Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franus

czy tu byla zdrada co wy na to

Polecane posty

Gość franus

Jestem z kobieta od dwóch lat wspólne wyjazdy urlopy wspaniała atmosfera aż nagle zaczyna coś u nas się psuć rozmowy na Skype kończyły się po kil minutach Któregoś dnia rozłączyłem się na SKYPE mojej Pani to pasowało na moje zapytania odpowiada słoweń i nie chetnie tak trwało 3 tygodnie Az odkryłem ze moja super miłość flirtuje z innym Panem z GG trwało to już trzy tygodnie była wymiana zdjęć intymnych golizny nr tel pisanie SMS SKYPA rozmowy poczty Emil po obu stronach do spotkania nie doszło Była zafascynowana nim mnie obgadywała jaki to ja nie bylem dobry Gdy odkryłem ten flirt postanowiła z nim zakonczyc i chęć powrotu do mnie mówiła ze pisała z nim ale ciągle myślała o mnie ze mię tylko kocha napisałem to tylko skrótowo Jesteśmy ze sobą jak para ale nie mogę tego jednak nie strawie to co mi zrobiła minęło juz 4 miesiąc ale dalej mię to boli chociaż przyrzekała ze to był pierwszy i ostań raz Nadmienię nie jesteśmy 25 latki co mam z tym zrobić proszę o podpowiedz i ocenę czy to była zdrada

Gość krysian zet
to nie byla zdrada ale jesli zrobila to raz to napewno zrobi kolejny, jej juz bym nie ufal

Gość krysian zet
to nie byla zdrada ale jesli zrobila to raz to napewno zrobi kolejny, jej juz bym nie ufal

Gość echecheche
moim zdaniem była. Ja po czymś takim nie potrzfiłam już odbudować zaufania, męczyłam się jeszcze parę lat w związku i pojawiły się tylko nowe konflikty...

Gość franus
wlasnie to samo odczuwam rozmawiamy ale ciagle mi to jest na jezyku

Gość zostaw to
będziesz jeszcze nie raz to miął zaufanie nie odbuduje

Gość na co ci takie scierwo
ciałem w internecie handlowała

Gość franiu
jasne

Zdrada zdrada zdrada wstyd i hanba bracie . osobiscie tego bym nie tolerowal u swojej

Gość stella...bella
może jeszcze nie zdrada, ale niewiele brakowało.. ja bym uważała na Twoim miejscu

to nie była zdrada, to było coś gorszego, poniżyła cię, opowiadała jaki jesteś kiepski, a ty nawet nie potrafiłeś jej w zad kopnąć

Gość zostaw to
moim zdanie byłą to zdrada bo 3 tygodnie cie okłamywała seks przez internet teraz modny jak mu pokazała swoje ciało to przesadziła troch

Gość zostaw to
jeszcze nie raz będziesz rogi miał jak jeleń