Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANI Psycholog

Witam drodzy Kafetarianie. Informuje ze od jutra zaczynam tu prace.

Polecane posty

Gość PANI Psycholog

Bede dostepna w godz. 16-18. Bedziecie mogli sie mnie radzic w roznych dziedzinach zycia,sluze pomoca.

Gość jamdc.g
ha ha dobre

Gość EleGannt
w przyszłym tygodniu skoczysz z 11 piętra wieżowca albo się rzucisz na tory

Gość PANI Psycholog
Nie,raczej nie. Obrerwuje co sie tu dzieje od pewnego czasu nic mnie juz nie zaskoczy.

Gość to ty...........
po tygodniu założysz temat: czy to ciąża!

Gość EleGannt
musisz się przygotować na najgorsze, przez 120 minut każdego dnia będziesz gwałcona 120 razy

Gość PANI Psycholog
Sluze pomoca. Prosze mnie nie krytykowac,bo zazwyczaj najwiecej krzycza Ci ktorzy maja najmniej do powiedzenia.

Gość PANI Psycholog
Sluze pomoca.

Gość Rozbity emocjonalnie .
Co myślisz o samotności ? Czy to może być stan naturalny człowieka ?

Gość PANI Psycholog
Najpierw musisz sam sobie odpowiedziec na pytanie dlaczego jestes samotny,bo powody moga byc rozne np.niesmialosc,uroda,charakter.

Weź mi odpowiedz bo nie wiem czy to mój stan naturalny czy też jest to jakieś schorzenie . Co powoduje samotność człowieka ?

Pani Psycholog ja poproszę o analizę mnie i czy mam jakąś chorobę :) Objawy mogę opisać dzisiaj czy powinnam poczekać do jutra do 16? :)

Ale czy człowiek w jakimś sensie może być samotny już od samego przyjścia na świat ? Jeśli tak jest to dam sobie spokój z myślami samobójczymi .

Pani czkawko stan w kolejce i czekaj . Moja kolej , nie mogę czekać bo pójdę na dno jak titanic i nie będzie drogi powrotnej

Gość PANI Psycholog
Czkawko moze teraz. Rozbity samotnos to stan naturalny,w duzej mierze zalezy od ciebie.

Gość PANI Psycholog
Rozbity mam rozumiec ze jestes samotny od zawsze? Moze po prostu nie spotkales jeszcze tej odpowiedniej partnerki. A jak wyglada twoje zycie towarzyskie?

Gość a dlaczego pani sugeruje
dlaczego pani psycholog sugeruje, ze nie spotkal odpowiedniej partnerki, a moze on woli facetow?

Gość PANI Psycholog
Z gory zalozylam ze chodzi o kobiete, mysle ze gdyby chodzilo o mezczyzne to powiedzial by bo z tym to juz trudniej,brak akceptacji ze strony spoleczenstwa itp.

Czego jestem samotny... Może się taki urodziłem a może pewnym wieku zdziczałem że tak powiem . Miałem dziewczynę , nawet dwie . Od życia towarzyskiego stronie bo w większej grupie ludzi całkiem się usztywniam no chyba że wiem że każdy z nich jest w porządku to wtedy nie .

Gość Regatarenata
a od 16 do 18 masz informatykę ? :)

Gość fajerwerka185
Pani psycholog. Mam problem z meżem tzn.podczas kłótni on zawsze mi mówi bardzo przykre słowa np."jak ci ze mną źle to wracaj do swojej matki","ty nie masz nic do gadania","nie zależy mi na tobie itp. Strasznie to jest przykre. Po kilku dniach nie odzywania się on niby przeprasza, ale i tak twierdzi,że niepotrzebnie go denerwuję i to moja wina,że on się złości. Najgorsze jest to,że nawet nie ma jakiegoś poważnego powodu do takich nerwów. Wystarczy,że ma gorszy dzień jak każdy z nas, wtedy nie ma mowy o rozmowie na temat w którym ja mam inne zdanie, odrazu afera. Jak mam z nim rozmawiać, jakich użyć słów,że cokolwiek zrozumiał.

Widocznie ma :) już ja bym lepiej poradził :p

Gość PANI Psycholog
Informatyke mialam,ale w podstawowce,aktualnie jestem po studiach. Rozbity radzilabym Ci czesciej wychodzic,siedzac w domu raczej nikogo nie poznasz,no chyba ze na portalach randkowych. Musisz sie przelamac,otworzyc na innych. Ja wiem ze to trudne ale dla chcacego nic trudnego. Moze umow sie z jakims kumplem ktory przyjdzie ze swoja partnerka ktora zaprosi jakas kolezanke do towarzystwa dla Ciebie. Trzeba probowac.

Gość PANI Psycholog
Fajerwerka a czy taka sytuacja jert u was od zawsze?

Gość PANI Psycholog
Moze Twoj maz ma problemy nie radzi sobie z nimi i odreagowuje je na Tobie?

Gość PANI Psycholog
Podszywie ulzylo Ci jak tak napisales/as? Jak tak to super.

Gość fajerwerka185
Tzn. on jest typem, który lubi dominować, to raczej ja zawsze byłam tą bardziej ugodową stroną. Poza tymi momentami nerowymi to jest bardzo miły i odpowiedzialny mąż i ojciec. Bardzo lubiany przez wszystkich. Niewiem tylko jak mam znim rozmawiać i jakich użyć argumentów? Chciałybym,żeby bardziej liczył sie z miomi uczuciami, nawet wtedy gdy nerwy go ponoszą.