Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaahjkjhljlh;oj

oglada ktos film na polsacie????????

Polecane posty

jak ja nie lubie takich filmow. nie bede moga zasnac;p

i glowny bohater umarl. bez snesu ;/

juz sie skonczyl. byl film "z piekla rodem" o facecie ktory zabijal prostytutki i prowadzili sledztwo, ale weszlam na kafeterie i nie wiem dlaczego ten glowny aktor umarl na koncu... ktos wie???

a teraz jest moj ulubiony "to wlasnie milosc" na tvn7 :)

Gość poważnie?
Główny bohater którego gra Johnny Deep umiera prawdopodobnie z tęsknoty za ukochaną, która wyjechała. A 'facet który zabijał prostytutki' to Kuba rozpruwacz i to o nim jest film. Troche wiedzy nie zaszkodzi.

Teraz są "Wściekłe psy" pana Quentina Tarantino debiut reżyserski:)

no wlasnie tak ogladalam to z piekla rodem ze nie wiem do konca o co chodzi;p a tych wscieklych psow tym bardziej sie boje;p bedzie pewnie ostro jak jest czerwone cos tam w rogu

Co Ty taka strachliwa? Miałaś jakąś traume w dzieciństwie? Pająki Cię pogryzły?

nie ale nie lubie sama ogladac takich filmow po nocy;p potem sie boje ze ktos czeka na mnie w lazience z nozem;p

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
no wlasnie tak ogladalam to z piekla rodem ze nie wiem do konca o co chodzi - wspólczuje Ci skoro nie rozumiesz prostego filmu to juz tylko wenezuelskie telenowele i romantyczne komedie Ci pozostały. już ktoś napisał dlaczego umarł johny depp i że to film o kubie rozpruwaczu nie oglądałem od początku i w sumie myślałem że taki był tytuł tego filmu.może jak Ci dwie osoby napiszą to chociaż będziesz wiedziała o czym to było :D aby te 2h nie poszły na darmo :D wystarczyło pół godziny oglądać aby wiedzieć dlaczego umiera/popełnia samobójstwo i o czym film.

Gość glowny bohater
poswiecil sie. gdyby pojechal za dziewczyna w slad za nim znalezliby sie mordercy (dziewczyny jako swiadka). Kuba Rozpruwacz byl kims moznym, waznym. To nie moglo sie wydac. Nawet kosztem zycia kolejnej ofiary. A ze glowny bohater sam juz zyc nie potrafil, wybral smierc przez przedawkowanie narkotyku...

o ludzie zejdz ze mnie.. mialam na mysli to ze film lecial a ja robilam mnostwo innych rzeczy, m.in.siedzialam przy kompie i nie wiedzialam o co chodzi zwlaszcza ze wlaczylam tv jak juz lecial od ponad gdz. zreszta co ja sie tlumacze. tych kundli nie ogladam nawet.

Tarantino ma zajebisty film "cztery pokoje", to jeden z pierwszych zakazanych filmów jakie obejrzałam za małolaty :classic_cool: Do dzisiaj uwielbiam... no i klasyk "P F " - mogliby coś z tego puścić to byłoby na czym oko zawiesić 😴

dzis tez nic ciekawego ;/