzali i zalosni wiec podajcie sobie raczke na zgode i git

Gość lejcie się
ja bym załatwił was obu ale ten kuba chce chociaż konfrontacji jak prawdziwy facet a nie nastolateczek bez testosteronu