Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dampfkraftwagen

Patrzcie, jak w niektórych krajach są traktowane źle prowadzące się kobiety

Polecane posty

z ta nienawiscia do niebieskookich to troche przesadziles... nie wiem skad to wzieles.... :O

" 10:57 [zgłoś do usunięcia]Krwawy Edward Kolejny Co ty masz niby do żydów ? To zwykli ludzie. A zakładanie takiego tematu to jakiś idiotyzm. Co ty niby chcesz pokazać ? że kobieta ma dziękować komuś za wolność ? Głupi jesteś Cześć boona Harpagan 45 już 19 kwietnia : ) Prawiki na kafe to dno" Zadziwiające, iż jeden mi zarzuca, że jestem żydem, drugi, że antyżydem. Porażające . . . :D

Ale co wy macie do innych narodów ? Czy oni wam coś zrobili ? Jeśli są jakieś np zbrodnie jak na wolnie było to nie jest wina narodu x tylko poszczególnych osób

chamskie bylo to co napisales, wiesz? czemu nie wyjade do izraela? po co? piaty woda po kisielu wiec jaki to ma wplyw na moje zycie? zadne. A Ty jestes rasista i nie dziwie sie czemu smieszyl cie dowcip o cyganach. Dziekuje za rozmowe

VOLK. Czy np. Adolf Eichmann i Heinrich Himmler byli niebieskoocy. Odpowiedz sibie na to pytanie. Ja kolekcjonuję ich kolorowe zdjęcia więc dobrze wiem jak wyglądali . . .

w niemieckim obozie zarzadzanym przez Polakow- pomyliles sie

przepraszam- w 45 nie bylo mnie na swiecie- a zeby bylo ciekawiej urodzilam i wychowalam sie wlasnie na ziemi slaskiej :D ot, taki paradoks :D

a żydzi nie zaliczali inne rasy do jakichkolwiek ludzi tego akurat nie, pierwszy raz takie cos slysze... dziwne ze przez tyle lat nikt mnie nie uswiadomil, dopiero na kaffe.... :P

ah, i zeby nie bylo ze ja murem stoje za Zydami, cyganami, murzynami czy kimkolwiek- mam do tego stosunek nijaki czyli zadny :P,

"a żydzi nie zaliczali inne rasy do jakichkolwiek ludzi tego akurat nie, pierwszy raz takie cos slysze." Poczytaj talmud, zbiór faryzejskich "mądrości", a będziesz wiedziała o czym mowa . . .

hehe... a Ty dalej tluczesz jak potłuczony :P czy ja napisalam ze jestem Zydowka? jak tylko przeczytales ze moja babcia to odezwaly sie w Tobie najgorsze z mozliwych zachowan, usilujesz mnie obrazic i pokazac swoja "wyzszosc"- wiec pytanie- kto ma problem? bo ja nie....

nawet rozowy moze byc, to nie zmienia faktu ze ja jesem Polka, tak jak Ty i on :D

Jest tam podobno napisane, że "Goj jest zwierzęciem pociągowym pracującym na żyda" oraz że "Bóg dał gojom ludzkie twarze tylko po to, aby żydzi nie czuli odrazy".

Gość bleh hu hu
ale zaraz zaraz, to według was panów Aryjczyków strasznie silna jest ta krew żydowska, skoro 1/4 genów żydowskich = żyd. Czyli można mieć 3/4 genów aryjskich i 1/4 żydowskich i się jest żydem. Oj słabiutko słabiutko z tymi aryjczykami. Nie ma bata muszą wyginąć w tym układzie.

tak, ludem osiadlym i na ziemi i na umysle jak widac :P

aha- skoro wasza ziemia to swietosc wiec proponuje przeprowadzke do Niemiec- ani ja ani wy na swojej ziemi nie jestescie :D

" 11:24 [zgłoś do usunięcia]volk boona- Ty nie masz problemu, bo żyjesz na obcej ziemi, wy żydzi nie przykładacie wartości do ziemi, nie wiecie co to życie osiadłe, dla was koczownictwo to normalny tryb życia. Ale my Aryjczycy, jesteśmy ludem osiadłym i dla nas nasza ziemia to świętość, wiec nie zrozumiesz tego, bo ty jesteś żydówką, a nie Aryjką." Banialuki piszesz. Aryjczycy byli koczownikami. Żyli na stepach i żyli głównie z hodowli bydła. Byli przy tym bardzo mobilni, co zawdzięczali udomowionemu przez siebie koniowi

Część poszła na wschod i południe, do Persji i Indi, Częśc na zachód dając początek kentumowym narodom (celtom, rzymianom,germanom, grekom, ilyrom). Część została na stepach, zmieniając kolejno swą nazwę na scytów, następnie na sarmatów, a ostatecznie na słowian . . .

wspolczuje Ci tego dziadka i to co Ci zaszczepil....ale rozumiem ze nie miales na to wplywu wiec wybaczam Ci Twoja ideologie...

Gość a po co ?
zydowka/zydem sie jest po kadzieli, czyli po matce babce itd itd. Wiec prawde pisze volk, boona jestes zydowka. Nazwiska zmieniali po wojnie, zeby w statystykach za duzo nie bylo zydowskich nazwisk, bo gremialnie zapisywali sie do PZPR i prawie 80 % bylo w UB katami Polakow.