Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noname345

Czy wielkolud taki jak ja znajdzie kiedyś miłość odwzajemnioną?

Polecane posty

Gość noname345
Jesteś dziewczyną i chciałabyś mnie poznać, bo zawsze zastanawiałaś się, co takie wysokie dziewczyny myślą, jak widzą świat? Eeee... Każdy widzi świat inaczej. To chyba nie jest zależne tylko od wzrostu. Fakt, akurat wzrost mi szczególnie dokucza, ale analizować świat tylko z punktu widzenia wzrostu? To byłoby trochę śmieszne. I też niesprawiedliwe moim zdaniem, bo generalnie rzekłabym, że moje życie jest piękne. Poza wzrostem i innymi problemami, które sobie stwarzam. Ale stwarzam sobie je ja SAMA, a życie zawsze stoi otworem. Dla każdego :) Niestety nie potrafię z tego korzystać...

nei chcesz zeby tak mowic.. Ale jestes mloda dziewczyna. i powinnas rzucis na luz. nie szukac na sile chlopaka bo samotna, bo wszystkie maja. Prawdziwa milosc sama przychodzi, tez kiedsy stekałam ze wszyscy maja, a ja nie . i Przyszło samo, nagle i kiedy przestałam myslec tylko o posiadaniu chłopaka. Przestan rozpaczac nad ty. Ciesz sie narazie ze jestes sama, bo bedac w zwiazku zatesknisz czasami za chwilami kiedy bylas sama. powaznie, uwierz. 3maj sie cieplo:)

Gość noname345
Właśnie nie myślę tylko o posiadaniu chłopaka. U mnie obsesyjną myślą jest to, dlaczego go brak, co ze mną nie tak... Ciężki temat ze mną, ostrzegałam, że jestem dziwna ;) Dzięki za słowa wsparcia.

Masz bardzo fajny wzrost. Są faceci, którzy bardzo lubią wysokie kobiety. Eks żona mojego byłego miała 185 cm i miała olbrzymie powodzenie. On jej wzrost uważał za olbrzymi atut. Aż czasami byłam zazdrosna ;) Ja ze swoimi 178 cm byłam dla niego za niska. Parę razy słyszałam jak faceci komplementowali bardzo wysokie dziewczyny. Polub swój wzrost. Zrób z niego swój atut. Wysokie dziewczyny zazwyczaj są zgrabne, mają długie nogi. To się podoba. Jak na razie mam wrażenie, że twoim głównym problemem jest twoja nieśmiałość i to ona może powodować to uczucie odizolowania.

Gość noname345
Nie twierdzę, że czuje się odizolowana, po prostu mam problem z płcią przeciwną... Może to wszystko się nakłada? W każdym razie dzięki za wyrażenie opinii :)

Gość onaTEZwysoka
hej mam182,25lat nigdy nie miałam problemów z chłopakami- chyba że było ich za wiele dużo zależny od nastawienia teraz mam męża i 2 dzieci :D, dodam że jest niższy niż ja jest jeden duży minus bycia wysoką musisz dbać o siebie sadze że max waga to ok 65kg bo potem (wiem to po sobie) kobieta robi się wielka i trochę przerażająca przy tym wzroście wiem że to nie wiele da jak ma sie depresyjny nastrój, ale jest to kwestia nastawienia a czasem przejęcia inicjatywy , wzrostu tu ma duże znaczenie ale można to obejść

Gość onaTEZwysoka
dodaj ze przy 182 potrafię nosić szpilki po 10 cm i krótkie spódniczki wiec problemem jest nastawienie! a co do oglądanie czubków głów wiem jak się czujesz :) u mnie najgorzej jest w komunikacji miejskiej gdy łatwo o porównanie wzrostu

Gość noname345
Nie no, z wagą ok, na szczęście nie jestem szersza niż wyższa (w naszym przypadku chyba byłoby to dość trudne :P) Dziękuuuuuję! Dałaś mi nadzieję, że jednak wszystko może się zdarzyć. Mam tylko pytanie, ile cm jest od Ciebie niższy Twój mąż? Nie przeszkadza Ci to? Pokochać siebie i zaakceptować siebie, taką jaką się jest - brzmi banalnie i wydaje się proste, a tak ciężko w praktyce... Ale będę się starać! :)

Gość 346346
Poszukaj np. na Sympatii. Ja tam znalazłam męża. Tam można wybierać ludzi po wzroście, więc zaznacz faceta nap. od 195 cm. Gwarantuję Ci, że jego nie odstraszy Twój wzrost, bo dla niego i tak będziesz mała

Gość 346346
"nie szukac na sile ... Prawdziwa milosc sama przychodzi" Sorry ale to bzdury. Jak ktoś chce znaleźć miłość, to powinien jej szukać, wychodzić naprzeciw, robić coś w tym kierunku, starać się poznawać nowych facetów, a nie biernie czekać aż "samo przyjdzie" :O

Gość noname345
Ale tak przez internet..? No nie wiem.. To ja chyba jeszcze poczekam... Boję się.

Gość onaTEZwysoka
moj ma 175 ale często nosze wyższe buty, czy przeszkadza TAK, czasem wyglądam jak matka z dzieckiem :P mąż jest raczej drobny. był to moj pierwszy niższy (niższy jak ja) partner ale po prostu się dogadywaliśmy i tak zostało , zawsze się śmieje że w łóżku nie czuć różnicy. potem jak masz rodzine dom i dzieci nie czuje się tego jest praca+dom+ dzieci wiec siedząc po 19 na kanapie ostatnie o czym myśle to wzrost. sama czasem miała doła że wystaje głowa ponad wszytskich, do tego mam dość mały biust ale jest mega komunikatywna i czasem sama się dziwiłam że mam wianek adoratorów. mój mąż oswiadczył mi się po 6 m-c znajomości :p

Gość onaTEZwysoka
a co do poznawania ludzi przez net, ja tez filtrowałam chłopaków po wzroście i miałam parę fajnych znajomości zaczętych przez net :) wiec nie skreślaj tej formy poznania partnera. a bac sie nie ma czego! tylko spotykaj się w neutralnych miejscach i nie mów gdzie mieszkasz a będzie ok! zawsze można zakończyć spotkanie po 15 min i tyle.

Gość noname345
Czyli da się z tym żyć. Najważniejsze, że Wy to akceptujecie i Wam to nie przeszkadza :) U mnie z akceptacją gorzej. Póki co. Zawsze marzyła mi się jakaś romantyczna miłość, ale chyba mam za duże wymagania ;)

""nie szukac na sile ... Prawdziwa milosc sama przychodzi" Sorry ale to bzdury. Jak ktoś chce znaleźć miłość, to powinien jej szukać, wychodzić naprzeciw, robić coś w tym kierunku, starać się poznawać nowych facetów, a nie biernie czekać aż "samo przyjdzie" " a ja nie mowie zeby zamknac sie w domu i nie wychodzic, chyba logiczne ze trzeba wyjsc, cos robic, ale nie tzreba usilnie poszukiwac faceta, "Boze musze znalesc teraz". wystarczy ze sie cos robi, chocby jakas pasja, cokowliek, pujscie nawet do biblioteki, i pozna sie kogos o podobnych zainteresowaniach,

Gość noname345
Tu są opinie podzielone. Chyba nie ma złotego środka na to. Jest część osób, która woli przejmować inicjatywę, a druga część jednak woli poczekać. Grunt to chyba, żeby ktoś w końcu podjął ten właściwy krok, prawda?;)

Gość allaaakss
Widzisz autorka a ja mam 150 i męża dziecko..wzrost nie jest wyznacznikiem tego że będziesz sama. W końcu znajdziesz faceta dla siebie, albo on znajdzie Ciebie:)pozdrawiam!

Gość noname345
Znajdę albo zostanę zakonnicą :P Również pozdrawiam!

To nie wzrost jest problemem, nie waga i inne sprawy związane z wyglądem, to ma znaczenie jedynie w bardzo młodym wieku, najgorzej jest tak w okolicy gimnazjum bo dzieciaki faktycznie bywają okropne, ale im ludzie są starsi-szczególną uwagę zwracają na osobowość, na to czy ktoś jest mądry, zabawny, serdeczny. Myślę, że warto wykorzystać internet i nawiązać fajną znajomość, jak już rybka złapie przynętę- złapana ;)

Sama mam 181cm i naprawdę nieźle bawię się w życiu :)

Gość noname345
Czytając Wasze wypowiedzi utwierdzam się w tym, że po prostu nie dorosłam jeszcze do pewnych spraw. Duże dziecko ze mnie najwidoczniej. Dziękuję dziewczyny!

Gość Ninja jacht
Wynika to z mowy twojego ciała Kulisz sie pewnie i garbisz Mam koleżankę 186cm, flirtuje z każdym Strzela oczami uśmiecha Ma CIAGLE adoratorow !!! Z twarzy brzydka ale mówią jej ze taka ładna, ze modelka ! Pewność siebie to podstawa !!

Gość Apasz25
Ja mam 192 cm i 105 kg wagi, spokojnie, znam wyższe od Ciebie, jedynie zbyt wysokich szpilek byś przy mnie nie zakładała :)

Gość noname345
Pewność to podstawa, ale jak ma się być pewnym będąc tak duuużym? Mój mózg nie umie tego pogodzić...

Gość noname345
Jakieś nowe pomysły ? :)

Gość aleksi
Może potrzeba czasu ...

Gość aleksi
Może potrzeba czasu ...

Gość remek3434
jesli jestes przy sobie to faktycznie musisz schudnąc zeby sie podobac.. bo 185 + duza waga to wyglądasz jak facet. Mezczyzna ktory jest hetero nie bd sie zabierał za drugiego chlopa!! Schudnij a bd wygladac jak modelka tak wiec nic straconego:)