Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedroneczki są w kropeczki123

3 randki z sympatii - dzień świra :-)

Polecane posty

za każdym razem czym się zajmuję, na czym polega moja praca, jakie są moje zainteresowania, jakie książki czytam, jakie słucham muzyki.. przesłuchania:-), nuuuuuuuuuuuuuda, never ever, jak jeszcze ktoś mnie spyta o powyższe to chyba żygnę;-)

Gość orzeszku
jeżeli już to RZYGNĘ i o czym z Tobą rozmawiać :classic_cool:

Pewnie czekasz jak królowa aż facet zagada i zacznie rozmowę to zaczyn. Pyta żeby znaleźć wspólny temat a królowa się obraża. Jakbyś mówiła coś interesującego to by nie miał czasu zapytać nawet.

Gość o ortografii
na pewno :)

orzech zdziwiłbyś się :-P

Gość czarna kawka
biedroneczko, weź pod uwagę że oni cię nie znają, też mam tam konto ponad 2 lata, głównie panowie kłamią, nagle są żonaci z dwójką dzieci, albo z 180 mają 140, więc weź na to poprawkę. Dobrze że nie otrzymujesz zdjeć ich przyrodzeń z prośbą o opinie - takie też u mnie bywały. Portale sa beznadziejne.

fiku wiem, że normalne, tak sobie, żartuję;-), ale za którymś razem z kolei to naprawdę jest nudne. Byłaś na takich randkach?

byłam i pytania wydają mi się naturlne, a jak facet "robi przesłuchanie", to grzecznie zmieniam temat :)

Gość czarna kawka
ja byłam - ale nie wyglądało to jak przesłuchanie, raczej luźna rozmowa. Może są zestresowani, pomysl o tym. Za to po randce mega cisza i nie odzywają się...

kafeob akurat jestem po studiach informatycznych, więc co nieco o matematyce wiem.. nie jest problem rozmowa bo wszyscy panowie byli zainteresowani dalszą znajomością tylko to, że nasuwa mi się refleksja że miłości jednak się nie szuka i nikt nie jest samotny przez przypadek, a szukanie "nie siłę" wymaga morze cierpliwości pod presją staram się pisać poprawnie gramatycznie, żeby nie było ;-)

* morza ;-)

fiku na ilu byłaś? Ja też zmieniam temat, albo odbijam piłeczkę :-)

Gość czarna kawka
A może trafiłaś na takich kolesi co formułek się wyuczyli? Inaczej może nie potrafią prowadzić konwersacji

no i czemu po dwóch zrezygnowałaś?

Gość czarna kawka
fiku miku ale to nie powód by nie kontynuować znajomości

Gość czarna kawka
Fiku miku mam to samo juz się do tego przyzwyczaiłam - dla mnie to "martwa cisza" wpierw błagają o numer dobrą godzinę a potem milcza jak zakleci

Gość taka_prawda.....
a na jakie tematy byś chciala porozmawiać na pierwszej randce? wszystkie pytania jakie wymienilaś jako nudne mogłyby być przyczynkiem do ciekawej rozmowy jesli okazaloby sie ze macie wspolne zainteresowania:P myśle że zwyczajnie nie podobali ci sie ci faceci i wcale nie mialas ochoty z nimi rozmawiać o niczym albo jestes za mało kreatywna żeby powiedziec cos ciekawego i tylko oczekujesz ze ktoś cie bedzie zabawiał

Gość czarna kawka
eh moze zmienic portal, znasz jakieś darmowe portale?

Gość hggv bmbmjnbmjn
portal randkowy na o2 jest darmowy, nie wiem czy patologia ale strasznie mało tam osób

Gość piczkaxxxxxxxxxxxxxxx
ja miałam na badoo profil, ale nie podobało mi się to, że można pisać wiadomości za darmo (?) jak facetowi zależy to na rzęsach stanie żeby do Ciebie napisać a tak jest ta cholerna lekkość, która sprawia, że każdy paszczak może Cię osaczać i wypisywać.

Gość czarna kawka
no tak, niektórzy potrafią wypisywać głupoty

fiku, czarna mi się wydaje, że jeśli podczas spotkania faceta się zachęci, tzw. delikatny flirt to on się później odezwie (wiadomo, że elementy typu wygląd, wspólna nić komunikacji muszą być). Może byłyście niedostępne, oni to wyczuwali i uznawali, że nie jesteście zainteresowane/ że nie mają szans?