Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forume

wszyscy poszli spac ?

Polecane posty

Gość gón
Nie czujesz potrzeb seksualnych i twierdzisz, że nie masz problemów psychicznych? ups

A odnośnie problemów psychicznych... to nie wiek - to sam fakt przebywania na kafe :classic_cool: ;) Dobra idę spać bo zaraz wstaję :O Ciao 🖐️))

Gość gón
A może kota na surowo? Jak mozna rybe to czemu nie kota? W dodatku patelnie zostanie nienaruszona;)

bo ja nie mam z tym problemu. nic mnie nie nosi=wyjebane jedyna osobą z którą mogłabym EWENTUALNIE jak już muszę to była... dawno i nieprawda (:() nie chcę o tym mówić. nie czekam na księcia:O

Gość gón
jezu ruch jak w drzwiach obrotowych Już mnie ręka boli od machania(bez domysłów złosliwych)

Gość gón
Kot smakuje jak kot. Na tej samej zasadzie co ślimak jak ślimak. Whedif pamietasz zaprzęg śłimaków?

no pewnie że pamiętam zaprzęg:D nick nazywała się "Zbieram Ślimaki":D a co?

Gość gón
nie nic. Sprawdzam Twoją pamięć.:P

Gość gón
Whedif opowiedz o tym facecie, który sprawił, że...zwiędłaś:(

Ty to mnie pamiętasz od samego mego początku heh. od sierpnia nie chcę już tu siedzieć:O na kafe ale wpadłam jak śliwka

on sprawił że zakwitłam :classic_cool: ale już go nie ma. więc zwiędłam:( chyba nie wiem. to było takie dziwne nie wiem jak to interpretować. ale jedno jest pewne że pociągał mnie bardzo;)

Gość gón
Dlaczego? Fajnie tu jest. Ja sobie podwyższam mniemanie o swoim intelekcie porównując się np z gimgówienkami (sorki forume bo akurat w Twoim przypadku nie wyszło)

Gość gón
MOże w końcu zbyt mocno Cie pociągną i wylazłaś z korzeniami?

hehe ja sobie piszę i patrzę na reakcje :D które zaskakują często mnie ludzie nie rozumieją pewnie dlatego że chaotycznie piszę. na początku myślałam że nikt nie będzie chciał mi odpisywać:(

Gość gón
Ja też tak myślałem i dlatego wszystkich bluźniłem. W ten sposób dokonywałem eliminacji wystraszonych i niewyspanych.

Gość gón
A także zesnobowanych intelektualistów i brylujących w wyzszych sferach...

Gość gón
A dawno się rozstałaś ze swoim nemesis i dlaczego o ile mogę spytać?

nemesis? czemu nemesis? z tym facetem? ja z nim nie byłam nawet. to był flirt. ja nigdy w życiu nie byłam w związku. też związku z nim nie chciałam tylko takie roamns. ja się nie nadaję do związku, za bardzo stresujące.

Gość gón
musisz parami wysyłać:) Widzisz...nawet posty w parach są jedyną dopuszczalną formą. Też mam podobnie. Chociaż mam dziewczyne to jednak serce gdzie indziej. No ale co zrobić? Prawo pary obowiązuje jak widać nie tylko w kartach:P

dlaczego:( ja nie mogę być z kimś. jestem chora i toksyczna moi rodzice tak samo. powinni być sami a są ze sobą i to jest tragedia:(:(:( też znam przypadki jak osoby chore są z kimś i to jest katastrofa nie chcę sobie i komuś spieprzyć życia:(