Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QueN

Boże ale mnie wkurzają...

Polecane posty

Gość QueN

Witam. Ostatnio wracając do domu przechodziłem obok gimnazjum, oczywiście pierwsze co zobaczyłem to tzw. typowych gimbusów idących ze szlugiem w ręku, nie specjalnie się z tym kryjących a wręcz przeciwnie udających dresa i krocząc dumnie ulicą. Potem taki dzieciak chwali się między rówieśnikami kogo on nie na..bał i wszystko to robi dla tzw. szpanu. Normalnie nie da się wytrzymać !.! Boże widzisz a nie grzmisz...

Gość na szczęście
nie wszyscy tacy są, tylko ci głupsi, a tych mi nie szkoda.

Gość Aldona 19nastka
Co za dno bije od autora tematu :classic_cool: przemyslenia rodem z duupy

nie wiem czy wiesz ale jak Cię tak wkurzali to mogłeś na nich nasłać policję :-P palić można od 18 wzwyż

Gość Aldona 19nastka
Chodziłam do gimnazjum i to wcale nie tak dawno temu wiec wiem o czym pisze. To normalnie ludzie, zdarzaja sie głaby jak wszędzie, ale twierdzenie ze w gimnazjum sa same puste idiotki i nieudacznicy w dresach jest żałosne, w wiekszości to normalni ludzie majacy zainteresowania w przeciwieństwie do 15l starszych którzy poczuli oddech starości i wymyślaja te pierdoły by sie dowartościować.

Gość QueN
Boże mam 18 lat i nie Chodzi mi o to, tylko o to że mi ich szkoda bo np. się stoczyli na poziomie gimnazjum... Wiem że są spoko ludzie w gimnazjach nawet z paroma z nich mam kontakt... I ja też lubie się bawić z alkocholem bo jak nie teraz to kiedy ale z umiarem... Nie rozumiem sensu gimnazjum tam niektórzy myślą że są dorośli już... Oczywiście w lo też są ćpuny więcej ćpunów ale to od gimnazjum zaczynają. I poprostu szkoda mi tych co kiedys byli spoko dlatego mnie wkurzają...

Gość QueM
Jebaka