Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko ja To wiem

Czy są mamy zainteresowane założeniem wątku dla Nowych??

Polecane posty

Gość yukki
Feluś - na szczęście udało się uśpić dziecinę na chwilę, to mam czas na sprawdzenie poczty i pocztyanie gazety :)

Hej:) wspomnienia wesela... Ja ślub brałam na początku 8 miesiąca ciąży. Nie robiliśmy typowego wesela, ale dlatego że nie chcieliśmy. Gości było niewielu bo około 40 osób włącznie z dziećmi. Muzyka była puszczona z komputera. Jako pierwszy taniec mieliśmy piosenkę Duet BoJan - Żyć bez Ciebie nie mogę (nie podaje linku bo nie mogłam znaleźć tej wersji którą mieliśmy). Witam nowe mamy:* a co do przepisu na naleśniki, nie pomogę bo też robię na oko: jajko, mąka, mleko/oranżada, proszek do pieczenia, czasem dodaje też cukier waniliowy

stokrotka daj spokój nie uciekaj te debile tylko czekają żeby nas skłócić i żeby topik sie rozpdał nie zwracaj na te głupie wypowiedzi uwagi x Ja brałam slub 19.01.2008r wtedy byłam w 4mies ciąży, Miałam spore wesele bo na 100osób plus dzieci, grał zespół (ale nie pamietam juz nazwy), nasza pierwsza piosenką było "zabiorę Cię właśnie tam" nie wkleje linku bo mieliśmy trochę przerobioną. U nas oczepiny były normalne ale po torcie zostałam "porwana" i mąż musiał mnie znaleźdź i wykupic wódką. Boże to już 5 lat ostatnio była nasza rocznica ;) x mały budził się co pare minut z zatkanym noskiem już myslałam że to katar się zaczyna ale na szczęście okazało sie że to tylko "babę" miał w nosku i nie mógł oddychać. Byliśmy dziś na sankach o dziwo siedział spkojnie , na koniec zasnął. A teraz tatuś go uśpił i śpi. Wiktor dostał jakieś uczulenie od mandarynek ma zsypane policzki i tochę czoło. x Witam nowe mamy ;)

Stokrotka Kochana nie przejmuj się:) Aneczka Ale jak porwali bo ciekawi mnie to o co chodziło z tą zabawą:) Moja siostra bierze ślub na wakacjach więc może jej podsunę ten pomysł z ta zabawą w ,,porwanie'':)

Hej:) chyba taki urok tego forum że trole wchodzą i rujnują atmosferę. Ja na początku ciąży podczytywałam forum, ale się nie udzielałam. Dziewczyny zdenerwowane udzielaniem się troli przeniosły się na jakieś zamknięte forum. Może to rozwiązanie dla nas? Co o tym myślicie?

Mama bubasa u nas jest taka tradycja że sie porywa pnnę młodą (tzn mojego męża koledzy wsadzili mnie nw wóz i zaciagneli go za taki sklep obok poczym jak mój mąż sie zorientował że mnie nie ma to musiał wziąść 2 butelki wódki i taką wielką łyżkę od zupy ale taką ogromiastą , jak nalewał w nią to pół buteli wchodziło tzn pół litra i każdy z porywaczy musiał taką łyżkę wypić dopiero wróciliśmy), U mojej przyjaciółki na weselu było tak że poprostu buta jej zabrali no i też Pan młody musiał wykupić. x Knopielka ja tam sie mogę przenieść ale myślę że wszędzie znajdzie się ktoś komu coś nie będzie pasowało

Gość Your topic has fall
oficjalnie ogłaszam,że nie dałyście rady. Szkoda. Wasz temat upadł. Jak popatrzec to takich trzymających się jest może 5 , reszta nie ma szans.

Hej:) no ładnie... Trolom się udało... Przecież im właśnie o to chodziło żeby temat upadł... Chodziło o przeniesienie się na prywatne forum gdzie czytać i rozmawiać mogą tylko osoby zaakceptowane przez założyciela wątku... Jeżeli macie ochotę to możecie odezwać się do mnie na gg 45880849