Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto widział? kto wie gdzie?

Porządne, ładne, eleganckie, wygodne, nie za wysokie buty ślubne

Polecane posty

Gość Kto widział? kto wie gdzie?

Poszukuję butów ślubnych eleganckich, z klasą. Dobrej firmy by były wygodne i żeby były takie wow, a nie jak te wszystkie pospolite i brzydkie. Moje butki muszą być niezbyt wysokie max 6-7 cm. Jestem w stanie zapłacić za takie do 400 zł. Jeśli macie jakieś pomysły, linki to błagam, bo ja niestety nic nie trafiłam jeszcze interesującego

Gość helhellada
Zrobić taneczne na miarę polecam (ja jak szyłam to mogłam wybrać praktycznie wszystko, od rodzaju materiału po grubość i wysokość obcasa) :)

Gość o rany mnie tez
tez polecam taneczne, z satyny najlepiej, tanczysz i chodzisz jak na boso ;-)

Gość he he he
akronim, wez sie nie udzielaj, bo na kazdym topiku pieprzysz od rzeczy

Gość a gdzie robilyscie te buty
taneczne i jaka to cena?

Gość Yenna776
wpisz sobie w google buty do tańca (twoje miasto) i już:) Są też firmy, które wysyłają swoje produkty, ale ja bym się bała tak na ślepo:)

Gość Yenna776
wpisz sobie w google buty do tańca (twoje miasto) i już:) Są też firmy, które wysyłają swoje produkty, ale ja bym się bała tak na ślepo:)

Gość a mnie sie
nie widza takie buty:( nie podobają mi się.. naprawde..:(

Gość Yenna776
Albo takie "łał" albo wygodne;) Tutaj niestety nie ma konsensusu. Nawet w butach od Louboutina na 12 cm obcasie prędzej czy później noga Ci się zmęczy. Ja wybrałam może nie oszałamiające, ale wygodne - bo pod długą suknią i tak migną ze dwa razy, a wygoda to podstawa (chociaż na co dzień preferuję szpileczki 12 cm;)) A są naprawdę urocze - kojarzą mi się z pantofelkami księżniczki:) http://www.danceshoestango.pl/pl/produkty/buty-slubne/S142D wybrałam sobie tylko inny obcas - ten nie poszerzany. No niestety - albo albo, bo niewygodne buty od razu odbiją ci się grymasem na twarzy:)