Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrddddddddd

Uczulenie na prezerwatywy ?

Polecane posty

Gość hrddddddddd

Nie wiem co o tym myśleć, jak używamy prezerwatyw, to czasem po kilku minutach zaczyna mnie boleć.. Potem jest takie chodzby swędzenie czy pieczenie.. Trwa to kilka dni.. Myślałąm że to infekcja i stosowałam 2 razy gynalgin.. potem kochalismy sie bez i wszystko bylo ok.. a wczoraj to samo ;/ co sadzicie ? wczesniej nie mialam takich objawow a wspolzyje juz 3 lata. czasem po sexie nawet nie moge jej dotknac, czy umyc bo to strasznie boli.. i nie boli moze w srodku tylko na zewnatrz

Gość jbhjgh
uczulenie na lateks, lub puder, srodek nawilzajacy , srodek plemnikobojczy, kompozycje smakowo-zapachowa, kup prezerwatywy silikonowe

Gość kostrzyk9898
Spróbuj sobie zakupić prezerwatywy z innej firmy bo być może te konkretne mają w swoim składzie coś co cię podrażnia lub po prostu inny rodzaj prezerwatyw - nie wiem jakich teraz używasz. Skoro przez 3 lata było ok to pewnie nie uczulenie na lateks. Kup sobie w aptece provag żel i posmaruj się nim po umyciu - pomoże na twoje objawy bo nawilża i łagodzi dyskomfort w postaci pieczenia i swędzenia miejsc intymnych.

Gość MMMira
Kupno innych prezerwatyw to dobry pomysł. Ja mam uczulenie na środek plemnikobójczy, zawsze po stosunku przy użyciu takiej prezerwatywy mam podrażnienie i wszystko mnie piecze. Na taki dyskomfort dobry jest provag żel, działa bardzo szybko, likwidując uczucie pieczenia czy swędzenia, nie raz go stosowałam. Jak nie przejdzie to zawsze możesz pomyśleć o innym rodzaju antykoncepcji.