Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewdewdewdwded

Jak można codziennie nie brac kąpieli?

Polecane posty

Gość ewdewdewdwded

Niektorzy tak robia ,a mnie sie to nie miesci w głowie... Przeciez to obrzydliwe , przepocone stopy , genitalia , pachy , ciało... Tłuste włosy sa ohydne. Albo jak można np nosic 2 dni tą sama bluzke , skarpetki czy bielizne ?

Gość sknksa
no widocznie można xd

Gość ewdewdewdwded
ale to nawet nie pryjemne dla tej osoby , nie wiem czemu niektorzy nie dbaja o higiene ... nie maja takiej potrzeby?

Gość no ale przeciez nie kumasz
Można brać prysznic codziennie.

Gość nie wszystkim tata zabronił
dziurawić sie dla Ozdoby :classic_cool:

Gość ewdewdewdwded
no i wlasnie o to mi chodzi o prysznic lub kapiel ,a niektorzy nie biora ani tego ,ani tego tylko chodza brudni i wcale nie mało takich osob . Czasem byłam na wyjazdach z młodymi ludzmi , była łazienka , woda ciepla itd ,a oni sie nie myli po pare dni i to i dziewczyny i faceci

Gość nnnnnio nio nio
bluzkę 2 razy? dlaczego nie? Skarpety i bielizna są nieświeze i to bardzo, ale spodnie czy bluzka to spokojnie kilka razy mogą być założone

Gość Mososyf
jak można się kapać codziennie :D ja raz na trzy miesiące albo co pół roku :D

Gość obywatel....,,,,,
a umyc sie nie wystarczy? jak sie tak bedziesz dziennie moczyc w wanne to sie rozpuscisz

Gość khutn
ja sie nie poce, kapie sie raz na tydzien i wystarcza, rano tylko przecieram pachy gąbką. moze sie bardziej pocisz i dlatego myslisz ze wszyscy tak maja?

Gość nieeeeeeeeeee----------
ja ostatnio nie dbam prawie o nic- depresja eskapizm uzaleznienia bezradnosc (poczucie)- kapalam sie kilka dni temu.

Gość ewdewdewdwded
taaa akurat nie pocisz sie... Kazdy człowiek sie poci wiec tylko ci sie tak wydaje

Ja nie kąpie się codziennie, ale za to biorę prysznic. A Ci, którzy w ogóle się nie myją to lenie śmierdzące-dosłownie;/

Gość Mososyf
no i co ze leniem jestem :D ale szczęśliwy ze mnie brudas jest a wy czyściochy w depresje przez bakterie wpadacie :D :D :D

Gość khutn
poce sie ale jak odparuje to nie smierdzi, no i poce sie mało

Gość kropelka do kropelki....
hihi,ja tam myje sie strategicznie,czyli to co akurat zasmiardnie,szkoda mi wody zeby brac pelny prysznic poza tym mam niedogrzana lazienke i mi zimno:( czasami myje sie tylko chusteczkami nawilzanymi dla dzieci,ladnie po tym pachne :)

Gość ewdewdewdwded
prysznic jest równowartością kapieli bo i tu i tu sie dokładnie umyjesz ale mycie w misce pach tyko czy stop juz jest brakiem higieny . No chyba ,że raz na jakiś tam czas jak sie nie ma warunków do kapieli to jeden dzien tak można ,ale nie wiecej poza tym faceci nie zmieniają skarpet tak czesto jak powinni , laski chodza w tych samych bluzkach czesto , na tym wyjezdzie to bylam w lekkim szoku bo nie myli sie z lenistwa

no wlasnie nie kazdy mocno smierdzi

Gość khutn
bluzke luźna mozna rzadko zmieniac bo ma maly kontakt z cialem. ja tak robie. mam prac po jednym zalozeniu? skarpetki meskie smierdza zazwyczaj bardzo ale jesli ktos ma szczescie to moze zmieniac co pare dni

Gość ewdewdewdwded
ja też nie śmierdze ,ale jednak podejrzewam ,ze ubrania każdego człowieka po 2 , 3 dniach ,albo ciało bez kapieli nie bedzie pierwszej świeżości A prysznic mozna wziąc oszczednie . Można zwiżyć ciało , zakrecic wode , namydlić i spłukać . Tak samo włosy

dobre spotrzezenie,szkoda wody prac wszytsko na okraglo.to u was pralka non stop chodzi??? ja piore raz na dwa tygodnie jak mi sie uzbiera czasem przepieram tylko material pod pachami pod kranem:)

Gość Mososyf
ja zazwyczaj zaczynam śmierdzieć po tygodniu :)

Gość sfsscfscfs
ja sie nie kapie codziennie bo po co skoro sie taK jak zapewne Ty flejko nie poce....pachy, miejsca intymne nogi myje codziennie

Gość khutn
wlosy codziennie myte to masakra, kiedys tak mylam, a pozniej zaczelam wydluzac czas miedzy myciami i przestaly sie przetluszczac, myje raz na 4 dni jakos, i nie sa juz takie zniszczone jak przy myciu codziennym, choc stosowalam lagodne szampony. pachy i inne miejsc trzeba myc codzinnie ale np łydki, przedramiona sie nie poca i nie brudza

to sprobuj sobie zwilzyc cialo i wode zakrecac i tak sie myc w zimnej lazience! sorry ale zdrowie jest wazniejsze niz jakies konwenanse ze niby trzeba sie myc codziennie

Gość jak można.....
nie umieć polskiego matematyki języka angielskiego niemieckiego francuskiego nie umieć zrobić prostych prac w domu, remontu itp jak można nie umieć jeździć samochodem i wiele innych rzeczy jak można nie umieć

kropelka do kropelki.... Ja pierd...ole no takich wstrętnych rzeczy dawno nie słyszałam chyba zwymiotuje ! A żresz codziennie ??? czy tez tak oszczednie raz w tygodniu ?

Gość ewdewdewdwded
jak można- Higiena jest podstawa wiec nie porównuj jej do pewnych umiejętności ktore mozna miec ,ale nie trzeba