Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiskiIiiii

Mam 173 cm wzrostu . Przegrałem życie .

Polecane posty

Gość blodi zuska
tera :o boże warszawiacy faceci to dno dobrze że jestem z facetem nie z warszawy

nastolatek najpierw to ty usun tego nielegalnego windowasa ahahahahahha no niedoedukowany kozak" jezeli dla ciebie 700tys to metropolia to tak jak mowie malo iwdziales, a szkole przez szybe psychiatryka, dziwie sie ze dali takiej malej kurwie internet,

On uwaza , ze Krakow to wioska ... Boshe ty na gegrze to spałeś malenki stary metropolia to nie jest teraz dziób oczywiscie przepraszam za literowki ale ty szczurze cienki w uchu stul pysk, Prezydent komorowski nie takie byki wali :D

hahaha 22 ss uuuuu cisnij daleeeej pomiooocie wszyscy ci gnębiąą to sie wyzywaaa ha ha gimb bez sql ha ha ha Kraków 2 miasto pod wzgl ludnosci w polsce wroc do podstawówki pomyłko społeczna ;d

dobra widze ze gowniarz poskladany, nie ma o czym dyskutowac a warszawa nie jest moim domem od pazdziernika, studiuje obecnie w krakowie, wiec stary mow gdzie i kiedy :D

Gość Ale mi temat
Rozwinęli :D szkoda że na tak niskim poziomie ale pośmiać się można :)

zrobilbym ale wybacz gejem nie jestem nie wiem z kim sie zadajesz albo kto z toba sie zadaje takze pozdrow kolege,

Gość Ale mi temat
Jak już Kraków jest trzecim miastem pod względem ludności w Polsce , wróć może na tą geografię :p

Rozwinęli szkoda że na tak niskim poziomie ale pośmiać się można podziekuj maloaltowi za ten niski poziom, ja tylko dociekam o ustawke bo nie widze innego roziwania, jak widzisz sam napisal ze jest z krakowa w ktorym takze obecnie przebywam, takze mamy duza szanse

Nie pisałem przedtem bo szkoda mi gimbusów , ale chyba trzeba bd cie odwiedzic w tym akademikuu. Ja sie zadaje z porzadnymi i prawymi ludzmi , ale strzelisz mu lodzika :):) a mi po pare allahow :)

ahahah nastolatek dobrze widze sie orientujesz w wieczorynkach powiedz gnoju gdzie mieszkasz a wpadne za chwile do ciebie

"odwiedzic w tym akademikuu." mieszkanie z dziewczyną, dlatego zdecydowalem sie na krakow, chcialem sie tez uwolnic od warszawy, za duzo wisniaczkow twojego pokroju :) to jak lamusie widzimy sie jeszcze dzis?

Wezme pare kolezkow i bd imprezka no wez myslisz ze jestem tu sam :D nic z tego ale jak wolisz skoro sie boisz sam zalatwic sprawe to zbieraj gimnazjum i wpadaj

Dawaj ulice odwiedze cie i wpadne na kawe : ] powiedz po prostu do ktorego gimnazjum chodzisz, nikt nie musi wiedziec przeciez gdzie mieszkasz.

Tylko jeszcze potrzeba mi twojego ip upewnic sie gdzie teraz przebywasz :D a teraz spadam bo brat mi wbija na komputer , oczekuj wizyty przegrancu zyciowy a dziewczyna to chyba z wagrami i brzydkaa jak uuj ze za takiego uja sie wzieła xDD

Wpadne niespodziewanie nawet sie tego nie bd spodziewał leszczyku ;] wystarczy ze przyjdziesz dobra czesc podaj to gimnazjum jutro 8 rano stoj na krótki rekaw przed wejsciem, panowie z ambulansu nie beda musieli ci kurteczki rozcinac do akcji reanimacyjnej

Gość Cyber niewierna
Ludzie błagam o pomoc. Mam 18 lat. Startuję w pre-castingu do MBTM, ale żeby dostać się do eliminacji w Warszawie potrzebuję głosów internautów. http://www.facebook.com/tylkomuzyka/app_48020 1828687529 Jeśli możecie, wejdźcie w zakładkę ranking i zagłosujcie na Paulinę Osowską. Z góry dziękuję, to moje marzenie żeby dostać się do tego programu

gimnazjum zawodowka gdzie tam chdozisz nie urologa a tego do ktorego bys poszedl ale kasy nie masz, mam na koncu jezyka trzymaj sie i nie pajacuj

Ja miałem tylko jedną jedyną i jestem z nią szczęśliwy i nigdy nie chce mieć innej