Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

przegralam juz, prawda? :(

Polecane posty

Gość dołektotalny
Jeszcze daje sobie 2 dni biadolenia w tym temacie i znikam ;) ale 2 dni bede jeszcze marudzic :P

Gość dołektotalny
Pewnie i glupie, ale na cala firme tylko 5 osob nie ma pary i ja sie zaczynam tam dziwnei czuc. Ogolnie trudno mi znalezc kogos z kim bycm sie widziala.

Gość dołektotalny
.

Weź pod uwagę, że nie każdy, kto jest w związku, jest w nim ze szczerego serca. Posiedź sobie czasem na kafe, to zobaczysz, w jakich związkach ludzie czasem potrafią tkwić tylko po to, żeby w ogóle kogoś mieć, ze strachu przed samotnością, z przyzwyczajenia i z innych przykrych powodów. Niepotrzebnie czujesz się gorsza! Ja tam wierzę, że na wszystko w życiu jest odpowiedni czas i co ma być, to i tak będzie:). Ale jak ma się możliwości, to zawsze lepiej pomóc szczęściu, niż siedzieć z założonymi rękami.

Gość mam podobną sytuacje
dziewczyny fajnie że jesteście i że temat nie upadł. Ja próbowałam poznać kogoś na jednym portalu i nawet na czacie, nic z tego nie wyszło, chyba tylko moje kompleksy się powiększyły. Mam wrażenie że faceci w takich miejscach, obojętnie jak sami wyglądają i czy bezrobotni, szukają samych modelek, a kobiet jest tam mnóstwo wiec mogą sobie przebierać.

Gość mam podobną sytuacje
dziewczyny fajnie że jesteście i że temat nie upadł. Ja próbowałam poznać kogoś na jednym portalu i nawet na czacie, nic z tego nie wyszło, chyba tylko moje kompleksy się powiększyły. Mam wrażenie że faceci w takich miejscach, obojętnie jak sami wyglądają i czy bezrobotni, szukają samych modelek, a kobiet jest tam mnóstwo wiec mogą sobie przebierać.

Gość dołektotalny
Wiecie, ze ja bym tego tematu nawet nie zalozyla, gdyby nie ten facet ostatni, co mi napsul nerwow? ;) Po prostu bym sobie zyla spokojnie, a tak to obudzil we mnie pokladu calego zalu do swiata. Czuje sie gorsza przez ta impreze firmowa, na ktora nie ide. A faceci w Polsce to owszem moga sobie przebierac, bo kobiety mamy ladne ;) no i rocznikow nizszych tez jest sporo.

Gość dołektotalny
.

Nie każdy facet w wieku 30-32 lat chce wiązać się z dziewczyną dziesięć lat młodszą. Tacy, którzy mają już dość łażenia po klubach i kawalerskiego stylu życia - szukają sobie partnerki stabilnej i dobrze rokującej na przyszłość;).

Gość dołektotalny
Rosalinda, dzieki Bogu prace jeszcze mam ;) mam nadzieje ze to sie chociaz nei zmieni.

Gość dołektotalny
Boje sie weekendow, jeju juz chyba nigdy nie wyjde na zadna impreze, kurcze niech sie cos w tym zyciu zmieni!

Gość dołektotalny
.

PPL to dosc szybko:) wczoraj mojej mlodszej sis oswiadczyl sie chlopak po 2 latach mieszkania razem a wy razem mieszkacie?

Gość dołektotalny
Przemierzam, dzieki za wszystko :) Jutro tu pewnie jeszcze wpadne.

Wszystko, no prawie wszysko co mamy w duzej mierze zalezy od nas samych. Myslenie takimi kategoriami, nie mam faceta, jestem przez to gorsza od od swoich rowiesnikow jest - tragiczne. Dziewczyno, czy Ty chcialabys byc zona," pierwszego z brzegu" faceta ? Nie rozsmieszaj mnie. Na wartosciowego czlowieka, z ktorym mozna zbudowac szczesliwy dom trzeba czasami poczekac. TO ODPOWIEDZIALNA DECYZJA. Moze sie zdarzyc, ze za jakis czas spotkasz kogos takiego i bedziesz bardzo szczesliwa. Wtedy zrozumiesz, ze wszytkie trudne chwile samotnosci mialy gleboki sens. Tylko prosze Cie, podnies glowe, pokochaj sama siebie i... usmiechaj sie do dzieci, staruszek i do swojego odbicia w lustrze. Nie poddawaj sie, wszystko przed Toba. Zycze CI spelnienia marzen.

Gość kurde dziewczyno ja
jestem rok młodsza od Ciebie, nie mam pracy, nie mam faceta, za to mam cholerną depresję przez którą zawaliłam studia a jakoś nie myślę o sobie jak o przegrańcu! przesadzasz i to ostro

Gość dołektotalny
No i jestem tu dzis znow ;)

Gość dołektotalny
Hej Ivo, wiesz mamy w firmie integracje z osobami towarzyszacymi. Od rana slucham glupich pytan szefa czemu nie ide. Kocham ten kraj!

No to gratuluję super szefa, który w ogóle wpadł na taki pomysł... :/

Gość dołektotalny
To nasz super dzial HR, ktory ma poglady prorodzinne... z reszta szef tez nie tak samo. Eh i tlumacz sie ludziom. I widzicie, jak ja moge miec dobre nastawienie?;]

Gość dołektotalny
..