Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość każda chce być księżniczką

kobiety lecą na kasę ponieważ są leniwe

Polecane posty

i cały czas chciały by poświęcać sobie lub facetom nie robiąc więcej nic - a resztę to najlepiej ma robić wynajęta służba , bo łaskawa pani nie ma czasu ani ochoty i niech to wszystko sponsoruje facet :D

Gość . A . A .
A faceci na urodę więc 1do1

Gość pamiętaj
No z biedakiem takim jak ty się nikt nie zwiążę bo z czego niby będziesz żyć z kobietą ?

leniwe dupy są drogie , bo utrzymanie ich jest większe niż samego siebie :D

Gość jprd
widać że jesteś prostakiem :o lepiej się z nikim nie wiąż, wgl pracujesz ? Czy u mamusi dalej na garnuszku siedzisz ?

poza tym w takim układzie jedyne co ma facet to seks , a ile wydatków przez nią ? :D

Gość grys galeria
Nie leniwe tylko kobiety są zależne od mężczyzn a te które sobie radzą to błąd natury.

a faceci niby w swoich wyborach madrzejsci ? zyjecie przygoda, szukacie ladnych partnerek, by sie dowartosciowac jako mezczyzna

Gość jprd
Pewnie autor u mamusi siedzi na mieszkaniu :D

celojza a jakie mamy mieć, brzydkie? :D jprd ty jak siedzisz u starego w kieszeni i wisisz na portfelu w snach :D

nie znam ŻADNEJ która "leci na kasę" to kafe-mit albo wspomnienie o obyczajach minionych wieków

Gość hjijnjkolp
;eca wyłącznie na własna kase

Gość uppuuuuuu
uppppppppp

Gość kamil jgora
nie wszystkie kobiety lecą na kasę. Ja jak byłem prawiczkiem zarabiałem 2000 zł to wtedy była spora kasa jak na moje miasteczko a laski nie miałem, a moi kumple bezrobotni mieli laski nawet mi próbowali jakąś załątwić ale każda mnie spławiała

kamilek kamilek a 2 tys to jest kasa? dla kobiety 2 tys to na kosmetyki nie wystarczy :D

No nie oszukujmy się, że za 2 tyś to nie starczy na życie 2 osobom o dzieciach nie wspomnę, a oszczędności w takim przypadku to totalna abstrakcja. Niektórzy tu wgl nie myślą przyszłościowo, albo są leniami/nieudacznikami autor też jak mniemam

Współczuje wam jeśli trafialiście na takie tylko kobiety. Ja z narzeczonym oboje pracujemy,z racji tego,że on pracuje dłużej i wykonuje ciężką pracę fizyczną ja dbam o porządek w domu a obiad zawsze jest na stole gdy wraca :)

Krwawy Edward mój Ojciec zarabiał 2200zł miesiecznie,mama nie pracowała ze względu na stan zdrowia. Utrzymał siebie,żonę i 3 dzieci. Bez żadnych dodatków czy dotacji :) A nikt obdarty ani głodny nie chodził :)

Gość kamil jgora
przecież mówię że 2 tys. to zarabiałem 10 lat temu jak byłem prawiczkiem wtedy to była kasa w moim miasteczku dziś oczywiście to żadna kasa, przecież nie napisałem że dziś zarabiam 2 tys :)

marzenka ale nie powiesz mi , że nie chcialabyś mieć łatwiej i nie mieć bogatszego faceta? tylko nie kłam :D

No widzisz jakimś cudem mu się udało :D jak człowiek jest zaradny życiowo i oszczędny to nie potrzebuje 5 tysięcy :) ale ludziom się teraz w dupach poprzewracało.

Gość Bank S....y
jak ktoś zarabia 2 tys zł to powinien Bogu dziękować. Wielu by tak chciało

kamil ale mogła jakaś cię wziać chociaż z litości i załatwić sobie kochanka na boku

marzenko ale kobiety nie są wcale skromne . na początku może udają potem się rozkręcają , a większość już nawet nie udaje chęci posiadania SPONSORA :D

Wiele kobiet leci na kasę ale nie wszystkie. Nie ma co generalizować.

Nie skłamię,przysięgam. Mamy z moim narzeczonym po 3,5 tysiąca na dwoje. Tysiąc złotych to same opłaty czynsz plus reszta. Stać nas na to żeby spokojnie żyć i to zawsze było dla mnie najważniejsze. Nigdy facetom do portfela nie zaglądałam. Gdyby tak było to z żadnym z nich bym nie była bo mój obecny też jak się poznaliśmy kokosów nie zarabiał. Facet dla mnie może mieć i 50 tys na miesiąc ale nie imponuje mi to. Zaraz posypią się gromy,że kłamię itd. Rodzice nauczyli mnie,że nie pieniądze są najważniejsze. Zawsze na pierwszym miejscu stawiali nasze potrzeby. Latami chodzili w jednych butach,żeby dzieci miały wszystko. Zawsze dobrze jedliśmy,byliśmy ładnie ubrani,czyści,skromnie ale bez biedy. W domu nauczyłam się oszczędzać i kochać. I kocham mojego faceta za to że jest czuły,wierny,uczciwy i sprawiedliwy. Żadne pieniądze tego nie przebiją :)

Ja nie.mam tyle kasy że piękni faceci na nią lecą, ale nie ma głoopich, wolę rozpalić nią w kominku niż jakiegoś toyboya uszczęśliwiać prezencikami od armaniego

Dajcie spokój. Ja nie wyobrażam sobie życia za 2 tys w dwie osoby. Na jedną osobę jeszcze w miarę ale na rodzinę już nie... Ryż z groszkiem, ubraniu z ciuchlandu, buty z ceraty. A kobiety lecą na kasę nie dlatego, że są leniwe. Jak masz wybór: bieda albo dostatek to co wybierzesz?

ja uważam że kasa podnieca wszystkie kobiety seksualnie wiec od razu mają chęć na seks z zaradnym przystojniakiem ewentualnie przeciągając to w czasie by nie wyjść na łatwą . to naturalne jak picie czy jedzenie:D