Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki_facet

Dlaczego kobiety nie doceniają dobrego charakteru u brzydali ?

Polecane posty

Gość Agusia519
Takich jak imo albo samotnik to powinny wysyłać na roboty do kopalni albo do kanałów.

Gość tfghghjtfgftgyfgyg
przeciez oni maja wiekksze piczki jak kobiety

Gość IMO12391
Agusia519 "Takich jak imo albo samotnik to powinny wysyłać na roboty do kopalni albo do kanałów." ­ Cześć! Widzę, że Ty także chciałabyś pokazać mi cycki. To ukoi Twą frustrację. :classic_cool:

Gość ropnhÓTTTT de kiQttt
>>>teraz baby to jakieś inne...... każda franca zastawia pułapkę ...i panowie to jest polowanie na dostaeczyciela obfitości...po chwili dostrzega lepszą opcję materialną więc się przesiada...

,,,chcesz mieć rys charakerologiczny francy to pogadaj kilka razy z jej mamuśką.....i wyobraż sobie francę za 30 lat.......

Gość Zuzka:)
Charakter, ale u przystojnego mężczyzny to jak najbardziej się liczy. Na co mi charakter jakiegoś brzydala jak mi się nie podoba...

Gość vujekzlo
Naucz się autorze tego tematu jednego, jeśli do tej pory tego nie zauważyłeś. Jeśli jesteś brzydki, albo przystojny, to twój charakter nie będzie miał dla kobiet większego znaczenia. Tak naprawdę charakterem mogą wyraźnie podnieść/obniżyć swoje notowania tylko faceci przeciętni z wyglądu 🖐️

...najdroższy burdel jest tani.......

Gość 67iy67oy7ol
Dlatego brzydki facet jest zły, a przystojny jest dobry niezależnie od charakteru

....u nas na wsi gadają że gość się wtopił bo mu pipą oczy zarosły... ....zkochujcie się panowie ale przytomnie i z wyrachowaniem jak one..

Jestem facetem ,ale odpowiedź na to pytanie jest prosta :dlatego że są brzydcy ,ładnym więcej się wybacza :( Nie ma się co oszukiwać ,wygląd ma spore znaczenie ,są takie/tacy co wygląd stawiają na pierwszym miejscu.Nic nowego pod słońcem

Gość Pijąca wieczorną kawę
Autorze ta laska była z tobą "z braku laku" bo wiedziała żeś fajny chłopak i dlatego z tobą była a że rzuciła cie dla przystojniejszego... Mężatki też zdradzają swoich mężów z atrakcyjniejszymi fizycznie partnerami :)

Gość nvdhyffe
Ja słyszałam o takich brzydalach którzy nie docenili ładnych kobiet. Na początku co prawda byli związani z tymi kobietami ale po jakimś czasie z nimi zerwali pomimo że tamte je kochały. Nie było wcale tak, że one były jakieś wredne, wręcz przeciwnie - jak już wspomniałam były kochające ale pomimo to nie zatrzymały tych facetów przy sobie. Kiedyś pisał tu taki chłopak co twierdził że brzydki chłopak nie ma szans u ładnej dziewczyny. Napisał, że on jest brzydki a koniecznie chciałby być z dziewczyna, która ma urodę ale takie go nie chcą. Ale uwaga! Jest jeszcze coś co zaznaczył co mnie zdziwiło i nawet wkurzyło. Napisał bowiem, że znalazła się jedna piękna dziewczyna co chciała z nim być ale wiecie co? On napisał że tej pięknej to on nie chce. I on śmie pisać, że brzydki chłopak nie ma szans u ładnej dziewczyny. Nosz kurwa...Sam nie chce być z piękną a się wypowiada w ten sposób. Nie dość ze sam jest brzydki przez co jego szanse na piękną są zmniejszone to zamiast dziękować Bogu że "złapał Go za nogi", że pomimo jego brzydoty znalazła się jakaś piękna dziewczyna co go chce to on jeszcze wybrzydza odtrącając ją. Za kogo on się ma? I taka jest prawda że również brzydcy faceci odtrącają piękne kobiety co pokazuje choćby ten przykład.Jak mnie to denerwuje! Co oni sobie myślą, że są więcej warci od tych piękności? Jak jeszcze śmią je odrzucać? Powinni być wniebowzięci że maja szansę u pięknych kobiet choć na to nie zasłużyli a tu tymczasem co? Odrzucają je. Jak mnie to denerwuje!

Gość nvdhyffe
Równie dobrze można by założyć temat: " Dlaczego niektórzy brzydcy mężczyźni nie doceniają pięknych kobiet?"

Gość mhm.
po 1 to ze za nia placisz nie oznacza ze masz dobry charakter; po 2 oprocz wymienionych cech masz miec tez jaja-jesli wiesz co to znaczy po 3 czemu nie zainteresujesz sie skromna wierna i oddana brzydula? he?

nvdhyffe Równie dobrze można by założyć temat: " Dlaczego niektórzy brzydcy mężczyźni nie doceniają pięknych kobiet?" Nie wydaje mi się że tu chodzi o niedocenianie urody kobiety,chodzi raczej o brak poczucia własnej wartości( jestem brzydki więc mnie prędzej czy później zostawi lub zdradzi).Po drugie co z tego że kobieta jest czasem piekna ,ale charakteru jest fatalna ? W przelotnej znajomości nie ma to znaczenia(fatalnu charakter )w stałym związku ma już wielkie znaczenie .Uroda ,wygląd to jednak nie wszystko

Gość nvdhyffe
Ale jak już napisałam był takie przypadki kiedy kobiety były piękne i wcale nie miały paskudnego charakteru, wręcz przeciwnie - kochali swoich brzydkich chłopaków a oni je odrzucili wiec wątpię żeby przyczyną tego był strach tych mężczyzn o to, że kiedyś te kobiety je odrzucą. Nie wierzę przynajmniej ze w każdym przypadku jest tak, że brzydki chłopak który zostawia piękną dziewczynę to robi to dlatego ponieważ się boi że ona kiedyś go odrzuci. Nieraz te kobiety są piękne i kochające ale to i tak nic im nie pomoże bo brzydal ich nie doceni. Druga sprawa to ta że faktycznie uroda to nie wszystko ale charakter to też nie wszystko jeśli ktoś jest brzydki.

Gość IMO12391
Edzia - pokaż cycki. :classic_cool:

nvdhyffe Chyba jedna to ja mam rację ,facet mało przystojny będzie zawsze podejrzliwy wobec atrakcyjnej partnerki(pewnie są wyjątki ) Kobieta może mieć fajny charakter ,być wierna ,a zazdrosny czy podejrzliwy partner może i tak jej obrzydzić życie.Pewnie Tak samo jest w związkach przystojniak i mniej urodziwa kobieta

Gość nvdhyffe
Do Krwawy Edward: Czytałam kiedyś Twoja wypowiedź w innym temacie w której stwierdziłeś, ze zakochujemy się w osobowości człowieka a nie w urodzie a jak Ci powiem ze nie jest to do końca prawda. Ja znam bowiem takie przypadki kiedy chłopcy zakochiwali się w urodzie dziewczyn. Jeden taki to nawet podcinał sobie żyły chcąc się zabić bo dała mu kosza piękna dziewczyna. Wszyscy mówili że on zakochał się w jej urodzie bo ona była wyjątkowo piękna. Uważam poza tym, że zakochać możemy się nie tylko w osobowości ale również w urodzie. Możemy zakochać się we wszystkim tym co piękne, co pozytywne a uroda to pozytywna cecha.

Tak dla facetów liczy się wygląd kobiety jak i dla kobiet wygląd faceta a charakter to tylko dodatek.Ja np.mam wredny charakter a mój przystojniak musi to zaakceptować i tyle :)

W normalnych uczciwych związkach wygląd ma jakieś znaczenie ,dla jednych uroda ma ogromne znaczenie ,inni przywiązują do wyglądu mniejszą wagę ,ale pominąć tego całkowicie nie można.Jeśli chodzi o mnie to kobieta musi mi się podobać (zdanie innych co do jej urody mnie nie interesuje) w koncu to ja z nią będę żył ,idealnych wymiarów mieć nie musi(jeśli coś takiego w ogóle jest) Co według mnie kobieta musi mieć : fajny charakter i poukładane w głowie

Gość nvdhyffe
A co powiesz o przypadku dotyczącym księcia Karola i księżnej Diany? Przecież ona go kochała od początku. Ona-która byłą piękna, przez wielu ludzi byłą uważana za najpiękniejszą kobietę na świecie a on był brzydki. Ożenił sie z nią tylko za namową publiczności i jego matki. Gdyby nie to to by jej nie chciał. Ja wątpię ze powodem tego był fakt że on brzydki bałby sie odtrącenia ze strony Diany po jakimś czasie. Przecież on był księciem. I co jeszcze? Jak wszyscy wiemy wybrał Camillę Parker Bowles, która Dianie do piet w urodzie nie dorosła. Noc przed ślubem poszedł spać z tą brzydulą a Dianę miał w dupie. Potem w małżeństwie zdradzał ją z Camillą. On po prostu wolał tamtą potworę niż piękna kobietę która go kochała. Nigdy nie doceniał ślicznej Diany. Poza tym widziałam jedno zdjęcie ze ślubu Karola i Diany wraz z komentarzem który moim zdaniem jest jak najbardziej prawdziwy. Na zdjęciu tym Diana siedzi na przodzie wraz z druchnami a Karol zamiast stać obok niej to stanął sobie w tyle i nawet nie patrzał się w obiektyw jak robiono to zdjęcie tylko odwrócił głowę w bok. Widać jak mu zależało na swojej pięknej i kochającej zonie. Przyczyna tego na pewno nie tkwiła w tym że on się bał że ona kiedyś go zostawi. ON JEJ PO PROSTU NIE KOCHAŁ. Kochał za to brzydką. Od początku w jego małżeństwie było źle bo on jej nie szanował. Wolał ją zdradzać z tą brzydulą. Takie zachowanie na pewno nie jest przyczyna strachu o to że piękna Diana kiedyś by go zostawiła tym bardziej ze jak już napisałam on był księciem. Zatem prawda jest taka, że facet może odtrącić piękną kobietę która go kocha i to nie koniecznie ze strachu. Może ja mieć po prostu w dupie bo na przykład będzie kochał brzydką.

Wątpię, że dziewczyna zostawiła cię z powodu twojego wyglądu i twojego "ponoć" super charakteru.....i nie ma wcale znaczenia czy jesteś przystojny czy nie....mimo wszystko uważam, że musiało jej się coś bardzo nie spodobać w twoim charakterze.....wcale nie jest ani trochę prawdą, że jak mężczyzna jest nieatrakcyjny to ma super charakter a jak jest przystojny, to wiadomo że ma zły charakter......bardzo dziwna teoria...czasami jest na odwrót...przystojny mężczyzna może mieć dobry charakter a ten mniej atrakcyjny całkowicie beznadziejny.....charakter człowieka ani trochę nie zależy od wyglądu, tylko od tego kim jest jako człowiek i w jakim "obraca" się środowisku....Dziewczyna zostawiła cię z powodu twojego charakteru i nie "wkręcaj" sobie że jest inaczej, że to z powodu wyglądu.........

Gość nvdhyffe
Fakt, wybrała ale to po tym jak on ja rzucił. Gdyby on jej był wierny, gdyby ją kochał to by z nim była.

nvdhyffe Myślę że wiesz co to są wyjątki ,zazdrość ,niskie poczucie własnej wartości itp Małżeństwo Karola i Diany było małżeństwem z rozsądku(ładna księżna to poważny atut dla monarchi),jaka Diana naprawdę była to my nie wiemy(kryształowo czysta to nie była, vide syn Harry podobny do pewnego pana) Pisałem wcześniej że wygląd nie dla wszystkich jest na pierwszym miejscu, jeśli chodzi o mnie ,kobieta ma mi się podobać, innym facetom podobać się nie musi

Gość nvdhyffe
Poza tym był czas kiedy Diana miała bulimię jak była mężatką. Jej wilczy apetyt był spowodowany zachowaniem jej męża który jej nie szanował jako żony zdradzając ja z brzydką Camillą i nie mając do niej miłości. Takie zachowanie wcale nie jest przejawem strachu o to ze ona kiedyś by go zostawiła. Poza tym przypadki które wyżej opisałam które mówią o tym jak książę Karol traktował Dianę nie swiadczą wcale o tym ze sie bał że ona gorzuci. To swiadczy po prostu że on jej nie kochał. I tak się w zyciu zdarza że kobieta jest piekna i kochająca a brzydki facet i tak ma ją w dupie bo woli na przykład brzydka kobietę.