**Mycha 0 Napisano Styczeń 10, 2013 podatki? wal sie leniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skrańcowany do cna Napisano Styczeń 10, 2013 Mąciciel luknął na mnie spod dekla i dał se siana, bo ściął buraka wydziarganego pod lewym lipem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skrańcowany do cna Napisano Styczeń 10, 2013 Fortepian na kipiszu przyciał buzałę wkitraną w szkit blatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaBlondynka 0 Napisano Styczeń 11, 2013 Dawno Cię Paltzu nie czytałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 11, 2013 no i nastała cisza ))) także tego, ja spiżdżam, dobranoc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Styczeń 11, 2013 pomaranczowy wiesz kto grypsuje na wolnosci? Podobala sie Symetria? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skrańcowany do cna Napisano Styczeń 11, 2013 pisze z pierdla peezdo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach