Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Jakie by były Wasze myśli o takiej osobie?

Polecane posty

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Nie zrozumiałaś żartu i niepotrzebnie się denerwujesz. Weź coś na uspokojenie i odbij biedna kobiecino 😘A Szynszyli i mnie to szpilki możesz czyścić 😄

Nie zroumiała, bo nawet nas o żart nie podejrzewają tylko love na murach szukają 😂 co do Szynszyli i Ciebie się zgadzam :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti ....

Biedny uwierzył że ktoś będzie się silił na zrozumienie jego paskudnego charakteru i poczucia humoru. Może madzia chętna za tani komplement do lizania makaronowych pięt. Ja mam lepsze lizawki

5 minut temu, Get Out napisał:

Nie ma opcji bo niedojrzałość nie jest atrakcyjna i jawi się jako opiekowanie się kimś a to się wiąże z obowiązkami.

No wlasnie, czyli jak to ona miałaby się opiekować nim to musialaby być silniejsza i bardziej ogarnięta życiowo.

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

No wlasnie, czyli jak to ona miałaby się opiekować nim to musialaby być silniejsza i bardziej ogarnięta życiowo.

Hahaha nie dziwię się że macie chùjowe związki. Niech mu jeszcze pampers na gucz zalozy 

1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Hahaha nie dziwię się że macie chùjowe związki. Niech mu jeszcze pampers na gucz zalozy 

Ze skrajności w skrajność

6 minut temu, Spaghetti .... napisał:

Nie zroumiała, bo nawet nas o żart nie podejrzewają tylko love na murach szukają 😂 co do Szynszyli i Ciebie się zgadzam :classic_cool:

Uczepiła się Szynszyli jak głuchy drzwi 😁

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Tylko że taka zwykle weźmie sobie ogarniętego gościa, bo zwyczajnie lżej się żyje z kimś ogarniętym. 

Ja to widzę tak , że jakby się zakręcił koło jakiejś starszej i zamożnej ale samotnej to mogło by wypalić i obcując z taką doświadczoną nabrał by obycia. 😁

2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Aż taki raczej nie jest że trzeba a sie nim zajmować jak dziecko. Przynajmniej nie wydaje się.

5 minut temu, Spaghetti .... napisał:

Idę zajarać szkoda słów ... :classic_cool:

Idź, bo ja nigdy nie paliłam 😌

Z nałogów to tylko las, zdjęcia i ambona. 

Dziękuję za uwagę 😄😁

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Dziękuję za uwagę 😄😁

Zapomniałaś o seksie.

7 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Biedny uwierzył że ktoś będzie się silił na zrozumienie jego paskudnego charakteru i poczucia humoru. Może madzia chętna za tani komplement do lizania makaronowych pięt. Ja mam lepsze lizawki

Zachowujesz się jakby kopnął cię w duрe zanim osiągnęłaś orgazm 😆 Nienawidzisz go to daj mu ignora zamiast dbać o symbiozę niczym małpa.

Przed chwilą, Get Out napisał:

Zachowujesz się jakby kopnął cię w duрe zanim osiągnęłaś orgazm 😆 Nienawidzisz go to daj mu ignora zamiast dbać o symbiozę niczym małpa.

Nienawiśc to zbyt duży wydatek energii. I nie pisz mi kogo mam ignorować krzysiu z jukonu bo zakrawa to na absurd biorąc pod uwagę twoja bezwartosciowa działalność i krucjatę wobec użytkowników ero. 

11 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał:

A co ty zazdrosna jesteś o niego? 

2 minuty temu, Get Out napisał:

Zazdrosna jest 😁

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Aż taki raczej nie jest że trzeba a sie nim zajmować jak dziecko. Przynajmniej nie wydaje się.

Normalnie się zachowuje tylko trochę wycofany i ktoś musiałby go poprowadzić i wtedy by się rozkręcił. 

Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał:

Nienawiśc to zbyt duży wydatek energii. I nie pisz mi kogo mam ignorować krzysiu z jukonu bo zakrawa to na absurd biorąc pod uwagę twoja bezwartosciowa działalność i krucjatę wobec użytkowników ero. 

Jesteśmy na uczuciowym i proszę się zachowywać, bo to nie twój folwark ani stodoła 😁

Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał:

Bardzom. 

Widać właśnie.

9 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Uczepiła się Szynszyli jak głuchy drzwi 😁

Cóż, jak się chce kogoś uderzyć to kij się znajdzie 😅

Szkoda, że Szyszki tutaj nie ma byłaby niezła beka :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti ....

1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał:

No leje się nienawiść z ciebie nawet jak próbujesz to ukryć udając wyluzuwaną , bo na nienawiści zęby zjadłem więc wiem co mówię i wiem jak cię zaślepia właśnie nienawiść. 😆

Normalnie się zachowuje tylko trochę wycofany i ktoś musiałby go poprowadzić i wtedy by się rozkręcił. 

No właśnie miły jest więc pewności siebie mu brak. Może jakby przebywał gdzieś gdzie są kobiety byłoby mu łatwiej.

Przed chwilą, Spaghetti .... napisał:

Cóż, jak się chce kogoś uderzyć to kij się znajdzie 😅

Szkoda, że Szyszki tutaj nie ma była by niezła beka :classic_cool:

A jest szansa że wróci tutaj 🤔

9 minut temu, Get Out napisał:

Tylko że taka zwykle weźmie sobie ogarniętego gościa, bo zwyczajnie lżej się żyje z kimś ogarniętym. 

Ja to widzę tak , że jakby się zakręcił koło jakiejś starszej i zamożnej ale samotnej to mogło by wypalić i obcując z taką doświadczoną nabrał by obycia. 😁

No ja miałam na myśli właśnie starszą bo na równolatkę raczej szans nie ma.

No leje się nienawiść z ciebie nawet jak próbujesz to ukryć udając wyluzuwaną , bo na nienawiści zęby zjadłem więc wiem co mówię i wiem jak cię zaślepia właśnie nienawiść. 😆

To tera szczerbaty jesteś. No napisałabym przykro gdybym chciała ukryc nienawiść. A że jawnie jom oznajmiam to napisze że bardzo mi wszystko jedno iż pustom szczękę masz. Elo

8 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Dziękuję za uwagę 😄😁

Byłem, to dobrze nie polecam :classic_cool:

Las lubię, zdjęcia też, ale na ambonie nie byłem jeszcze 😅

Ja również Madzia 😁

3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Tak jak moja bezdomność i alkoholizm

Akurat bezdomność nie widać ale uczucia twoje juz tak.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się