Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PattyBlack

MOKRY CHŁOP I ŁÓŻKO, SMRÓD POMOCY

Polecane posty

Hej mam problem z moim facetem.. mamy po 22 lata i syna... a moj facet tez sie moczy (Ale nie sikami) on caly jest mokry !!! nie mam jak malenstwa na lozku klasc bo cale mokre jest.... uprzednio klade jakas szmatke czy cos a ona potem mokra i jedzie... smierdzi w pokoju skislym mlekiem gorzej niz z pieluchy noworodka ! na lozku plamy wody.... co z nim zrobic ? mial badany poziom cukru.. leki.. nic to nie daje a on ciagle idac spac twierdzi ze mu zimno zaklada koszulke i majty i owija sie koldra jak nalesnik a po 30 min wszystko mokre... caly materac , przescieradlo, poduszki, jego ubrania i on cały.. a po twarzy mu PŁYNIE... ja sie brzydze tak spac bo czesto jak wyjde do kompa i wroce to lezy na mojej polowie ktora jest zalana jakby mi ktos oszczal wyro smrod nie do wytrzymania POMOCY

Gość Kasleja
Sprawdzcie czy nie ma białaczki, albo jakiegoś nowotworu. Zrób też test na wirusa hiv. Nocne poty to z reguły początek poważnych kłopotów. Powodzenia.

Gość echhhhhhhhhhhhhhhh
Też pomyślałam, że musi być na coś poważnie chory. Moja koleżanka miała takie poty nocne i się okazało, że to chłoniak :/

Gość MOKRE ŁÓŻKO SMRÓD TOTAL POMOCY
To mnie postraszyłyście :( a on do lekarza nie chce bo albo mowi ze byl i nic albo ze nie ubezpieczony jest i nic w tym kierunku nie robi ... tylko mowi " nie moja wina" i jak to facet "histeryzujesz" kiedy ja jz w tym smrodzie nie moge heh

Gość fffffffffffffffkaa
a nie stosuja czasem diety optymalnej czyli nie je za duzo miesa i tłusto ? moj kumpel ja stossuje i tez sie strasznie poci ....

Gość to moga
byc jakies zaburzenia w wchlanianiu bialka..moj kumpel mial cos takiego- jego pot smierdzial uryna-ale tylko ten nocny W kazdym razie- postrasz go, to jakies zaburzenia metabolizmu i powinien isc do lekarza druga, optymistyczna wersja- ma zakwaszony organizm- w necie znajdziesz jak temu przeciwdzialac

Gość hhhhhhhhhhaaaaaaaaahaaaaaaaaha
znałam takiego faceta co strasznie się pocił. Był obrzydliwy. Wiecznie od niego śmierdziało. Koszulki musiałby zmieniać co najmniej 3 razy na dzień i je prać w wysokiej temperaturze. Gębę miał zawsze wilgotną od potu a z czoła kapało. Ohyda