Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko ja To wiem

Czy są mamy zainteresowane założeniem wątku dla Nowych??

Polecane posty

hehe mama małego łobuza ja też tak mam, jak mój mąż bierze dzieciaki na dwur to ja zamiast się zrelaksować to chodzę od okna do okna ;) x stokrotka to sen rzeczywiście miałaś straszny ;) x daga cieszę się że z maluszkiem wszystko ok ja też się popłakałam jak pierwszy raz zobaczyłam moją fasolkę ;) x później napiszę więcej , bo muszę małego pilnować nauczył się wchodzić na łóżko i na krzesło i teraz muszę mieć oczy wszędzie ;)

Hej dziewczyny:) A Ja się już nie mogę następnego piątku doczekać mój mężuś wraca już się strasznie za Nim stęskniłam:) Widzisz Daga mówiłyśmy Ci że wszystko będzie dobrze:) Oj u mnie z tymi snami to też tragedia jest czasami się po płacze przez sen a na początku po porodzie miałam tak że jak już spałam i mąż przychodził i kładł się obok mnie to się zrywałam i krzyczałam na Niego ,,co robisz małego przydusisz" chociaż mały ani razu z Nami nie spał to nie wiem skąd ja to wziełam:D Ja odkąd urodziłam mam taki czuły sen że mały się tylko obraca a ja już się budzę:) No i mój synuś opanował nowa sztukę plucia jedzeniem mamie w twarz ale sama mama go tego nauczyła to teraz mam:) Robiłam do Niego tak brrrrr ustami i tan to podłapał i jak tylko mu dam jakąś papkę do zaczyna tak robić i wszystko ląduje na mnie:D

hejka dziewczyny ;) x Wczoraj niemiałam czasu już napisać a teraz mój bączek śpi to mam chwilkę, boże znowu ten śnieg pada i dotego jest -9 stopni i wieje wiatr więc jest lodowato ;/ ani to wyjść ani nic tylko w domu siedzieć ..., pujdę później przejdę się z dzieciakami do mojego taty on mieszka w bloku na przeciwko ;) mój mąż w pracy, obiad się gotuje, mały spi, Nikola się bawi więc mozna chwilę odpoczać ale prasowanie czeka ;/ x Co można kupić chłopcowi na 5 urodziny do 50zł? Moja Nikola została zaproszona na kinder bal do kolegi i trzeba coś wymyślić fajnego ;) x A co u Was?

Cześć dziewczynku, uuuu jak pusto!!! Dzisiaj dzień minął przyjemnie, byliśmy u znajomych, synek jak zwykle wszystkich zaskoczył że taki grzeczny itd, w sumie miło mi bardzo ale wg mnie nie jest jakiś nadzwyczajny, oj ma swoje fochy nie raz nie dwa!!! No, ale fakt - narzekać nie mogę. Synek sie trochę pobawił, my coś powspominaliśmy, bez szału ;-) Daga - mam nadzieję, że wszystko w porządeczku u ciebie, dbaj o siebie, odpoczywaj, ile wlezie i zero stresów! Bubaska - tydzień zleci jak z "bicza trzasnął", mi czas czasami tak szybko napiernicza, że nie mogę ogarnąć i tylko myślę czy naprawdę już tyle lat mamy??!!! :-P Aneczka - hmmmm....na etapie 5 latka to będę doopiero za jakiś dłuuugi czas, ale co mi przychodzido głowy...hmmm - na pewno coś z hot wheelsów np wyrzutnia, ale obawiam się, że będzie droższa.. - wiecznie aktualne uwielbiane przez dzieciaków LEGO np http://allegro.pl/lego-city-4200-gorniczy-woz-terenowy-krakow-i2938893884.html - ale tutaj jest takie ryzyko, że juz może np. mieć coś z popularnych pojazdów itd, teraz dzieci mają wszystko i wiem sama jak coś upolować unikatowego :-) - a moze jakieś fajne puzzle??, książka? puzzle np 3 d fajna zabawa dla calej rodzinki ewentualnie klocki magnetyczne takie dla starszych dzieci... trochę tego jest na pewno coś fajnego wybierzecie :-)

Hej właśnie myślałam o tych klockach magnetycznych. x U nas noc masakra ;/ mały budził sie co 15min z płaczem, niewiem czy to nie przez brzuszek bo wczoraj nie robił nic grubszego w pieluszkę. Ale teraz ma sie już dobrze rozrabia jak tylko może heh. x Mój M jak wyjechał wczoraj o 7 rano do pracy tak dziś jeszcze nie wrócił... ;/ x Miłego dnia zyczę ;)

Dzień dobry!!! Spaliśmy do 9-tej dzisiaj...super :-P Aneczka ojojoj niedobrze....no ale dzisiaj pewnie jak miał noc nieprzesnaą, będzie spał jak suseł...Ja stosowałam i stosuję nadal Espumisan w razie gdyby właśnie miał problem z wypróżnieniem, a czasami jak zje np czekoladki czy coś, to wtedy się zdarza. Rzadko, ale jednak. a Espumisan zawsze na brzuszek pomaga, przynajmniej w naszym przypadku:-)

Witam w chlodny zimowy wieczór! U nas niedziela z atrakcjami, byliśmy dzisiaj wszędzie gdzie się dalo, kupiliśmy prezenty urodzinowe dla synka no i dzień zahaczam jako zaliczony i udany:-) * Aneczko - Espumisan to super sprawa przynajmniej u nas, pomagał odkąd pomagał, na kolki, zaparcia itd. Najpierw jest w kropelkach kosztuje ok 20 - 23 pln za buteleczke, dawkowanie bodajze 20 kropli zresztą będzie napisane, potem teoretycznie od 4 roku życia, ale można wcześniej (dostałam od mgr z apteki) Espumisan w takich listkach, w opakowaniu jest około 15, mają super smak i zapach śliczny owocowy także nie ma problemu zeby dziecko chciało zjeść bo smakuje :-) No i przede wszystkim bardzo szybko działa i pomaga:-) No dobrze, teraz idę się zrelaksować, zrobię sobie gorącą kąpiel nawilżającą, wysmaruję balsamami i do spania ;-))) Dobrej nocki piszcie piszcie piszcie laski!!!!! Buźki

Hej dziewczyny a ja już się z tym moim urwisem wykańczam dziś wstał o 3 rano i nie spał do 5 a jak zasnął wstał o 6 więc ja jeszcze dobrze nie spałam i już pobudka. Co dziennie kładę go po 20 i ten już o 5 nie śpi+ 2-3razy na mleko wstaje i ciągle gubi smoczek i płacz ja już łażę jak cień człowieka aby do piątku mąż wraca a ja cały weekend śpię. A co do espumisan zgadzam się jest super chodź mój mały nie chętnie go pił więc przerzuciliśmy się na esputicon to coś takiego jak espumisan tyle że nie daje się 20kropel dziennie a 1 kropelkę lub 2:)

hej dziewczynki oj kiepsko nam to idzie...Aneczka Ty dostajesz naganę bo właśnie zauważyłam, że piszesz na innym wątpku a tutaj nie wstąpiłaś dzisiaj ojjj nieładnie heheeh żartuje oczywiscie. ale tak czy siak, jakos szkoda ze tak malo piszemy, mialam nadzieje ze bedzie cos fajniejszego, jest takmi wątek ktory podczytuje i tam dziewczyny sie trzymaja super. pekam z zazdrości :-))))

Stokrotka piszę tam już dość długo i piszę na 2 wątkach, ale ciężko było mi sie "wbić" na jednym chyba jestem lubiana na drugim nieco mniej "chyba". A ogólnie to tak sobie pisze na kliku w zależności jaki temat "tak dla zabicia czasu" ;) x Dopiero teraz mam trochę więcej czasu żeby coś napisać moje dzieci dopiero co zasneły, mały rozcioł sobie usta trochę polała się krewka naszęście to nic poważnego, chciał wejść na głośnik i spadł uderzając o róg, łobuz wszędzie się wspina. x Ja używałam tego ecupikon czy cos takiego jak był miejszy i miał zaparcia, teraz już tego niemam, ale zaopatrzyłam się dziś w ten espumisan i mu zapodałam odrazu bo dziś też nie robił kopki i brzuszek może go trochę pobolewać. x Dziewczyny czy macie jakiś sprawdzony przepis na naleśniki? Mi czasem wyjdą dobre a czasem kiepske ale ja robię na "oko" ;) x Tak propo Stokrotko gdzie mnie podglądnełaś? Tzn na jakim topiku ;) x Dobranoc dziewczyny

Hej dziewczyny to ja mam ciekawy temat to rozmowy:) Jak wspominacie swoje śluby,wesela jakie towarzyszyły Wam wtedy emocje:) Jaką miałyście piosenkę na ten pierwszy taniec z mężusiem podajcie link:) My mieliśmy taką http://wiolka31.wrzuta.pl/audio/960Nh1SyBiE/brak_wykonawcy_-_natalia_kukulska_i_piasek_jestes_blisko_mnie Do tej pory jak puszczę sobie tą piosenke czuję takie przyjemne ciarki na ciele i łzy same napływają do oczu:) A przed ślubem wogóle się nie stresowałam:) Tylko w kościele czekałam aż się skończy bo już głodna byłam haha:D Byłam już wtedy w końcówce 4 miesiąca i brzuszka nie zbyt było widać na weselu grał u Nas kolega Dj nie chcieliśmy zespołu. I na oczepinach była kareta mam nadzieje że wiecie o co chodzi:) Dj wiedział że jestem w ciązy ale jego kolega co mu pomagał i polewał wódkę podczas tej karety nie wiedział no i ja się pomyliłam a ten mi wódkę polewa ja mówię że nie ja pić nie będę a ten no ale musisz i wkońcu Dj się poamietał i mówi ,,nie nie panna młoda i tak już jest pełna wystarczy z Niej:D'' I jeszcze dodał ,,widzicie państwo Pan młody nie dość że tak urodziwy to jeszcze dobry z Niego kuchasz wystarczył kawałek kiełbasy chłopskiej trochę śmietany i panna młoda ma brzuch pełny na 9 miesiący'':D:D:D Ale śmiechu było:D

Gość ederedeterete
kiełbasa chłopska, śmietana....to jest żenujący żart na poziomie ludzi z wykształceniem chyba przedszkolnym, naprawdę...

ede...... Nikt Cię o zdanie nie pytał więc zachowaj opinie dla siebie:) A nie znasz się na żartach hmmm to już Twój problem:)

Gość ratatauj buahahah
weszlam z ciekawosci...musze przyznac, ze o buractwie to świadczy twój opowiedziany żart...

ratatuj.... Akurat ten żart powiedział dj nie ja więc radzę wrócić do szkoły żeby nauczyć się czytać ze zrozumieniem a nie siedzieć na kafe:)

ratatuj.... A po co tu wchodzisz jak Ci coś nie pasuję???? Niektórzy ludzie to są po prostu podli mają jakieś kompleksy i wyżywają się na innych żal:) Ale proszę wyżywaj się pisz co chcesz jeśli w ten sposób poprawisz sobie humor:) A to po prostu była literówka:)

A jeśli już tak wytykamy sobie błędy to pisze się ,,tekstów'' nie ,,tesktców'' i po kropce piszemy z dużej litery:)

Gość ratatauj buahahah
literówka była właśnie w moim przypadku, natomiast jak to, spieszylas sie to rozumiem ze napiszesz kuhcarz zamiast kucharz, ale nie robienie błędów ortograficznych. OK, uciekam, więc nie fatyguj się już próbą odpowiedzi ;-)

Jak bym napisała ,,kuhcarz'' to również by był błąd ortograficzny bo kucharz piszą się przez ,,ch'' więc ta docinka Ci nie wyszła:) Początek zdanie również zaczynamy od dużych liter więc radzę najpierw podszkolić swoją pisownie dopiero innym wytykać błędy:)

Gość ach te baby
ratatuj coś tam A co zazdrość Cię zżera że inne mają mężów,dzieci a Ty nie możesz się przyłączyć do takiego topiku och jak mi przykro:) Kobietki nie zwracajcie na takie osoby uwagi olewajcie to:) Na kafe... zawsze się znajdzie jakaś zakompleksiona panna co podbudowuje się ubliżaniem innym:) A żart akurat jest dobry tylko nie którzy ludzie są tak tępi że go nie rozumieją. Lepsze takie żarty niż nabijanie się np. z chorych ludzi bo zapewne tylko takie rzeczy Cię bawią.

Gość ach te baby
Jak bym była ,,mamą bobasa'' to bym pisała jak ,,mama bobasa'':) Ale chętnie się zaczernia i popisze z dziewczynami żeby denerwować takie osoby jak Ty co nie mają faceta, dziecka i zazdroszczą innym tego:) A przepraszam co z tego że są tu samotne mamy co są gorsze od innych mam czy co???? Jest czego zazdrościć bo maja kochające maleństwa:) A Ty pewnie nie masz dziecka i ani faceta jesteś zakompleksiona fujara i tylko siedzisz na forum i docinasz każdemu kto ma chodź trochę lepiej od Ciebie:) Takim ludziom jak Ty można jedynie współczuć:)

ach... Widzą że chce do Nas jedna mamusia dołączyć więc zapraszamy:) W jakim wieku jest Twoja dzidzia:)? Ratatuj... Kompromitujesz to Ty się cały czas pisząc na tym topiku jak nikt Cię o zdanie nie pyta:)

Gość ach te baby
Mamo bobasa Może i bym się do Was przyłączyła ale widzisz sama jacy tu się prymitywni ludzie trafiają więc wole sobie darować bo po co mam się stresować:) A moje maleństwo ma 3 latka i ma na imię Ola:)

Gość ach te baby
ratatuj pachluście gdzie jesteś:) Tak fajnie się z Tobą konwersuje:)

Wypisuję się od Was dziewczyny za dużo chamstwa na tym forum tego nie lubię. Jeszcze kiedyś do Was zajrzę zobaczę co u Was słychać:) Po prostu kafe... schodzi na psy kiedyś było lepiej niestety coraz więcej tu chorych ludzi.