Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerallanka

kazali mi rozładowywać kontener:(

Polecane posty

Gość nerallanka

zwykle 3 facetow plus dziewczyna minimum, a teraz magazynier plus dwie dziewczyny, w tym ja. Mam problemy z kregoslupem, nie moge dzwigac, dotad nigdy na magazynie nie bylam, co za idiotyzm. Bialych murzynow znalezli... Zwolnia mnie jak sie postawie:(

Gość nerallanka
do tego magazynierowi wysunął się ze spodni wielki, czerwony i gorący penis, którego z lubieżnym uśmiechem objęłam swymi ustami i po chwili nasyciłam się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru

Gość Naoom
jak ci padnie kręgosłup to też ale dodatkowo nie będziesz miała zdrowia aby podjąć pracę co do renty to nie licz moja matka miała dwie operacje na kręgosłup też nie może dźwigać i nie ma szans na pierwszą krupę z kasą

Gość krakowianka jedna
a na jakim oficjalnie stanowisku pracujesz ?

Gość nerallanka
obecnie jestem naczelną operatorką karuzeli w wesołym miasteczku, a dorabiam trzepaniem dywanów

Gość nerallanka
w umowie mam sprzedawca magazynier, wiedzieli co pisza, ja nie dam rady, to ciezka praca dla facetow...

Gość nerallanka
wlasnie, jak zachoruje i tak mnie zwolnia,.. a dzwigac nie moge, co mam zrobic?

Gość krakowianka jedna
autorko nie dzwigaj ,zdrowie masz jedno ,a gównianych prac jest mnóstwo dla tych którzy chcą pracować

Gość krakowianka jedna
poza tym możesz mieć przez dzwiganie problemy kobiece ,jakie to nie wiem bo nigdy mnie nie dotyczyło ,ale nie bez powodu kobiety dzwigać nie mogą , zadzwoń anonimowo do PIP-u

Gość ja mialam podobnie w uk
mialam ciezka robote, dzwiganie workow i pudel ok 20kg przez 12h dziennie, po 1.5 roku dostalam straszliwych hemoroidów oraz siadly mi stawy, zwolnilam sie sama, zdrowie jest wazniejsze

Gość gdzie on jest?
w jakiej firmie???

Gość No a kobiety
Chcą równo uprawnienia . jeśli magazynier zarabia tyle samo co Ty to nie widzę problemu żebyś tego nie robiła . Jeśli ma więcej to na Twoim miejscu bym odmówił .

Gość nerallanka
Nie podam nazwy firmy. Bede sie obijała, niech mnie zwolnia., Nie zmarnuje zdrowia.. Lubie ta prace, ale bez przesady:-{ nie godze sie na to.

Gość a masz badania lekarskie
dopuszczające Cie do takich prac? Jesli nie to powiedz. A najlepiej nagraj dyskretnie rozmowę komórka. Jesli cię zwolnią to możesz ich podac do sądu To juz jest sqrwysyństwo aby ludzi chorych zmuszac do wykonywania prac zagrazajacych zdrowiu. Dobrze już ktoś napisał - jak sie na to zgodzisz i stracisz zdrowie to i tak cie zwolnia a nowej pracy możesz już nie znaleźć

Gość nerallanka
Magazynier ma wiecej i ciagle sie obija... Waszym zdaniem facet i dwie kobiety to ok na taki kontener?

Gość nerallanka
nie mam zadnych badan, placa najnizsza a wymagaja takiego dzwigania;////

Gość lfbnldfjjld
Prace wzbronione kobietom związane z wysiłkiem fizycznym i transportem ciężarów: a) przy ręcznym podnoszeniu i przenoszeniu ciężarów (po powierzchni płaskiej) masa towarów nie może przekroczyć: 12 kg - przy pracy stałej, 20 kg - przy pracy dorywczej. b) przy ręcznym przenoszeniu pod gorę (po pochylniach, schodach, itp.) ciężarów masa towarów nie może przekroczyć: 8 kg - przy pracy stałej, 15 kg - przy pracy dorywczej.

Gość upupwtp
!?????

Gość a gdzie sie podziało
równouprawnienie

Gość ja dzisiaj pakowalam kontener
ki z dokumentacja, bo zmieniamy budynek w pracy i przemieszcza sie moje stanowisko w pracy. Caly dzien zmarnowany taszczeniem dokumentacji :( Jutro powtorka z rozrywki, a juz kregoslup czuje :(

Gość upupwtp
kontener artykulow przemyslowych z chin, to ja autorka

ja w 38tygodniu ciazy przenioslam z kocurem 24 euro palety a kazda srednio 22kg wazyla. a kontener chinszczyzny to pikus.

Gość dzika gzikkkka
laska, art 55 KP - możesz rozwiązać umowę bez wypowiedzenia, ale na razie jak nie masz innej to nie rozwiązuj sama