Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita z Wrocławia

Czy Wy też oddajecie kase swoim mężom?

Polecane posty

Gość czytam bo lubię
Tak samo się dziwią, że mąż wpłaca jak i się dziwią, że kobieta wpłaca.

Gość White House
KubaUsrawka wkuadasz starej w odbyt debiló. Sorry, ale tego języka akurat nie znam

Gość czytam bo lubię
Tak czy inaczej powodzenia wszystkim i dobranoc.

Gość White House
KubaUsrawka Ciangnij lahe ojcó Jeśli już to: ciągnij lachę ojcu. koorwa ile ty klas skończyłeś. Oczy bolą od tych twoich łamańców.

Gość wiśnióweczka
czytam bo lubię... wiem, co to życie ;-) nie suma zarobionych pieniędzy o tym decyduje... nie jest kwestią czy mnie stać czy nie, uważam, że każdy wie, na ile może sobie pozwolić... dlaczego mąż miałby mi wyliczać, skoro pracuję... Uważam, że najlepiej jest mieć odrębne konta, do tego jakąś wspólną pulę albo ustalenia kto co finansuje i jest dobrze. Nikt nie chciałby oddawać swoich pieniędzy... Dobry pomysł Majka z takim podziałem ;-)

Gość głupia żona M
ee spać nie mogę to wracam do tematu bo chcę dodać jeszcze że nigdzie z dzieckiem pójść nie mozna bo nie ma kasy ,nic ! żadne kino , teatr , kregle ,dziecko siedzi w 4rech ścianach albo komp albo tv !

Gość nietonie11
Ojj dziewczyny, zamiast oddawać wszystkie pieniądze swoim mężom lepiej poczytajcie ciekawe artykly na temat oszczedzania na stronie czasnafinanse.pl Polecam i pozdrawiam :) !

Gość Dagmara0909876
Aby być niezależną potrzebne są pieniądze. Możesz szukać zwykłej pracy, albo zarabiać przez Internet. Wejdź na http://wyplata.com/ poczytaj co tam jest napisane. Ja sama dostałam taką wypłatę. Chwilę trzeba poczekać, ale pieniądze zawsze się przydają.