Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina_24.

Nie wiem czy ten związek ma sens, za biedna jestem na związek.

Polecane posty

Gość Malwina_24.
powtarzam, pochwal sie co skonczylas?

Gość idz do pracy
finanse i rachunkowość i mimo to nie oceniam po grubości portfela, a po podejściu do zycia i ambicji

Gość Malwina_24.
marne finanse haha schowaj sie z tym :D jak widac oceniasz po grubosci portfela, pustaczku...

Gość idz do pracy
może i marna, ale praca nie jest marna:) ]A z Ciebie wyszło prawdziwe oblicze, taka nieszczęsna istotka w pierwszych postach, a tu proszę jakie ziółko.

Gość Malwina_24.
a na co liszylas? ze bedziesz mnie obrazac bo nie jestem zamozna a ja bede pozwalac na to? To sie mylilas.

Gość idz do pracy
obrazą jest dla Ciebie to, ze napisałam,zebys poszła do pracy?LOL:D

Gość idz do pracy
pomyśl o aktorstwie, bo doskonale Ci wychodzi. :D Powodzenia w życiu:D

Gość Malwina_24.
Obraza dla mnie jest to, ze piszesz "biedaczko" do mnie. Typowe jest to co piszesz, przekrecanie gdy brak argumentów. Zaskocz mnie czyms, bo narazie jestes bardzo przewidywalna. Wyczuwam w tobie zrzedzenie starej zgorzknialej panny...

Gość idz do pracy
ty nie kumasz ironii?>:D zaskoczę Cię: masz rację, siedz w domu i nie pracuj, trzymaj tak dalej:)) I nie zapomnij szybko wyjść za mąż i rodzic duzo dzieci zebys do pracy nie musiała przypadkiem isc. Swietny pomysł na zycie.:)) Wyczuwasz zrzedzenie starej panny? No tak, zapomniałam ze ze wsi jestes, stad myslenie takimi kategoriami:) nic tu po mnie, adieu

Gość do jasnej Anielki!!
nie wiem autorko gdzie tu widzisz zeby "idz do pracy" obrazila Cie w jakikolwiek sposob. nazwala rzeczy po imieniu-zamiast isc do pracy, wolisz sie uzalac. moglas nie wracac na swoja wies tylko szukac jakiejkolwiek pracy w miescie i z czasem szukac czegos lepszego. przy okazji oderwalabys od rodzicow

Autorko, nie przejmuj się zgryźliwymi komentarzami. Pomijając twoje posty,i tak nikt z nas tutaj cię nie zna,w związku z czym bazujemy wyłącznie na tym co piszesz. Bardzo współczuję takiej sytuacji i życzę ci,aby ci się jak najszybciej dobrze ułożyło.Ale może jakiś wyjazd do większego miasta,może nawet za granicę? Z tego co pisałaś,twój partner nie chce wyjeżdżać,ale może jednak warto zaryzykować? Spróbuj jeszcze raz z nim porozmawiać.Skoro problem tkwi w jego rodzicach,to rzeczywiście chyba czas się uniezależnić. Ja wiem,że to łatwo pisać..ale wszystko się da.Pozdrawiam i życzę powodzenia.:)

Gość Malwina_24.
Zegnam, tesknic za toba nie bede. No tak "wy miastowi" na stare panny mowicie single, jak moglabym zapomniec ;D do jasnej Anielki!! nie no jasne wyzywanie kogos od biedakow to przeciez komplement. Nie zmuszam do czytania moich wypowiedzi. Nie moglam zostac tam, bo juz jako nie"studentka" nie mialabym pracy w dawnym miejscu (tam byli zatrudniani tylko studenci).

Gość ale lipppppa
Nie wiem kim jest Hiszpanin i jakie ma chody w kwestii załatwiania pracy, ale autorka unikała odpowiedzi na jego propozycje taj, jakby się bała, że może jej te prace załatwić. Czyzbyś się bała pracy jak diabeł święconej wody?

Gość Malwina_24.
Stellvia Dziękuję:) Tak porozmawiam z nim jeszcze raz o wyjezdzie.

Gość Malwina_24.
ale lipppa "idz do pracy" wrocila pod nowym nickiem Ja wciaz probuje sie dowiedziec jaka to praca.

Gość Malwina_24.
Z tym, ze partner ma tutaj dobra prace, wiec watpie ze zechce wyjechac w nieznane.

Gość ale lipppppa
Dziecino, nie zamierzam sie pod nikogo podszywać - odnoszę się do twoich wpisów na podstawie tego, co czytam i powiem tak: twoja sytuacja rzeczywiście nie jest łatwa, ale nie robisz NIC, żeby jej przeciwdziałać. Nic, oprócz narzekania i biadolenia oczywiście.

Malwinka,nie ma za co :) Ja na takich forach raczej się nie wypowiadam,w większości tylko czytam. Ale powtarzam raz jeszcze,że życzę ci jak najlepiej. Pogadaj z nim..może on się boi matki? Może to jest strach przed "mamusią"? Przepraszam,jeśli cię uraziłam,ale często mężczyźni tańczą jak mamusia zagra,w szczególności w kwestii związków i małżenśtw,a co za tym idzie,akceptacji partnerki. Nie przejmuj się jej zdaniem.Trzymam kciuki za ciebie i obserwuję temat! Nie daj się!

Gość Malwina_24.
a po czym tak twierdzisz? Szukam pracy, jednak faktycznie najlatwiej jest ocenic z gory.

Gość ale lipppppa
Weź do cholery zabierz dupę w troki, wsiądź do PKS-u i poszukaj pracy w mieście, a potem wynajmij w tym mieście pokoik i zacznij go opłacać z zarobionych pieniędzy. Nie potrafisz tego ogarnąć?

Gość do jasnej Anielki!!
studiowalas w duzym miescie wiec praca na penwo byla. to raz. dwa-po cos chyba robilas studia, prawda? moglas szukac w zawodzie. widocznie nie masz ambicji zeby poprawic swoje zycie i tyle.

Gość Malwina_24.
Nie absolutnie nie urazilas mnie:) Wiesz oni tocza wojny miedzy soba. Tesciowa karze P. mnie zostawic, on tego nie robi i kloci sie z matka, ze ma zaprzestac obrazania mnie, takie bledne kolo.

Gość Malwina_24.
Jakbym nie miala ambicji to bym tych studiow nie zaczynala.

Gość do jasnej Anielki!!
zrozum dziewczyno, ze nie jestes pierwsza i nieostatnia dziewczyna ktora ma spaprane zycie. jesli chcesz cos zmienic to musisz po prostu cos zrobic, zaryzykowac. ile osob probuje? jak ci nie wyjdzie to wrocisz i juz. co tracisz wyjezdzajac? nic a mozesz jedynie zyskac

Gość do jasnej Anielki!!
poza tym na pewno kazdy spojrzalby inaczej na ciebie, ze chociaz probujesz a i ty poczulabys sie lepiej.

Gość Malwina_24.
a na jakiej podstawie twierdzisz, ze nie probuje obecnie szukac pracy?

Gość no właśnie ty próbujesz szukac
zamiast szukać

Gość Malwina_24.
a ja uwazam, ze szukam.

Gość no właśnie ty próbujesz szukac
jakiej pracy?

Gość ale lipppppa
tiaaaaa, szukasz u siebie na wsi, czyli tak żeby nic nie znaleźć