Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

przegralam juz, prawda? :(

Polecane posty

Gość dołektotalny
Kafe nie dodaje moich postow ;/

Moje też co drugie :( na szczęście wszystkich nas nie lubi tak samo :)

Moje też co drugie :( na szczęście wszystkich nas nie lubi tak samo :)

Gość dołektotalny
No i ztakimi pomyslami firmy to ja nie moge sie dobrze czuc. Na pewno nie pojde patrzec na te dlugasne zwiazki i malzenstwa ;]

Gość dołektotalny
No i ztakimi pomyslami firmy to ja nie moge sie dobrze czuc. Na pewno nie pojde patrzec na te dlugasne zwiazki i malzenstwa ;]

Mnie by skusiło darmowe jedzenie :D olałabym kto jest w związku i poszła się najeść, a potem jak najszybciej uciekła ;)

Gość dołektotalny
W Twojej firmie tez sa takie fajne pomysly?

W poprzedniej tak. Choć były to niestety weekendowe wyjazdy, i to w góry, więc jeszcze gorzej... Zero szans na ucieczkę :(

Tyle że nie było aż takie presji, by jechać z osobą towarzyszącą. Można było, jak się chciało, ale nasze młodsze pokolenie jeździło głównie samo. Nie muszę dodawać, że nie jeździłam :) Wersja oficjalna: niecierpię gór :)

Gość dołektotalny
Gdyby to byla impreza tylko dla osob z firmy to bym poszla, ale nie mam zamiaru sie 'integrowac' z czyimis partnerami ( i tak kazdy swojego pilnuje wiec co to zaintegracja) i czestowac wszystkich usmiechami 'oh jaka jestem zadowolona z zycia singielka".

A kiedy ta impreza? Jak już będzie po, i towarzystwo przestanie o niej gadać, to wszystko wróci do normalności. Nie jest to przecież obowiązkowe, nikt Cię nie może zmusić! Nie dołuj się akurat taką bzdurą!

Gość dołektotalny
Trzeba polubic zycie samemu, naprawde, nie uzalezniac sie od kolezanek itd bo jak przychodzi co do czego to jestem sama i tak ze wszystkim ;]

Wiem, i mnie się to na przykład udaje. Nie jest źle, mogę o sobie powiedzieć, że jestem szczęśliwa. Tylko, jak mówiłam, odpowiednio dużo hobby, i najlepiej dużo dużo pracy! Do tego, nie wiem, jakieś studia podyplomowe czy jakikolwiek kurs dokształcający - coś, co odwróci Twoje myśli od nieprzyjemnej strony samotności.

Gość dołektotalny
A Ty na co chodzisz? No wlasnie teraz mam wyrzuty ze siedze w domu i nic nie robie, a powinnam czatowac na faceta gdzies na miescie.

Gość dołektotalny
Wiecie co, ja juz osiagnelam ten poziom zgorzknienia, jaki jest przypisywany starym pannom, naprawde. Nic mnie nie cieszy i ciagle mam doła, ludzie mnie denerwuja pytaniami i nie wierze, ze to sie zmieni juz. To juz chyba gorzej nie bedzie, prawda?

Gość dołektotalny
Wiecie co, ja juz osiagnelam ten poziom zgorzknienia, jaki jest przypisywany starym pannom, naprawde. Nic mnie nie cieszy i ciagle mam doła, ludzie mnie denerwuja pytaniami i nie wierze, ze to sie zmieni juz. To juz chyba gorzej nie bedzie, prawda?

I jak? Minął termin, który dałaś sobie na użalanie się nad sobą - jest lepiej?

Gość dołektotalny
Eh dzis to jest jeszcze gorzej... Opowiem jak wroce do domu o ile ktos tu jeszcze bedzie...

Gość dołektotalny
Wrocilam i dzis ;) jest tu kto?

Gość dołektotalny
.

Gość dołektotalny
No mam na przemian dobre i zle mysli ;) raz mysle ,ze fajnie ze moge robic to na co mam ochote (dzieci i tak nie chce) i ze ten kolega, co mi tak namieszal nie jest mi potrzebny, a za chwile mysle, ze jak do smierci bede sama, to najpewniej zwariuje ;) Potrzebuje motywacji, zeby zapisac sie na jakies zajecia.

Gość dołektotalny
.

otwórz google, wyszukaj zajęcia z Twojej miejscowości i wybierz coś na chybił trafił. nikt Cię nie zmotywuje, sama musisz niestety ruszyć tyłek!

Gość dołektotalny
Przeczytalam 'zdjecia' zamiast 'zajecia' i nie moglam zrozumiec o co Ci chodzi :D :D

Gość dołektotalny
A Ty Ivo jaki masz nastroj?

jest tyle klubów, nawet w jakichś bzdurnych domach kultury, gdzie właśnie ludzie chodzą tylko po to, żeby się z domu wyrwać - typu durne lepienie garnków z gliny. albo przyjemne z pożytecznym, np. jakiś kurs masażu? (napalałam się na to strasznie na studiach, ostatecznie dałam za wygraną, bo ciężka kasa) Mnie najbardziej przekonują kursy tańca, są dla pań solo, choć to mało interesujące ;), np. salsa, latino, flamenco, taniec brzucha, albo w parach towarzyskie czy konkretny styl, i czasami można przyjść samemu bo niektóre szkoły mają metodę "każdy tańczy z każdym".

U mnie ok: zwyczajowe pogodzenie z losem plus niczym nie usprawiedliwiona nadzieja, że mimo wszystko będzie lepiej :)

Uciekam już (śpioch): trzymaj się i głowa do góry! Jest nas więcej, jak widzisz, w takiej samej sytuacji. Tak jak mówisz, trzeba docenić dobre strony naszej sytuacji i żyć z prądem! Pozdrawiam!