Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wweerrrronikaaaa

Zasilek z mopsu.Czy mozna dostac w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość masz zasiłek dla bezrobotnych
to co wy opłacacie ze wychodzi ci 1200? Kurczę u mnie w warszawie przy 70 m meszkaniu mniej wychodzi. Na co idzie to 1200?

Gość wweerrrronikaaaa
czynsz i woda .320zł. prad-120zł. gaz ok 250zł. kablowka internet -100zł. 80zł telefony. przedszkole 200zł-250zł. a moja kredytowa karta- 60-70zł. ratuije mnie czasami. i nie moge jej splacic. a i teaz zostalo nam jeszcze do splaty ok 370zł kaucji za mieszkanie.

Gość weroniko
mieszkae nad morzem anie poorze mas=teczko dalej sprzatam i mam na czysto 4500 miesiecznie(po oplaceniu zusu ,biletow) chyba oplacalo by sie tobie dojezdzac/ poza tym moja przyjaciolka mieszka tam gdzie Ty i codziennie dojezdza do pracy tam gdzie mieszkam

Gość wweerrrronikaaaa
torszke mniej teraz bo wczesniej wiecej za przedszkole ok.350-400zł.

Gość weroniko
mieszkasz nad morzem

Gość 312312312321
"kolo mnie wynajmowała dziewczyna z dwojką dzieci-za mieszkanie płacił jej mops, za media placił mops, żywnosc miała tez z mopsu, za przedszkole doplacal mops,to co zarobila, czy tez miala z zasilku miala na swoje wydatki i smiem twierdzic ze zylo jej sie lepiej niz niejednej matce pracującej ,mającej na utrzymaniu rodzine i nie korzystającej z opienki" ale bzdury... mops dopłaca do max połowy rachunków, całego nigdy ci nie zapłaci... mozna dostac zasiłekcalowy ok. 200-400 zł, dopłate do rachunków 50 %, obiadów szkolnych czy przedszkola...

Gość wweerrrronikaaaa
mam 50km do morza.

Gość weroniko
i nie musisz wyjezdzac bo masz b.dobre polaczenie 30 min buse a masz go doslownie co 30 min a placa od 20zl za godzine ja mam 30zl za godzine sprzatania

Gość weroniko
jakie 50km? prosze cie:O tak jak pisalam moja przyjaciolka dojezdza z Bialogardu codziennie do pracy,do banku i musi byc na okreslona godzine poszukaj sprzataniai nie jecz:O

mowisz ze to twoje mieszkanie to skad ta kaucja??? No cóż, bez pracy jesteś, to zrezygnuj z przedszkola, jednego telefony, kablówki, kup energooszczędne żarówki i starczy ci pewnie. Cóż przez jakiś czas mozecie żyć na niższej stopie przecież. Ogrzewanie gazowe że tak dużo? Prądu też sporo wypalacie w 2 osoby..

Gość wweerrrronikaaaa
ale napewno nie ma busow co 30 minut. sa rzadziej. a po za tym jak znalesc takie sprzatanie?

Gość wweerrrronikaaaa
bo dostalismy te mieszkanie. ja tak mowie ze nasze. bo z takich mieszkan ludzi nie wyrzucaja. i kacja byla do zaplaty. prad czy duzo. niewiem jak oszczedzac. gaz czy duzo. moja siostra palci polowe tyle co ja. ale jakim cudem. mamy ustawiona stala temp. 20 stopni. i tak duzo gazu idzie.

Gość fdjetyy
skoro nie pracujesz po co dajesz dziecko do przedszkola? mops ci bedzie kazal z niego zrezygnowac,ale idz powiedz ze maz stracil prace powinni ci cos dac.

Gość wweerrrronikaaaa
ale jak nie bede dawac choc troszke corki do przedszkola to ja wykresla. a ja nie moge do tego doprowadzic bo jak znajde prace co ja wtedy zrobie.

Gość wweerrrronikaaaa
a jak chodzimy szukac pracy. w grudniu byla tylko tydzien. nie dawalam jej. chcialam porobic zakupy czy porzadki.

Gość weroniko
sprawdz,ze jest polaczenie co 30min i pkp jest duzo ze wzgledu na przesiadki jakie sa w Twojej miejscowosci daj odloszenie w gazecie-tej lokalnej nad naszym morzem ja dalam i tak zaczelam teraz mam 4500-5000 miesiecznie na czysto tu naprawde ludzie kase maja

Gość wweerrrronikaaaa
ja z prtzedskzola napewno nie zrezygnuje. a ja musze znalesc od mraca prace. bo jesli niez najde to corka nie dostanie sie do przedszkola na nastepny rok. a wtedy ja bede caly rok uziemiona. bo nie mam nikogo innego do opieki.

Gość weroniko
tam gdzie mieszkasz jest biiiiida wiec albo sie przeprowadz te 30km i masz prace i twoj konkubent albo dojezdzajcie on tez znajdzie tu ja bez problemu ciagle sa ogloszenia

Gość wweerrrronikaaaa
jezdzimy czesto do tesciow wlasnie przez kolobrzeg i duzo polaczen zniesli do kolobrzegu. a busy chyba co h jezdza. a ty sie nie boisz tak sama o obcyhc ludzi chodzic sprzatac?

Gość wweerrrronikaaaa
ale jak wyobrazasz sobie moja przeprowadzke? tu mamy mieszkanie, dziecko jest. a co z opieka nd dzieckiem. a i jeszcze oplacac 2 mieszkania.

Gość weroniko a gdzie Ty
konkretnie mieszkasz?

Gość weroniko
prosze cie:O ja mam klucze,kody do alarmu-swoj kod czego mam sie bac/ sprzatam u niektorych pinad 10lat jestem jak rodzina nawet jak psa maja to merda na mnie ogonem a sasiada i listonosza ugryzie i pomysl-nie musisz sprzatac codziennie jak jak ja'co ddrugi dzien i ladna kasa jest

no tak, to licz na to, że ktoś ci da kasę na piękne oczy a wy nadal nic nie róbcie ale korzystajcie ile się da :(

Gość weroniko
to na razie dojezdzaj i daj ogloszenie na zamiane a noz sie kts trafi komunalne?

Gość wweerrrronikaaaa
to tak. ale np. ktos kogo nie znasz. nie balas sie. obce miasto.

Gość weroniko
weronika mieszka tam gdzie jest biddda ale 30km dalej praca czeka

Gość wweerrrronikaaaa
nigdy z zadnej pomocy nie korzystalam.

Gość wweerrrronikaaaa
tez z brd jestes?

Gość weroniko a gdzie Ty
skąd jesteś konkretnie?

Gość 312312312321
strasznie duzo za telefony bulicie, ja płace góra 5 zł na mc, mam kartę. Net mozna najtańszy radiowy za 30 zł, albo jakis darmowy typu Aero, z kablówki bym zrezygnowała, jak sie ma dekoder to teraz jest 20 programów.. Przedszkole tez dziwnie drogie, przy zas. rodzinnym jest połowa opłaty, powinni kazdy obiad odliczyc jak dziecko nie chodzi