Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko ja To wiem

Czy są mamy zainteresowane założeniem wątku dla Nowych??

Polecane posty

Hej dziewczynki! Ja dopiero mam chwile. Musiałam jeszcze pomalować troche z córką. Ostatnio znowu nic nie chce sama robić, a nie dawno miała czas i się darła JA SAMA! Nie zadązy się za nią! Widze że się rozpisałyście. JA jestem z mazowsza:) U nas trochę śnieg wczoraj popadał.

Przeczytałam zaległośći. Mojej ząb dopiero wuszedł jak skończyła 11 miesięcy, dwa na raz. Najgorzej było z czwórkami jak szły wszystkie na raz. Na szczęście nie płakało, nie bolały ją dziąsła tylko miała katar i kaszel.

zuu. Moja siostra ma synka w wieku Twojej córci:) On jest na etapie ,,co to jest?'' ostatnio siostra mi opowiadała przez tel że stał pod choinką i sie ciągle pytał co to co to ta mu w końcu odpowiedziała ,,jajeczko'' a ten ,,nie mamo choinka'':D

mamusia myslała że uwierzy, a on wiedział że choinka:) te dzieci to są mądre jednak :)

mama małego łobuza:) kurcze a byłaś z Nim może u lekarza w tej sprawie bo mi się wydaje że w tym wieku to już kilka powinien mieć

każde dziecko rozwija się inaczej i w swoim tempie, ja też muszę spadać mały zasną to trochę sobie podgonię z robotą będę później papa

Witajcie dziewczyny:) Ja jestem z okolic szczecina i mam 8 miesieczna corcie. Tez po szczepieniach powiklan nie bylo u nas zadnych oprocz faktu ze ryczalam z corka jak bobr :( Ja honorowy dawca krwi wylam bo mi dzieciatko kuli ;)Platne plus rotawirus i pneumokoki.Zeby ma dwa na dole.Wyszly bezobjawowo:)Porod naturalny wywolywany 9 dni po terminie.

Jak tam dziewczynki ja umieram szał macicy mam:( Założyłam sobie spirale w listopadzie lekarz mówił że mogę mieć przez to boleśniejsze miesiączki no coś za coś:)

Hej:) witaj maleństwo 77 Mamo Bubasa mam mieszane uczucia po przeczytaniu tego artykułu. Niby wszystko przemawia za tym, że to prawda, ale... Ktoś wybierając się znów na ten świat chciał się urodzić chory i biednej rodzinie??? Dzień minął mi zawrotnie. Córcia mi ozdrowiała, dziś już rozrabiała po staremu... Tylko że teraz ja chora:/ zuu. Ja też jestem z mazowsza:)

ja niestety nie wypowiem się na temat szczepień w polsce bo nie wiem jak one tam wyglądają. mój Filip do tej pory miał 3 razy szczepienia i zawsze 2 razy był kłuty: jedno szczepienie na tężec, gruźlicę i krztusiec a drugie na pneumokoki.

Ja dziewczyny siedzę i płaczę jakieś gówniary zrzuciły mi wózek ze schodów do piwnicy sąsiad je połapał zagroził policją:( A dziś jak wam pisałam wybierałam się z małym do sklepu włożyłam małego do specerówki (bo już się w gondole nie mieścił) i tyle szczęścia że zdąrzyłam złapać bo by mały mi na główką na posadzkę poleciał ktoś po odpinał zabespieczenia od spacerówki:( A kilka tygodni temu ktoś wylał mi do wózka:( Drzwi są otwierane na domofon nie wiem kto odwiera im drzwi nawet nie wiem za co te gówniary robią mi na złość:( Nigdzie nie chodzę tyle co na spacer z małym ludzie są podli:( Teraz schowałam wózek do piwnicy ale teraz boję się nawet wyjść z małym na spacer bo wiadomo co takim odwali na przeciwko jest gimnazjum wiec różnie może być:(

to drugie najgorsze osiedle w moim mieście ja nie wiem jak tak dalej pójdzie trzeba będzie chyba sprzedać to mieszkanie i kupić drugie na innej ulicy bo co innego zrobić:(

Witam mamy, Mamo Bubasa co Ty piszesz, jestem w szoku...kurcze, gdzieś słyszałam, ze ludzie tak robili komuś z wózkiem bo im przeszkadzał wózek na klatce, ale porażka. Ale nie obawiaj się iść na spacer, no bo byś zwariowała przecież...u nas jest wózkownia, mam problem z glowy, w razie czego czasami po prostu zostawiam w bagażniku i sobie na spacer wyjmuję z auta po prostu, a ewentualnie mogę wziąć po prostu do domu, mamy b. dużo miejsca a wózek lekki, bo to spacerowka juz taka nie 3 w 1, tylko spacerówka normalna :-) No, ale w domu nie lubię trzymać bo ja jestem z tych co muszą mieć idealy porządek w domu ;-))

Ważne moje drogie, że synkowi spadła temperatura teraz mam głęboką nadzieję że to było na zęby - bo idą mu piątki, a takie zęby to już wychodzą długo. No i tak się przyjrzałam, że wczoraj miał wyzszą gorączkę, dzisiaj już dopołudnia tylko, potem ok 37 stopni, a jak mu popołudniu posmarowałam Dentinoxem to od razu mu było lepiej, ten żel u niego działa zawsze od razu, jest super. Także liczę, że dzisiejsza noc będzie spokojna..

Ale co to za ludzie kurde przecież mogła się stać dziecku krzywda jak by poleciało na główkę:( Jak tak można chcieć skrzywdzić takie maleństwo i za co:(