Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wweerrrronikaaaa

Zasilek z mopsu.Czy mozna dostac w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość to ja powiem tak
przedszkole trzymaj,bo faktycznie,jesli zrezygnujesz a dostaniesz prace to co zrobisz? wydasz pensje na opiekunke? bez sensu. szukaj pracy poza swoja miejscowoscia. nawet jesli bedziesz dojezdzac, maz na razie jest w domu to moze odbierac dziecko i pomagac. poszukaj w necie ogloszen o prace gdzies indziej i wysylaj cv.

Gość weroniko
nie Kochana nie balam sie:) mialam male dziecko i bylam bez pracy mialam juz dlugi,zadluzone mieszkanie,prad,ktory mieli odciac i tak zaczelam przez 10lat odlozylam na mieszkanie w moim miescie kupie 50m w nowym budownictwie-a sama wiesz ile tu kosztuje lokum ale ja jak nie oknem to kominem mam sile przebicia

Gość 312312312321
ja w Poznaniu szukam od roku sprzątania, albo opieki nad dzieckiem, starsza osobą, dawałam ogłoszenie w kółko, nikt się nie zgłosił

Gość froziarozia28
Masz.same.wymowki wez sie w koncu do roboty

Gość wweerrrronikaaaa
czytam i niedowiezam. Bo gdyby sprzatanie bylo takie oplacalne i ludzie bychcieli. to nie jedna osoba by tak robila jak weronikaa.

Gość weroniko
ja mam 8 domow,3 biura.4 mieszkania tygogniowo 5 apatamentow extra platnych dorywczo

Gość wweerrrronikaaaa
jakie wymowki. jestem ciekawa czy ty bys pojechala do pracy do innego miasta. deo obcych ludzi. a skad mam wiedziec kto jest za 2 strona drzwi.

Gość wweerrrronikaaaa
jak dasz mi prace to chetnie pojde.

Gość wweerrrronikaaaa
bo mamy w mixie. kablowka razem z internetem.

Gość 312312312321
ona pewnie się zalapała na to dawno, jak sie znajdowało pracę, na zasadzie że dawało ogłoszenie i od razu ktoś oddzwaniał. a POtem ludzie sobie polecają taką osobę. Ale obecnie jest na jedną ofertę po 100 chętnych jesli chodzi o sprzątanie... Moja mtaka w latach 90 tz bez problemu znajdowała prace jedna po drugiej, teraz jak raz próbowała to sie szybko zniechęciła

Gość wweerrrronikaaaa
zadnych znizek nie ma w przedszkolu. powszem w zlobku placilam ok.250zł. a w przedskzolu inmaczej naliczaja. 8-13 za darmo. a kazda dodatkowa h 2,20ł. + 5,2zł stawka dziena zywienioa. i zajecia dodatkowe. i tyle wychodzi a nawet placilam po 370zł. jak dawalam corke od 7-16.

Gość wweerrrronikaaaa
tez tak mysle. ze dawno temu.

Gość weroniko
widzisz tu dziala poczta pantoflowa jedna pani drugiej pani,tesciowej,synowe,bratowej,matce a i jeszcze apartamenty ludzi spoza extra platne ale mam umowione ze dzwonia tydzien wczesniej przed przyjazdem tyle,ze ja pracuje jak trzeba w sobote ,niediele i czasem do 2 giej w nocy w poniedzialek bylam od 7 mej do21 mozesz nie wierzyc z tego place zus i mi zostaje ok 4500 w sezonie 5000 i czasem ponad 5000 miesiecznie(po odliczeniu kosztow i dojazdu)

Gość weroniko
w tamtym roku(2012) dolapalam 3 domy mam 2 zlecenia oczekujace(2 domy) 4 zlecenia stale(w tym jeden gabinet)oddalam kolezance ludzie dzwonia mimo,ze sie nie oglaszam 5 lat

Gość wweerrrronikaaaa
a kiedys kto ci pomagal przy dziecku?

Gość weroniko
Ja Tobie nie dam pracy bo jak ktos dzwoni to przekierowuje na kolezanke,ktorej ufam bo jak nie wyrabialam bo mialam tyle sprzatan to dzwonlam i przylatywala i tak pracowalysmy od 8 do 22 dzielilam po rowno i wychodzilo wtedy ok 25 za godzine ona teraz ma kilka swoich zlecen ale jak moze to pomoze

Gość weroniko
jak byla mala to placilam opiekunce gdy odbierala i siedziala znia po przedszkolu

Gość weroniko
ide spac wstaje 5.30,od 7mej zaczynam prace zawsze i jutro np do 19tej zajrze jesze weroniko brakuje Tobie przebicia Jak cos pisz,pomoge

Gość wweerrrronikaaaa
i tak cie dziecko wogole nie widzialo?

Gość wweerrrronikaaaa
a co z dzieckiem? samo sobie?

Gość dezere30
Dziewczyna napisała Tobie jak sobie poradziła,napisała instrukcję a Ty sie dzoszukujesz,że niby jej dziecko pozostawione bez opieki Może miała jakas pomoc Ty sie nie tłumasz na swoje i męża nieróbstwo,bezradność,brak pomysłu.Jesteś strasznie niedojrzła

Gość wweerrrronikaaaa
ale zostawic male dziecko i zapierniczac od rana do nocy. a po za tym ja jej nie wierze. i sama jestem nie rob. idiotko.

Gość wweerrrronikaaaa
nie bez opieki tylko bez matki. kumsz??????????

Gość 312312312321
to z tymi przedszkolami sie chyba mocno zmieniło, ja nigdy nie płaciłam więcj niz 150 zł, ale to było 4 lata temu, zawsze jak się miało zasiłek rodzinny była dopłata 50 % albo o czymś nie wiesz? http://www.fakt.pl/Zaplac-mniej-za-przedszkole,artykuly,84045,1.html Jakie przysługują ulgi w opłatach: 25 procent zniżki gdy z usług przedszkola korzysta dziecko, na które przyznany jest zasiłek pielęgnacyjny. Trzeba przedłożyć decyzje o przyznanym zasiłku dyrektorowi przedszkola 50 procent zniżki gdy z usług przedszkola korzysta dziecko rodziny, w której dochód na jedną osobę w rodzinie nie przekracza dochodu obowiązującego przy ustalaniu prawa do zasiłku rodzinnego (504 zł na osobę). Trzeba przedłożyć dyrektorowi przedszkola decyzje o otrzymanym zasiłku gdy z usług przedszkoli korzysta dwoje dzieci z tej samej rodziny. Obniżenie opłaty przysługuje w takim przypadku jedynie drugiemu dziecku, bez względu na wysokość dochodów rodziców 75 procent zniżki gdy z usług przedszkola korzysta drugie dziecko z rodziny, na które przyznany jest zasiłek pielęgnacyjny, zasiłek rodzinny lub oba jednocześnie.

Gość wweerrrronikaaaa
zmienlo sie przez te 2 lata.

Gość querttyy
up

Gość ja też zainteresowana ...
co wy z tą kablówką ? wiadomo że ż kablówki trzeba zrezygnować, jeżeli robi się to przed końcem umowy to kapa bo trzeba duużą karę płacić. Na telefony wcale tak dużo nie wydaje. Idż dziewczyno do tego mopsu, ona są właśnie dla ludzi którzy są chwilowo pod kreską. Daj znać co tam załatwiłaś

Gość fdhfhhf
Moim zdaniem masz same wymowki,nie przeprowadze sie bo nie,nie zostasia dziecka bo nie.Kobieto czasem trzeba sie poswiecic,jak ci sie nie podoba to dalej siedz na dupie i zryj tynk ze sciany

Gość kkk,.lo
ja bym na twoim miejscu z kablówki zrezygnowała.

Gość KONradddd
a po ci ta kablówka?