Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo taka jest prawda

dlaczego robicie sobie dzieci...

Polecane posty

ohh Boshe- juz ci lepiej ? juz sie wyrzylas ? mialas gorszy dzien dzisiaj chyba - mnie nie ruszaja twoje wyzwiska ani twoje bez sesowne argumenty. nie znam ciebie a ty mnie. nie znasz mojego zycia- nie komentuj- tak moich honorowi rodzice nauczyli mnie napewno wiecej niz ciebie twoi i tyle na ten temat.

Gość o boshe padne
i bardzo dobrze ze nie bedziesz miec dzieci, szkoda by ich było.

heheh nie smiej sie dziadku z czyjegos wypadku bo dziadek sie smial i to samo mial :)- heheh bravo bravo ! widac moi honorowi rodzice wychowali mnie 2 razy lepiej niz twoi. u ciebie brak 1. kultury-2. taktu-3. wychowania-4. wspolczuje to ja - ale twom rodzicom ze maja takiego bezmozgowca po swoim dachem :)

Gość o boshe padne
nie mam rodziców kurwo, a ty taktu szmato

no widzisz - ja nie wiedzialam ze nie masz rodzicow - MAM NA TYLE KULTURY W SOBIE ZE CIEBIE PRZEPROSZE ZA TO ale skad moglam wiedziec jak mi o tym nie napisalas. taktu nie masz ty bo wiedzialas ze nie moge miec dzieci a jednak wykorzystalas to. ale wydaje mi sie ze wlasnie boli ciebie ze innym sie uklada a tobe nie bardzo - pamietaj kazdy jest kowalem swojego losu. przepraszam to z rodzicami nie wiedzialam ze nie masz- jak bys powiedziala wczesniej napewno nie uzylabym tego w swoich argumentach.

Gość mkmkmkmkmk
zadziorna sucz----- troche inne zdanie o Tobie miałam czytajac Twoje posty ale widze, ze tez umiesz bajki pisac i chyba w ogóle pojecia nie masz o czym piszesz a pouczasz innych. Twoje słowa-----"bo taka jest prwda- domyslam sie ze mieszkasz w wielkiej brytani. hmm... nie kozacz. jezeli mieszkasz tam gdzie mieszkasz od malego to gowno wiesz o Polsce. Gowno wiesz o zyciu w Pl i nie wiesz nic na temat radzenia sobie z zyciem w tym kraju"... Teraz piszesz ze od 8 lat mieszkasz w UK, wiec ja sie pytam co Ty wiesz o radzeniu sobie w tym kraju skoro wyjechałaś jako dziecko? Nie pisze złośliwie,ale poprostu wiedze ze chcesz uczyc innych a sama nic na ten temat nie wiesz..

Gość O boshe padne
Ty nademna zgadzam sie strona w 100 %

bo jednak 13 lat mieszkalam i nie zawsze bylo kolorowo. mysle ze i tak wiem duzo na ten temat to ze nie mieszkam w PL przez 8 lat nie oznacza ze gowno wiem. czy mam ten paszport czy nie jak by nie patrzyl i tak jestem polka- mam tam rodzine , mlode kuzynostwo z ktorym jestesm bardzo blisko. kolezanki ktore juz maja swoje dzieci. nnie kozacze ze jestem w wielkiej brytani. o tym dowiedzialas sie dopiero teraz. nie rozczulam sie nad soba ze nie moge miec dzieci. ja odpowiadam tylko na pytania i jak napisalam wczesniej nie opowiadam bajek o moim zyciu bo nie ma po co - to ze w mlodym wieku mi sie uklada i sobie radze nie oznacza odrazu ze gowno wiem- uwiez mi tez bardzo duzo w swoim zyciu orzezylam - ale to sa moje osobiste sprawy ne bede ich wywlekac na zewnatrz tym bardziej na forum i tak za duzo powiedizlam uwazam. po za tym nic zlego nie mowilam o polsce wrecz przeciwnie stawalam w obronie osob ktore tam zyja i nie bieduja - a autorka tak to napisala jak by tylko bogacze mogli miec dziec. to gdzie mieszkam nie ma nic do mojego zdania. o wielkiej brytani napisalam poniewaz tamta dziewczyna na mnie naskoczyla.

zadziorna a gdzie napisalam, ze w twojej wypowiedzi odnosnie "krispy kreme" chodzi mi o pisownie, he ;)?

nie rozumiem - jak bym nic nie napisala co mam i skad jestem nie dogadywalibyscie mi - ale to fprzeciez kafeteria czego ja sie moge spodziewac- a ohh boshe jest nie szczesliwa osoba i na kazdego ktoremo sie lepiej powodzi bedzie najezdzac pod innymi nickami - smutne:/ - ja sie wypowiadalam na temat o ktorym cos wiem. nie wchodze na topiki gdzie temat jest mi obcy typu- co zrobic jak moje dziecko to czy tamto- albo jak mam przy porodzie to czy tam to - nie wiem nie komentuje. [zgłoś do usunięcia] mkmkmkmkmk - pomimo ego ze miszkam w uk 8 lat nie oznacza ze nie interesuje sie swoim krajem. mam w pl rodzine znajomych sama tam czesto jezdzilam. teraz rzadziej bo nie mam kiedy ale czesto rozmawiam - mam pl tel w domu . zreszta co kolwiek nie napisze o sie teraz bedziecie czepiac. i nie kozacze poki nie wiedzialas skad jestem bylo wszystko ok teraz sama zaczynasz na mnie naskakiwac. to ze mi sie uklada w mlodym wieku nie osnacza ze pisze bajki. Kiedys tez taka naskoczyla na mame 6 latki - ze bajki pisze a widocznie tak ma dobrze w zyciu.

dziunia- no o tym mowie a ty myslisz ze jak sie pisze???? pisze sie krispy kreme - nie crispy creme- taka jest nazwa firmy z paczkami wpisz sobie w google to bedziesz wiedziala.

Gość mkmkmkmkmk
no moze masz po czesci racje:) chodz nie ukrywajmy, przez 8 lat w Polsce bardzo sie zmieniło...i to raczej nie na lepsze. A wracajac do autorki to głupszych wypowiedz na kafe nie czytalam.. no i głupszych argumentów.. Na szczescie chyba sobie juz odpusciła:) A Tobie zycze zdrówka i dzidzi w przyszlosci:)

Gość O boshe padne
Nie tlumacz sie gowniaro. W dupie byłaś gowno widziałam.

mkmkmkmkmk - wiem ze sie zmienilo wiem tez ze chca odebrac becikowe o ile juz tego nie zrobili :/ z ta emerytura tez przesadzaja :/ ehhh no na psy polska spada ale wracajac do tematu nie oznacza ze ludzie sobie rady nie daja. dziekuje bardzo :) mam nadzieje ze nam sie uda i rowniez zycie powodzenia :)

Gość O boshe padne
Za to ty masz bardzo mądre wypowiedzi! Pierdolenie o angli, chyba za krótko tam mieszkasz bo ja już 25 lat. To co piszesz prosi sie o pomstę go Boga, jesteś tak głupota ze aż śmieszna. Co ty kobietom wiesz o życiu w Anglii! Już czytałam te twoje posty, buhaha leże i kwicze!!!:):):)

Nie wiem czy zauwazylyscie, ze autorka mieszka od 4 roku zycia w kraju skandynawskim. Oceniajac jej podejscie moim zdaniem nie nalezy zapominac kontekstu kulturowego i ekonomicznego. Stad argumentacja jej moze byc dla Was niezrozumiala.

wiesz co nie bede sie znizac do twojego poziomu .... ale juz widze dlaczego jestes taka zgorzkniala :D .... wspolczuje ci i mam nadzieje ze sobie zycie ulozysz... po za tym mowie to co wiem, czego doswiadczylam. to ze mieszkasz w UK to super i to jeszcze tak dlugo jeszcze lepiej to wypowiedz sie cos na ten temat moe i ja sie czegos nowego dowiem. z tego co piszesz to juz troche latek masz a jestes glupia jak gimnazialista- choociaz tutaj to gimnazjaliste obrazam XD ... zreszta nie ja pitole o angli to ty zaczelas ten temat - chyba musisz sie dowartosciowywac coo ??? biedna osobko

doskonale to rozumiem - ale po co sie wypowiada jak ma tak mala wiedze na temat tego kraju i zycia w nim ? ja nie wiedzac nic na temat jegos kraju i o zyciu w tym kraju nie zakladalabym takiego topiku.

Gość O boshe padne
zadziorna suczo nie kompromituj sie bardziej! Bo jesteś dnem, pod każda postacią:( aż momentami mi ciebie żal:(

o boshe- ja dla ciebie jestem dnem a ty dla mnie i koniec tematu. zal mi ciebie masz naprawde przesrane zycie nie mam zamiaru ciebie wiecej upokarzac nie bede ciebie gorzej dobijac- zycze ci powodzenia

o boshe- ja dla ciebie jestem dnem a ty dla mnie i koniec tematu. zal mi ciebie masz naprawde przesrane zycie nie mam zamiaru ciebie wiecej upokarzac nie bede ciebie gorzej dobijac- zycze ci powodzenia