Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja86uksss

szwajcaria a mozliwosci

Polecane posty

Gość alicja86uksss

moja przyjaciolka jest w szwajcarii ma pomysl wyjazdu do anglii gdzie ja jestem lub gdziekolwiek indziej.studiuje ekonomie. pracowala tam i praucje jako kelnerka ok 2 lata. sadzi ze nic tam jej nie czeka zadna praca gdyz jest duzy rasizm. macie jakies doswiaczenia?

Gość szczał w POTYlice
a ty masz jakieś przyjaciółki? :D

Gość gjdedvjgd
Ja tu jestem piąty rok,szczerze ma m dosć,wszystko drogie duż odłożyć coś ciężko a płaca dużo niższa niż u szwajcarów mimo że pracuje na rwnoleglym stanowisku jak oni.Tu dobrze jest przyjechać na krótko cos dorobic ale nie życ.

Gość hehhehe
Czy to prawda ze w szwajcarii zarabia sie 20 tys zł miesiecznie? Bo taka informacje znalazlam na internecie.

Gość kikikikikik
To prawda ale i tak nie polecam. Dziwni, zamknieci w sobie ludzie, powierzchowne, oschle znajomosci. Z nasza wschodnioeuropejska mentalnoscia zyje sie ciezko.

Gość Mareika
Hej!!! Studiuje w Szwajcarii marketing,interesuje sie finansami i ksiegowoscia. Jak myślicie jest szansa znalezienia tu zatrudnienia? Do Polski nie chce wracać, bo już dawno nie ma tam perspektyw dla młodych, chyba ,ze po znajomosciach.Tu mi sie bardzo podoba-kultura , ludzie, możliwości. Prosze o szczere odpowiedzi.