Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojku

Do Danii z malym dzieckiem ?

Polecane posty

Gość ojojku

hej Dostalismy taką ofertę: W zamian za nasze usługi, mozemy spedzic tydzien na dosyc fajnym campingu w Danii - 30 km od Legolandu, w sierpniu. Problem w tym ze nasze dziecko bedze miało ok 2,5 roku, samochodem to jest 1000 km w jedna strone wiec odpada - nie dałoby dziecko rady. Promem mozna albo do Szwecji albo do Kopenhagi - tak czy siak daleko od miejsca w którym bedziemy mieszkac.. no i nad morze tez mamy 600 km. Samolot, wiadomo - koszt duzy ale pare godzin i jestesmy na miejscu. tyle ze bez samochodu. I moje pytanie brzmi - czy ktos z was był w Danii bez samochodu? Da sie tam w miare autobusami podrózowac? Czy myslicie ze jest sens meczyc dziecko taka podróza? Byłam w legolandzie ale prawie 20 lat temu - wiec mam słaba orientacje. Czy to jest atrakcja dla takiego małego dziecka? Albo Lalandia? Ogólnie... brali byscie? :)

Gość ojojku
Wiem ze temat mao ciekawy bo nie o seksie... ale moze jednak ktos moze doradzic? Musze dac odp do niedzieli i nie wiem co zrobic.

Gość muchacece
Hmm,swobodnie mozesz udac sie na miejsce bez samochodu,bo wszelkie srodki transportu masz na miejscu,kwestia tylko czasu oczekiwania na ten transport,bo swoj wlasny wiadomo,ze wsiadasz i jedziesz,kiedy chcesz.Poza tym,2,5 r dziecko,to juz nie takie malenstwo,swobodnie podroz wytrzyma samochodem,robiac przerwy naturalnie i odpoczynek.Mieszkam zagranica i kiedy moje bylo male(2mies)juz podrozowalo ponad 1000km do PL i nic sie nie stalo.

Gość worka3
Do legolandu można pojechać- http://infowakacje24.pl/legoland/ ale tam raczej większe dzieci mają więcej atrakcji. Oczywiście te małe też coś znajdą dla siebie, ale chyba by było lepiej jednak pojechać tam, gdy dziecko trochę urośnie.