Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

mariola89k

odchudzanie-07.01.2013 ;-) zapraszam

Polecane posty

Go艣膰 nama88
Witam. Od kilku dni szukam grupy dyskusyjnej w temacie odchudzania.Spodobali艣cie mi si臋. I ja pozwol臋 sobie do艂膮czy膰 do Waszego wytrwa艂ego grona :D Mam 25 lat. Wkr贸tce minie rok od narodzin synka, ktory zostawi艂 liczne kilogramy na moim ciele. Wa偶臋 73 kg i mam 167 cm wzrostu. NADWAGA. Pomimo ,i偶 mam nadwag臋 nie uwa偶am abym by艂a bardzo gruba( mam na my艣li wizualnie), albo mam du偶y dystans do siebie. Moja przygoda z odchudzaniem zacze艂a sie od stycznia. Postanowienie: jezda na rowerku stacjonarym min 5xtygodniu po min 40 min. Wszystko fajnie, pi臋knie, jestem wytrwa艂a,ale ani p贸艂 kilograma nie uda艂o mi si臋 zgubi膰 na wadze. Tak te偶 postanowi艂am,i偶 nie b臋d臋 na wag臋 wcale stawa膰. Bo pomimo braku spadaj膮cych kilogram贸w widz臋, 偶e w niewielkim stopniu moje cia艂o nabiera nieznanych kszta艂t贸w :D Diet臋 staram si臋 prowadzi膰 zdrow膮. Jak najmniej t艂uszczy, ograniczenie weglowodan贸w, du偶o wody.... Wci膮偶 mnie zastanawia co robi臋 nie tak. Dzi艣 drugi raz zacz臋艂am cwiczenia z wspomnian膮 ju偶 tutaj Ew膮 Chodakowsk膮, mam nadziej臋 ze efekty wkr贸tce bede mog艂a Wam przedstawi膰. No i jak zwylke mniejsze porcje. MAm nadziej臋,偶e gdy kolejny raz stan臋 na wag臋 b臋d臋 mog艂a si臋 Wam pochawli膰. 呕ycz臋 nam wszystkim powodzenia.:D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pyskata94
Hej wszystkim ;) Mam 19 lat, 175cm wzrostu i wa偶臋 80kg ;( Baaardzo chcia艂abym schudn膮膰, bo bardzo 偶le czuj臋 si臋 w tym ciele. Chcia艂abym zrobi膰 to w ko艅cu dla siebie i do wakacji schudn膮膰 20 kg ;) Prosz臋 Was, pom贸偶cie ;) jakie 膰wiczenia? jakie艣 tabletki, herbatki? cokolwiek..

Udost臋pnij ten post

Witam, a czy s艂ysza艂y艣cie o VIP Line moze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nama88
Witam!!!! Zgodnie z moim poprzednim postem pisz臋 o efektach. Wczoraj odby艂am 6 trening z Chodakowska-super. To jest tylko kilka treningow a czuje sie rewelacyjnie. Pot,kt贸ry leci ze mnie jest najprzyjemniejsza rzecza jaka moze byc. Widze po ubraniach ,ze spodnie ktore cisnely mnie sa juz ok. W poprzednim poscie nie wspomnialam ze wspomagam sie therm line II. Moze i one troche mi pomog艂y w efektach,ale lubie te tabletki(czuj臋 si臋 pe艂na si艂, nie jestem ospa艂a, mam ochot臋 na wszystko). Ale ju偶 wiem,ze najwazniejszymi krokami do sukcesu jest ograniczenie t艂uszczy, trening,trening i trening i nie ob偶eranie sie na noc. A propos trening贸w to co za duzo to nie zdrowo. Cwicze 4 dni w tygodniu i uwazam to za rownowag臋 w moim systemie. Czasem dodatkowo jezdze na rowerku i krece hula hop ale sporadycznie. Najwazniejsze to uwierzyc ze sie uda i tak wlasnie dzialac. Same tabletki nie odchudza Ci臋. Ja kiedy bior臋 therm line i nie cwicze tego dnia to boli mnie brzuch czasami, wi臋c... Czekam na Was!!! Jak wam idzie???? :D

Udost臋pnij ten post

A ja mysle po swietach sprobowac diety Kopenhadzkiej,kilka kg spadlo mi w 1-2 tyg i reszta stoi bez zmian nie ma efektu,wiec chce spr贸bowac tej diety namowilam nawet meza do wspolpracy we dwoje bedziemy sie wspierac...bo on tez mas troche kg do zrzucenia.Ale ta dieta jest tak uboga,ze mam nadzieje,ze bede funkcjonowac w miare ...Dlaczego dieta,bo moge sie zdyscyplinowac do czegos konkretnego i 艂atwego w stosowaniu.Moze ktos stosowal ta diete?

Udost臋pnij ten post

hej fajnie 偶e jeste艣cie i 偶e topik nie upad艂, przepraszam 偶e nie pisa艂am ale mia艂am kilka problem贸w osobistych i nie mia艂am czasu, teraz postaram si臋 pisa膰 cz臋艣ciej, wi臋c ja nadal walcz臋 zgubi艂am ju偶 6kg chwilowo mam przerw臋 w odchudzaniu ale nie d艂ugo wracam od nowa, jak mam czas to 膰wicz臋 a jak nie to staram si臋 du偶o rusza膰, sprz膮tam, spaceruj臋 itp. elacus ja kiedy艣 pr贸bowa艂am kopenhask膮 i nie wytrzyma艂am by艂am strasznie g艂odna i by艂o mi s艂abo, ju偶 lepiej proponowa艂abym Ci kefirow膮, ale mo偶esz spr贸bowa膰 mo偶e Ty dasz rad臋 powodzenia Wszystkim odchudzaj膮cym si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KingaG1984
WITAM, pisa艂am w zesz艂ym miesi膮cu 偶e efekty s膮 i czekam na nast臋pne ... ale ostatnie dni "wywr贸ci艂y" moje 偶ycie do g贸ry nogami, zmar艂a moja kole偶anka (zostawi艂a dw贸jke dziecki c贸rke 8lat i synka 5lat) mia艂a 37lat, zawsze elegancka, szczup艂a, 艂adnie zawsze wygl膮da艂a... jak zmar艂a okaza艂o si臋 偶e mia艂a okropnego raka :( jak dowiedzia艂am si臋 o tym 偶e "odesz艂a", za艂ama艂am si臋 ... da艂o mi to du偶o do my艣lenia... sama jestem matk膮 dwu letniej Julki i sobie nie wyobra偶am 偶eby teraz zosta艂a sama (no niby nie sama, bo z tat膮 - moim m臋偶em, z dziadkami, z ciotkami i wujkami) ... ale bez matki!!! ca艂y czas zastanawiam si臋 po co jak si臋 odchudzam mam 29lat wa偶e 68kg mam 164cm wzrostu i co czy wygl膮dam 藕le??? stwierdzi艂am 偶e nie!!! po co d膮偶ymy do idea艂贸w skoro i tak nie b臋dziemy ju偶 idealne??? chc臋 kocha膰 i by膰 kochan膮 mimo 偶e mam lekko wisz膮cy brzuszek... mimo 偶e mam "boczki", mimo 偶e mam wi臋ksze uda ni偶 bym chcia艂a mie膰. chce aby c贸rka cieszy艂a si臋 偶e mam mame tak d艂ugo jak si臋 da!!! odchudzamy si臋 na si艂臋... odchudzamy si臋 dla kogo艣 a nie dla siebie. m贸j m膮偶 wczoraj mi powiedzia艂 偶e kocha mnie tak膮 jak膮 jestem, i b臋dzie mnie kocha艂 nawet jak b臋d臋 mia艂a rozmiar XL, XXL, ja musz臋 si臋 pokocha膰, polubi膰. i wiecie co, twierdz臋 偶e te wszystki diety jakie ju偶 stosowa艂am by艂y stosowane bez umiaru. a czy dbamy o swoje zdrowie??? czy regularnie si臋 badamy??? czy tylko odchudzamy si臋 偶eby nie wygl膮da膰 gorzej od kole偶anki???? mam nadziej臋 偶e mnie nie zlinczujecie za to co napisa艂am ale my艣l臋 偶e co nie kt贸re mnie poprzecie, przecie偶 same jeste艣cie matkami!!!

Udost臋pnij ten post

KingaG1984 wyrazy wsp贸艂czucia z powodu kole偶anki :( masz du偶o racji w tym co m贸wisz ale nie ka偶dy odchudza si臋 dla kogo艣 ja np. robi臋 to tylko dla siebie-chce lepiej wygl膮da膰 i czu膰 si臋 lepiej, a w 偶yciu tak to ju偶 jest 偶e cz艂owiek goni za czym艣 偶eby by膰 doskona艂ym a p贸藕niej w jednej chwili wszystko traci, ka偶dy z nas ma jakie艣 problemy jedni wi臋ksze drudzy mniejsze ale zawsze to problemy i trzeba jako艣 z tym 偶y膰 i walczy膰 bo zawsze si臋 ma dla kogo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matejko29
Witam:) Pisz臋 tu po raz pierwszy. mam takie zapytanie na temat mojego odchudzania 17 kg od 14 stycznia 2013 czy to za du偶o czy w sam raz. Diet臋 sam sobie zrobi艂em dostosowan膮 do swojej ci臋偶kiej pracy i do艣c du偶ej masy cia艂a kt贸ra wynosi艂a przed diet膮 132 kg przy wzro艣cie 191 cm. Sama masa cia艂a nie zmusi艂a mnie do odchudzania ale z艂e wyniki w pr贸bach w膮trobowych dok艂adnie tr贸jglicerydy. Tak偶e drogie panie zanim zaczniecie si臋 odchudzac polecam wam zrobic te badania. Pytam sie dlatego bo od tamtej pory czekam na wizyt臋 w poradni oty艂o艣ci kt贸r膮 mam dopiero w maju.

Udost臋pnij ten post

matejko29 17kg to du偶o- gratuluj臋 wyniku :D moim zdaniem jednak najwa偶niejsze jest teraz to 偶eby艣 utrzyma艂 obecny wynik tzn. 偶eby nie by艂o jojo swoj膮 drog膮 jak膮 mia艂e艣 t膮 diet臋 偶e uda艂o Ci si臋 tyle kg zrzuci膰? pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nama88
witam!!!! Do Kingi!!!! Wiesz kochana,偶e mam podobny tok my艣lenia do Twojego. Co prawda i dzi臋ki Bogu nikt bliski mnie nie opu艣ci艂, ale mam rocznego brzd膮ca, ktory pami臋tam jak potrafi艂 przep艂aka膰 ca艂膮 noc i da膰 tak popali膰.... M贸wi艂am wtedy sobie w my艣lach: "Po h.... si臋 odchudzam!!!!! Chc臋 si臋 w ko艅cu wyspa膰 i odpocz膮膰...!!!! I ze z艂o艣膰i膮 siada艂am i ...jad艂am. B艂臋dne ko艂o. Chc臋 by膰 wypocz臋ta, pi臋kna i pachn膮ca ale czasem po prostu na to si艂 brakuje. Teraz wiem, ze lepiej mi zrobi spacer albo wypoczynek w ten dzie艅 ni偶 trening w nerwach. Cz艂owiek si臋 dotleni, jako艣 trze藕wo spojrzy na wszystko. .trzeba sobie to wszystko pouk艂ada膰 i nie da膰 si臋 s艂abo艣ci. 艢mierc bliskich jest najwi臋kszym wstrz膮sem, ale niestety ka偶dy z nas kiedy艣 odejdzie. 呕yjemy dla siebie, nie dla innych!!!! Je偶eli chcesz schudn膮c to zr贸b to dla siebie. Zmiana nawyk贸w 偶ywieniowych zmienia ca艂y nasz organizm- jestesmy zdrowsze, nie zasmiecamy naszego brzucha i serca. A sport-ruch- czesto si臋 nam nie chce, ale nie ukrywajmy, chyba ka偶da z nas czuje ogromn膮 satysfakcj臋 z tego 偶e mimo niech臋ci zrobilismy kawa艂 dobrej roboty. A tak p贸艂 偶artem p贸艂 serio. M贸j m膮偶 czesto m贸wi ze nie chce sie golic bo i tak mu odrasta zarost. To po co ja mam golic nogi , skoro w艂osy odrosn膮, po co mam cwiczy膰 skoro jak bede w ci膮zy to i yak przytyj臋,po co mam sie my膰 skoro i tak bede brudna, po co mam jesc skoro to i tak wyjdzie drug膮 stron膮. Chc膮c szuka膰 marno艣ci i bezsensowno艣ci 偶ycia zawsze je znajdziemy. Kochane, cokolwiek robimy z naszym 偶yciem r贸bmy to dla siebie, a inni niech patrz膮 i podziwiaj膮. Swoj膮 drog膮 sama mam wiele wad i niedoskona艂o艣ci. Moje motto " TO CZEGO NIE DA SIE ZMIENIC TRZEBA ZAAKCEPTOWAC' Pozdrawiam :D

Udost臋pnij ten post

Witam Zgadzam sie w 100% z- nama88,masz racje uwazam ,ze cokolwiek robimy to r贸bmy to poprostu w pierwszej mierze dla siebie. Do Kingi-wyrazy wsp贸艂czucia dla ciebie..W zyciu przychodza takie chwile refleksji...zw艂aszcza po stracie kogos bliskiego.Ale musimy robic cokolwiek tak jak juz by艂o pisa艂a nama88 dla siebie samej!!Ja tez w sumie nie musze sie odchudzac,bo mam 171 wzrostu i obecnie 78kg,na m贸j wzrost nie czuje sie gruba,m膮偶 m贸j kocha mnie taka jaka jestem,nigdy nie dal mi odczuc ze woli mnie jaka by艂am (60kg...)Po porodzie tez sie rozleniwilam i t艂umaczy艂am jak mi wygodniej..Ale kiedy wysilek sprawilo mi wejscie na 2pietro to juz moja kondycja wydala mi sie kiepsciutka!!Po wizycie w szpitalu okaza艂o sie ,ze mam problem z zastawka,a waga niestety tylko to utrudia..Wiec kochana Kingo wlasnie muszac myslec o swoim zdrowiu nie zatluszczac organizmu musimy tez uwazac na wage..Zadne diety na sile aby by膰 mega chuda sa bez sensu...trzeba sie czuc fajnie w swoim ciele,poprostu..Bo jesli robimy to np.dla meza .zeby mial mega zonke przy boku jest g艂upie..bo ty sie katujesz i tak jestes nieszczesliwa bo ciagle sie boisz krytyki.R贸bmy to dla nas samych!!!jak mialam zakret zyciowy to kiedys mi moja 4 letnia w贸wczas coreczka powiedzia艂a "mamo jak ty bedziesz szczesliwa to my rownie偶"I to kochani jest motto mojego zycia..robie tak abym to ja byla szczesliwa a reszta sie uklada sama...C贸rka ma teraz 18 lat,syn 23,a ja nowy wspania艂y zwiazek i cudownego meza i malego 5 letniego synka...Takze wszystko trzymamy w swoich d艂oniach...I tego zycze wam wszystkim...

Udost臋pnij ten post

Rozwi膮偶臋 Wasze problemy nieskutecznego od偶ywiania . :) Skoro wiosna w tym roku zaskoczy艂a Was to i Wy zaskoczcie wiosn臋, -> Schudnijcie ZDROWO I TRWALE do lata ! Kontakt: Wyzwanie_na_odchudzanie@wp.pl lub pod nr telefonu 505 964 635 Czekm na tych kt贸rym znudzi艂y si臋 m臋cz膮ce diety i frustracja przy kolejnym efekcie jojo. :) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 POMOCY ;((
Hej dziewczyny ... Mam du偶y problem- jestem zdo艂owana, za艂amana... Mam 172cm, 90kg... ;( Wiosny co prawda jeszcze nie wida膰, ale bardzo chcia艂abym schudn膮膰, ale nie potrafi臋... ;(( jestem bardzo nieszcz臋艣liwa, zrozpaczona, nic mi si臋 nie chce, ani ufarbowa膰 w艂os贸w, ani i艣膰 na solarium... czuj臋 si臋 jak jaka艣 staruszka, a mam dopiero 21lat ... Pracuj臋 w sklepie, wgl nie spotykam si臋 ze znajomymi, jestem albo w domu, albo w pracy ... ;(( to jest straszne, nie chce mi si臋 ju偶 nawet malowa膰 do pracy, a ludzie m贸wi膮 mi, 偶e 藕le wygl膮dam ... Nic mnie nie motywuje, nawet to, 偶e nie wchodz臋 w 偶adne rzeczy. Po prostu nie potrafi臋 zacisn膮膰 dupy i wzi膮膰 si臋 za siebie. ;(( Ja nie wiem co si臋 ze mn膮 dzieje... Mo偶e to, to, 偶e mam w艂a艣nie okres- wygl膮dam jak wieloryb, mam rozst臋py na brzuchu, kt贸re bd mia艂a ju偶 do ko艅ca 偶ycia- chyba to mnie najbardziej dobija... Mam rower stacjonarny, raz wchodz臋 na niego, a raz nie... A w sklepie mnie najbardziej wszystko kusi, 艣miej臋 si臋, 偶e jedzenie do mnie m贸wi... ;(( Jestem w zwi膮zku i bardzo si臋 od siebie oddalili艣my, boj臋 si臋, 偶e go strac臋, albo ju偶 go straci艂am. ;(( on ca艂y czas mi powtarza bym schud艂a- bardzo mnie to boli. prosz臋 was o pomoc. ...... jak膮kolwiek .

Udost臋pnij ten post

POMOCY ;(( musisz si臋 wzi膮膰 za siebie!!!! zmie艅 nawyki 偶ywieniowe, zacznij si臋 rusza膰, 膰wiczy膰 spacerowa膰, zadbaj o siebie!! ja te偶 jak mam okres to chodz臋 jak wieloryb i po偶eram wszystko, ale okres si臋 kiedy艣 ko艅czy i trzeba bra膰 si臋 za siebie, spr贸buj robi膰 co艣 dla siebie, codziennie stawiaj sobie nowe cele-wyzwania, zawalcz o siebie a p贸藕niej ciesz si臋 wynikami :) na pewno dasz rad臋 :) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nama88
Do Pomocy!!!! Kochana, wiem co czujesz, ale.... Mo偶e troch臋 brutalnie i z krytyk膮..... Je偶eli Ty sama nie we偶niesz pracy w swoje r臋ce to nikt inny tego za Ciebie nie zrobi. Siedzisz i u偶alasz si臋 nad sob膮- bo tak naj艂atwiej. Nie odbierz tego 藕le, ale moze potrzebujesz pomocy psychologa. Zak艂adam, 偶e czujesz si臋 brzydka, nieatrakcyjna, nic Ci si臋 nie chce, bo nie masz pewno艣ci siebie i nie znasz swojej warto艣ci. Musisz w to uwierzyc, 偶e jeste艣 fajna. Gdyby艣 nie by艂a to nie znalaz艂aby艣 sobie fajnego ch艂opaka. A to 偶e on m贸wi, zemusisz schudna膰 bo jestes gruba, to podejrzewam ze sama zadajesz mu te pytania" Czy jestem gruba, czy Ci si臋 podobam?"" Ja w k贸艂ko tez do mojego meza zadawa艂am te pytania. W koncu mi powiedzia艂" idea艂em nie jestes , m贸wisz ze jestes gruba to schudnij a nie w k贸lko powtarzasz to wszystko" Oj mia艂am focha na niego. Ale niby czemu????? On chyba wtedy odpowiedzia艂 to co ja chcia艂am us艂ysze膰!!!!! I wtedy powiedzia艂a sobie ze koniec glupich pytan. Kocha mnie nie tylko za to jak wygladam, ale jaka jestem. Muszisz by膰 silna, uwierzyc w siebie. M贸wisz sobie Od jutra sie odchudzam,-" dzi艣 jest jutrem o ktorym mowi艂as wczoraj" slowa Chodakowskiej. Wiec kochana Pomocy. Skoro dzis jest jutrem to znajdz kawalek linki-skakanke i dawaj 200 podskok贸w. Co to jest 200 podskok贸w??? to 200 sekund.... to tyle co nic.... Uwierz mi, jak bedziesz kilka razy w tygodniu robic kr贸tkie cwiczenia, w koncu zapragniesz ich wiecej i d艂u偶ej i intensywniej- bo to jest przyjemne. Muszisz tylko wygonic lenia ze swojego cia艂a- A siooo TY paskudny leniu!!!!! Trzymam za Ciebie kciuki bo wiem ze Uda sie Tobie. Pozdrawiam :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiula97
Czesc dziewczyny moge sie przylaczyc? Ja niestety po 2 ciazach i wieczornym jedzeniu( maz konczy prace codziennie kolo 21) przytam straaasznie przy ezroscie 172 waze 110 kg. mam 24 lata. Zaczynam odchudzanie za 2 dni gdyz czekam na moje magiczne plyty z zumba.. Niestety dieity jako takiej nie moge stosowac bo karmie piersiA:( moj cel nr 1: 90 kg. cel nr 2: 75 kg. cel numer 3: 60 kg) mam nadzieje ze tym razem sie uda:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiula97
Wiesz co na mieszkm w uk i tutaj jest taki zestaw 4 plyty dvd z zumba cario, mix, jedna cos na brzuch i cos w tym rodzaju. Stosowlam 3 lata temu diete dukana ale z silownia 1,5 godzinny dzirnnie i hodzine basen 7 dni w tyg wtedy w dwa miesiace zrzucilam 16 kg:) ale potem zaczelam pracowac na nocna zmiane i wszystko sie poprzewracalo do gory nogami;) teraz nie pracuje ale mam dwojkr dzieciaczkow wiec licze ze uda mi sie wygospodarowac godzinke dziennie:) moj trenwr wczesniej mowil mi zr najlepiej znalezc sport ktory sie lubi najbardziej wtedy latwo idzie. Np jak sie lubi tanczyc to zumba czy aeribic jak sie libi basen to na basen;) wtedy kilogramy zrzuca sie z przyjemnoscia:) trzymam dziewvzyny kciuki za was wszystkie;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiula97
Zapomnialam napisac ze teraz mam duza motywAcje bo maz powiedzial ze bedzie mnie codziennie na rekach nosil do spania:) niestty teraz jestem 40 kg ciezsza od niego:o

Udost臋pnij ten post

ja te偶 chyba sobie zakupi臋 p艂yty z zumb膮 znajoma chodzi艂a i super wygl膮da艂a po miesi膮cu ta艅ca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiula97
Ja chodzilam na zumbe wtey na silowni i powiem ci ze super swietna zabawa a do tego chudnie sie w oczach:) ale jak wiecej osob jedt to bardziej sie chce niz samemu w domu:/ sprobuj sciagnac sobie z neta zumbe i nagrac na plytke:) zawsze taniej wyjdzie:) a roznice przeznacz na couchy w nowym rozmiarze:):d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Renatka 83
Od 3 miesi臋cy stosuj臋 system Nowaka. Reeweeelaaacjaaaa! Schud艂am 10 kg, Super sie czuj臋 i zero problem贸w z 偶o艂膮dkiem. Na stronie empiku kupi艂am ksi膮偶k臋 o odchudzaniu i biochemii i fizjologii za grosze dos艂ownie kilka z艂otych i w ko艅cu kto艣 napisa艂 prawd臋. Super poleca :D Najlepiej wydanych kilka z艂otych w 偶yciu :))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiula97
Postanowilam sobie jednak zaczac zumbe od dzisiaj:) znalazlam sobie na youtube 50 min filmik i do dziela. Po 13 minutach wysiadlam:d mam nadzieje za kilka dni uda mi sie troszke wydluzyc moje treningi:d bo z tego co widze do kondycja mi spadla chyba do minus 100 a nie do zera:d

Udost臋pnij ten post

Kasiula97 mam pro艣b臋 mog艂aby艣 mi napisa膰 linka na t膮 zumb臋 z you tube, by艂abym bardzo wdzi臋czna :) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiula97
http://ww w.youtube.com/watch?v=uDgbBdS9W54 prosze bardzo:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiula97
I co mariola pocwiczylaa troszke na zumbie? Mi sie udalo wczoraj odbebnic te 50 minut zumby i 30 minut pilatesu:) dzisiaj przyszly mi plytki z zumba:) po wczorajszej zumbie mialam problem z wejsciem po schodach do sypialni:):) ale dzisiaj juz kondycja lepsza:) 50 min zumby cardio zrobilam tylko z jedna przerwa:) a w ogole mariola ile juz schudlas?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laskagrubaska
Cze艣膰 wszystkim, ciesz臋 si臋, 偶e tu trafi艂am, powiem tak: mam do zrzucenia 30 kg i ostro si臋 wzi臋艂am za siebie, m臋cz臋 si臋, ale si臋 zawzi臋艂am. Od 6 tygodni jestem na diecie, tzn napisz臋 czego nie jem: s艂odyczy, sma偶onego, t艂ustego, banan贸w, ziemniak贸w, pieczywa 偶adnego, jogurt贸w, nie pij臋 sok贸w i napoj贸w energetycznych, za to jem du偶o jarzyn, warzyw, ryb, kaszy,jab艂ek, codziennie sok z marchwi (b臋d臋 偶贸艂ta nied艂ugo :-)), pije du偶o wody zw艂aszcza przed posi艂kiem, zielon膮 herbatk臋, staram si臋 je艣膰 ma艂e porcje 5 dziennie ostatni posi艂ek o 18.00, 膰wicz臋 2 razy w tyg na si艂owni aeroby i od pocz膮tku odchudzania 艂ykam tabletki minilinia na odchudzanie, maj膮 wyci膮gi z ro艣lin, wi臋c po konsultacji z kole偶ank膮, kt贸ra je te偶 bierze uzna艂am, 偶e s膮 bezpieczne. P贸ki co schud艂am ok 8 kg, pewnie p贸藕niej b臋d臋 wolniej chudn膮膰. Serdecznie pozdrawiam wszystkie panie i pan贸w te偶 :-D

Udost臋pnij ten post

tak pr贸bowa艂am tej zumby, dzi艣 pierwszy raz i wytrzyma艂am 30min a p贸藕niej pad艂am :D kurcze ale banan mi z buzi nie schodzi艂-tak energia 偶e nie wiem :) schud艂am 6kg ale teraz mam zast贸j i chwilowo przerwa艂am diet臋 na 艣wi臋ta ale po 艣wi臋tach zaczynam od nowa :) witam now膮 kole偶ank臋 fajnie 偶e jeste艣 z Nami :) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post