Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek27 z wiarą

CZY ZGODZIŁY BYŚCIE SIĘ NA TAKI UKŁAD?

Polecane posty

Gość prawiczek27 z wiarą

Pod wpływem podobnego tematu tutaj chciałem was spytać czy zgodziły byście się na taki układ? Jedynie czysta przyjaźń z facetem, którego kochacie. Bez okazywania wam uczuć, rozmów, śmiania się razem, poznawania, zwierzeń, przytulania, okazywania uczuć, relacji, bliskości, wspólnych planów, jakichkolwiek prezentów z jego strony. On was tylko posuwa jak i kiedy ma ochotę i spełniacie jego fantazje seksualne? Przychodzicie robicie co chce i wychodzicie. Czysta przyjaźń. Nic więcej. Czy któraś z was zgodziła by się na taki układ?

Gość jjdjdidikdde
Już tak kobiety robią

Gość migotkowa panna
nie, taki układ jest niszczący dla kobiety. Zabija ją po woli od środka. I tak nie zrozumiesz o co chodzi.

a odkąd to prawdziwi przyjaciele np. nie zwierzają się sobie a w zamian za to się ruchają? :O :D przyćpałeś?

Gość prawiczek27 z wiarą
nie przyćpałem. jedna kobieta założyła tutaj podobny temat w drugą stronę gdzie ona proponowała facetowi który jak pisała ją kochał układ w takiej relacji gdzie ona może to co chce, a on nic i pytała czy zgodził by się na taki układ. to nazwała czystą przyjaźnią. więc pytam czy kobieta która kocha faceta zgodziła by się na adektwany układ w drugą stronę. czyli tylko potrzeby i zachcianki faceta są spełniane. facet może wszystko, a kobieta nic.

Gość wddwdw
dokładnie taki układ zrobi z kobiety wrak i jest chory, a facet który zgodzi się na taki układ wiedząc że dziewczyna go kocha a on jej nie to delikatnie mówiąc to cholerny egoista

Gość prawiczek27 z wiarą
a gdy kobieta proponuje adekwatny układ facetowi? tyle że zamiast seksu facet ma spełniać jej potrzeby intelektualne, uczuciowe ?

Gość prawiczek27 z wiarą
czy taki układ nie zrobi wraku z faceta? a kobieta która mu go proponuje jest cholerną egoistką?

Gość niestety ale.. .
ZGODZIŁABYM SIĘ. Kazda forma quasi romantycznej namiastki bliskości z wymarzonym (który mnie nie chce "na poważnie") jawi mi sie jako cos lepszego niż nic. Chociaż rozsadek podpowiada, ze takie doświadczenie odbiłoby się destruktywnie na mojej psyche to przyjęlabym od Niego i te ochłapy

Gość już to widzę
taa jasne.

Gość prawiczek27 z wiarą
i jak? któraś zgodziła by się na taki układ jeszcze? co o tym sśdzcie?

Gość up.....
up

Gość typowe zachowanie kobiet
jak w stronę faceta to żadna by się nie zgodziła, ale jak przykład w drugą stronę to komentarze się skończyły :D

Gość prawiczek27 z wiarą
któraś z pań się jeszcze zachce wypowiedzieć? jak ocenia takie układy i co o nich sądzi? czy by się na takie układ zgodziła?

Gość AS26
"On was tylko posuwa jak i kiedy ma ochotę i spełniacie jego fantazje seksualne? Przychodzicie robicie co chce i wychodzicie. Czysta przyjaźń" A Ty w ogóle wiesz co to przyjaźń? :D 🖐️

Gość tobie prawiczku to chyba
o prostytutkę chodzi, tylko kasy brak, przyznaj się :P

Gość prawiczek27 z wiarą
AS26 to nie ja wymyśliłem taki układ. Tutaj jedna kobiet widziałem napisała tak do jakiegoś faceta . Ona taki układ gdzie spełniane są jej zachcianki i potrzeby a ten facet który ją kocha nie może niczego nazwała CZYSTĄ PRZYJAŹNIĄ. Wobec tego zaciekawiło mnie czy jakaś kobieta zgodziła by się na taki układ w jej stronę?

Gość TO nie jest to samo
wiele kobiet godzi się na przyjażń z facetem którego kochają ,spełniają jego zachcianki ,przywożą nachlanego z imprez czy wysłuchują opowieści o idealnych kobietach które poderwał :) nie wiedziałeś o tym? twój przykład do seks bez zobowiązań,wątpie by któraś z kobiet odważyła się na taki układ

Gość TO nie jest to samo
*to

Gość prawiczek27 z wiarą
to to samo. to co ona opisała to że ona ma się facetowi który ją kocha zwierzać, ona ma go poznawać i zgłębiać, ona ma się z nim śmiać, rozmawiać, tworzyć relację!, korzystać z jego uczuć, ale on nie ma mieć z tego niczego. Ta kobieta pnazwała to czysta przyjaźnią. To adekwatne do sytuacji gdy facet chce kobiety która służy mu do spełniania zachcianek seksualnych, ale nic w jej stronę, ona z tego nie ma nic. Dlatego pytanie. Czy kobieta zgodzi się na taki układ kochając faceta, on jej nie on będzie kochał inną? Czy kobieta która kocha faceta chciała by również co tamta napisała wysłuchiwać co i jak ten facet robi z inną którą kocha?

Gość TO nie jest to samo
mysle ze tak ,ze zgodzi sie na taki układ z nadzieją ZE ją pokocha i bedą zyli długo i szczęsliwie.:)

Gość prawiczek27 z wiarą
to nie dylematy. chciałem poznać opinie kobiet skoro takie coś proponują facetowi czy same się zgodzą na taki układ.