Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor1Kontaktu

co z pierścionkiem?

Polecane posty

Narzeczonej się znudziłem bo za dużo pracuję i w przeciwieństwie do jej obecnego faceta jestem sztywniakiem;) On jest policjantem, a ja uprawiam wolny zawód. Ale nie w tym problem, oddała mi pierścionek i nie wiem co z nim zrobić? Zastanawiam się nad wystawieniem go na aukcję WOŚP, dobry pomysł?

Gość Luna_z_tacy
ciesz sie durniu, że obrączka nie spłynęła w klozecie :classic_cool:

Bardzo fajny pomysł :).Miło z Twojej strony,że myślisz o pomocy innym :) Pozdrawiam.

Można przepić, ale to nie ja byłem nie w porządku więc drugiej kary nie będę sobie sam wymierzał:), a po drugie i najważniejsze, zawsze komuś pomogę.

Gość lajf is brutal of zasackas
pewnie ze dobry pomysł

nastepny krok? nie wiem, moze modlic sie, zeby sprzed zakupiony przez owsiaka nie gnił bezużyteczny po szpitalach, bo jakies chorej ustawy brak

Z tym modleniem trochę przesadziłaś, modlić to można się o społeczeństwo aby dokonało za dwa lata mądrego wyboru. Bo ci co teraz są niestety to obraz naszego społeczeństwo, odbicie. My musimy się zmienić i wtedy będzie napewno lepiej.

moge cie zapewnic ze ja do tego wyboru palca nie przykladam od lat. co do ciebie, poszukaj sobie kogos kto doceni twoja stabilizacje materialno-emocionalna, bo sadze, ze ex kiedys porzaluje wyboru. mam kolezanke ktora miala meza policjanta no i..roznie bywalo

Gość Sonda że OBOP
Doktor1Kontaktu co modlenie ma do tego, że mamy taką władzę, która jest wybrana kształt naszego społeczeństwa. fałszowanie sondaży i czarny Pijar - mówi ci to coś?

no wiesz, gdyby to byl pierscionek rodzinny od pokoleń to wiadomo ze ma wartosc sentymentalna a jesli twoja ex sama go sobie wybrala, to w przyszlosci moze nie tylko nie pasowac na przyszla pania XY ale moze sie jej zwyczajnie nie podobac. a gdyby ci sie jeszcze wypsnelO w ferworze niepomyslunku wyznac jej ze to spadek po bylej- to masz przechlapane na celej linni. stad lepiej dla bezpieczenstwo zrobic z nim to co ty robisz.

to by oznaczalo ze jestes sknerą cieżkiego kalibru ;) notabene straszna wada. a w wolnym zawodzie to chyba stac mezczyzne na nowy, albo jak mówiłam bardzo stary po babci prababci.o!

W zyciu nie podchodze do takich spraw patrzac na pieniadze, mysle ze to jest kwestia odpowiednich wartosci i wychowania. Osoby które mnie znaja wiedza o tym doskonale.

nie watpie ze jestes mezczyna w klasa, stwierdzilam tylko kim bys__mogl sie okazac__gdybys przyszelej pani XY, dał pierscionek po byłej. :)

Gość Cruel Love
podobno zlamane symboliczne serce jest chore rowniez fizycznie. dlatego trzymaj się i dbaj o siebie :) 🌻