Spaghetti .... 211 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie zrozumiałaś żartu i niepotrzebnie się denerwujesz. Weź coś na uspokojenie i odbij biedna kobiecino A Szynszyli i mnie to szpilki możesz czyścić Nie zroumiała, bo nawet nas o żart nie podejrzewają tylko love na murach szukają co do Szynszyli i Ciebie się zgadzam Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 12 Napisano 2 godziny temu Biedny uwierzył że ktoś będzie się silił na zrozumienie jego paskudnego charakteru i poczucia humoru. Może madzia chętna za tani komplement do lizania makaronowych pięt. Ja mam lepsze lizawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 345 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: Nie ma opcji bo niedojrzałość nie jest atrakcyjna i jawi się jako opiekowanie się kimś a to się wiąże z obowiązkami. No wlasnie, czyli jak to ona miałaby się opiekować nim to musialaby być silniejsza i bardziej ogarnięta życiowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 211 Napisano 2 godziny temu Idę zajarać szkoda słów ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: No wlasnie, czyli jak to ona miałaby się opiekować nim to musialaby być silniejsza i bardziej ogarnięta życiowo. Hahaha nie dziwię się że macie chùjowe związki. Niech mu jeszcze pampers na gucz zalozy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 12 Napisano 2 godziny temu Odbyt okopcony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 345 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Hahaha nie dziwię się że macie chùjowe związki. Niech mu jeszcze pampers na gucz zalozy Ze skrajności w skrajność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 290 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie zroumiała, bo nawet nas o żart nie podejrzewają tylko love na murach szukają co do Szynszyli i Ciebie się zgadzam Uczepiła się Szynszyli jak głuchy drzwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 344 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: No wlasnie, czyli jak to ona miałaby się opiekować nim to musialaby być silniejsza i bardziej ogarnięta życiowo. Tylko że taka zwykle weźmie sobie ogarniętego gościa, bo zwyczajnie lżej się żyje z kimś ogarniętym. Ja to widzę tak , że jakby się zakręcił koło jakiejś starszej i zamożnej ale samotnej to mogło by wypalić i obcując z taką doświadczoną nabrał by obycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1138 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Hahaha nie dziwię się że macie chùjowe związki. Niech mu jeszcze pampers na gucz zalozy Aż taki raczej nie jest że trzeba a sie nim zajmować jak dziecko. Przynajmniej nie wydaje się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 290 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Idę zajarać szkoda słów ... Idź, bo ja nigdy nie paliłam Z nałogów to tylko las, zdjęcia i ambona. Dziękuję za uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Idź, bo ja nigdy nie paliłam Z nałogów to tylko las, zdjęcia i ambona. Dziękuję za uwagę Zapomniałaś o seksie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 344 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Biedny uwierzył że ktoś będzie się silił na zrozumienie jego paskudnego charakteru i poczucia humoru. Może madzia chętna za tani komplement do lizania makaronowych pięt. Ja mam lepsze lizawki Zachowujesz się jakby kopnął cię w duрe zanim osiągnęłaś orgazm Nienawidzisz go to daj mu ignora zamiast dbać o symbiozę niczym małpa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 290 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Zapomniałaś o seksie. Rzecz oczywista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Zachowujesz się jakby kopnął cię w duрe zanim osiągnęłaś orgazm Nienawidzisz go to daj mu ignora zamiast dbać o symbiozę niczym małpa. Nienawiśc to zbyt duży wydatek energii. I nie pisz mi kogo mam ignorować krzysiu z jukonu bo zakrawa to na absurd biorąc pod uwagę twoja bezwartosciowa działalność i krucjatę wobec użytkowników ero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1138 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Biedny uwierzył że ktoś będzie się silił na zrozumienie jego paskudnego charakteru i poczucia humoru. Może madzia chętna za tani komplement do lizania makaronowych pięt. Ja mam lepsze lizawki A co ty zazdrosna jesteś o niego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A co ty zazdrosna jesteś o niego? Bardzom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1138 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Zachowujesz się jakby kopnął cię w duрe zanim osiągnęłaś orgazm Nienawidzisz go to daj mu ignora zamiast dbać o symbiozę niczym małpa. Zazdrosna jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 344 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Aż taki raczej nie jest że trzeba a sie nim zajmować jak dziecko. Przynajmniej nie wydaje się. Normalnie się zachowuje tylko trochę wycofany i ktoś musiałby go poprowadzić i wtedy by się rozkręcił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 290 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Nienawiśc to zbyt duży wydatek energii. I nie pisz mi kogo mam ignorować krzysiu z jukonu bo zakrawa to na absurd biorąc pod uwagę twoja bezwartosciowa działalność i krucjatę wobec użytkowników ero. Jesteśmy na uczuciowym i proszę się zachowywać, bo to nie twój folwark ani stodoła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1138 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Bardzom. Widać właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Widać właśnie. Tak jak moja bezdomność i alkoholizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 211 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Uczepiła się Szynszyli jak głuchy drzwi Cóż, jak się chce kogoś uderzyć to kij się znajdzie Szkoda, że Szyszki tutaj nie ma byłaby niezła beka Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 344 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Nienawiśc to zbyt duży wydatek energii. I nie pisz mi kogo mam ignorować krzysiu z jukonu bo zakrawa to na absurd biorąc pod uwagę twoja bezwartosciowa działalność i krucjatę wobec użytkowników ero. No leje się nienawiść z ciebie nawet jak próbujesz to ukryć udając wyluzuwaną , bo na nienawiści zęby zjadłem więc wiem co mówię i wiem jak cię zaślepia właśnie nienawiść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1138 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Normalnie się zachowuje tylko trochę wycofany i ktoś musiałby go poprowadzić i wtedy by się rozkręcił. No właśnie miły jest więc pewności siebie mu brak. Może jakby przebywał gdzieś gdzie są kobiety byłoby mu łatwiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 344 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Cóż, jak się chce kogoś uderzyć to kij się znajdzie Szkoda, że Szyszki tutaj nie ma była by niezła beka A jest szansa że wróci tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 345 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Get Out napisał: Tylko że taka zwykle weźmie sobie ogarniętego gościa, bo zwyczajnie lżej się żyje z kimś ogarniętym. Ja to widzę tak , że jakby się zakręcił koło jakiejś starszej i zamożnej ale samotnej to mogło by wypalić i obcując z taką doświadczoną nabrał by obycia. No ja miałam na myśli właśnie starszą bo na równolatkę raczej szans nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: No leje się nienawiść z ciebie nawet jak próbujesz to ukryć udając wyluzuwaną , bo na nienawiści zęby zjadłem więc wiem co mówię i wiem jak cię zaślepia właśnie nienawiść. To tera szczerbaty jesteś. No napisałabym przykro gdybym chciała ukryc nienawiść. A że jawnie jom oznajmiam to napisze że bardzo mi wszystko jedno iż pustom szczękę masz. Elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 211 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Idź, bo ja nigdy nie paliłam Z nałogów to tylko las, zdjęcia i ambona. Dziękuję za uwagę Byłem, to dobrze nie polecam Las lubię, zdjęcia też, ale na ambonie nie byłem jeszcze Ja również Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1138 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Tak jak moja bezdomność i alkoholizm Akurat bezdomność nie widać ale uczucia twoje juz tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach