Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kiniaaaapp

Jestem w beznadziejnej sytuacji z moim facetem ... chodzi o seks

Polecane posty

Gość kiniaaaapp

Zaraz pewnie wszyscy mi pojadą zebym się do nauki wzięła ale mam poważny problem ... Obecnie mam 18 lat a mój chłopak 20 i 4 mies (rocznikowo 21) Zaczęlismy ze sobą "chodzić" gdy ja miałam 14 a on 16 lat.. no prawie 17 bo rocznikowo jest miedzy nami trzy lata róznicy ale tak naprawde duzo mniej.. Jest cudownie fajni enam się układa ale z racji tego ze zaczęlismy ze sobą chodzic w tak młodym wieku to przez długi okres nie uprawialismy seksu ...od jakichs 2 lat uprawiamy petting.. on jest wyrozumiały i cierpliwie czeka... jednak 2 miesiace temu przezylismy swoj pierwszy raz... od tamtego czasu seks uprawialismy tylko 3 razy poniewaz ja się ciagle boję konsekwencji.. nie boję się seksu, chciałabym z nim to robic ale boję się wpadki... z drugiej strony boję się ze on dłużej nie wytrzyma..w końcu to dorosły facet i ma potrzeby. on twierdzi ze będziemy to robic tylko wtedy kiedy ja bede chciała.. nie mam kasy na tabsy.. myslicie ze ten zwiazek ma sens ? ja chciałabym poczekac przynajmniej jeszcze z rok zeby skonczyc liceum ..proszę nie krytykujcie mnie .. jestem rozwazną osobą ale kocham go... chce z nim byc..wiem to po tych grubo ponad 3 latach zwiazku,,

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować