Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noone is gonna take my soul

Moi rodzice pakuja we mnie lek na schizofrenie

Polecane posty

Nie mam sklonnosci autodestrukcyjnych,dbam o siebie,wyznaje zasade ze wszedzie mozna miec wrogow,byle nie w samym sobie,bo ze soba bedziesz cale zycie.trzymaja mnie na smyczy bo uwazaja,ze imprezowanie to odczłowieczenie,ze moje miejsce jest w domu,od dziecka tak bylo-mam byc grzeczna,ulozona.a jestem buntowniczym typem,chce szalec,nie chce zrobic sobie krzywdy,wlasnie krzywde robie sobie siedzac w domu,gdy pragne wielkich emocji,przezyc,a mam nude.dlatego chce studia,nowe miasto,nowi ludzie,nowe zycie,wolnosc.to tak bardzo chore psychicznie?

Gość pastelowe pola
Moze byc tak, ze to rodzic chca cie urobic na swoja modle, wcisnac do foremki, ktora uwazaja za odpowiednia i nie biora cie takiej jaka jestes. To powoduje frustracje i stres i przyczynia sie do pogorszenia twojego stanu (do skrajnosci i polkniecia tych narkotycznych lekow - zastanawima sie tylko skad je wzielas?? musiala byc wczesniej recepta). Nie wiadomo tez co oni mieliby do opowiedzenia;)

Wydaje mi sie,ze tak wlasnie jest,chodziaz gdy im to mowilam to zaprzeczali,mowiac ze chca mojego dobra.ale widze,ze najbardziej zadowoleni byliby gdybym miala ich podejscie do zycia(np mama mowi 'ja sie zastanawiam dlaczego ty nic po mnie nie odziedziczylas/skad sie cos takiego wzielo' .recepta nie zawsze jest potrzebna,jest troche lekow metabolizujacych w watrobie do np morfiny

Gość gość
a ja tam sie z nimi zgadzam w czesci, ale nie z faszerowaniem lekami. choc prawda jest taka, ze masz zerowe ambicje i stad taka ich reakcja

Gość gość1000
Nie bierzcie tego leku !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie jestem lekarzem nie znam sie ale ten lek powodowal we mnie mysli samobojcze! Strasznie sie po nim czulam !!!!Dostawalam leki rispolept. To jest bardzo niebezpieczny lek prosze sobie poczytac na innych stronach. W stanach daja odszkodowania za ten lek. Zle sie czulam po tym leku a doktor nie zmienila mi go tylko zwiekszyla dawke w wyniku czego czulam sie jeszcze gorzej. Po powolnym odstawieniu leku wrocilam do zdrowia. Lek - swinstwo. Potrzebne mi byly tylko leki na wzrost serotoniny w organizmie poniewaz mialam zalamanie (za duzo nieprzyjemnych sytuacji w zyciu na raz, siadla psychika) a nie lek - swinstwo ktory mnie otumanial i powodowal mysli samobojcze. Cos strasznego!!